Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 827
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 565
Направо съм шокирана от думите на И. Лулчева.

# 2 566
По невнимание съм спирала на забранено място. Подведох се по редица други коли. Като се върнах колата ми бе вдигната от паяк, а другите със скоби. Само моята беше вдигната, защото реално аз пречех на движението, другите бяха в наружение, но не спираха потока.
Сгафих, необърнах внимание, заблудих се, виновна съм. Факт. Радвам се, че културно (е, сигурно и с псувни) е извикан паяк, вместо да ми потрошат чистачки, огледала или да спаднат гумите. Платих прекрасна сума и ходих доста пеша до наказателния паркинг... Взех си урок.

Същото и с Шопови - ами звъннете на 112, паяк, зоополиция или там какъвто ви е дерта...

# 2 567
  • София
Жената няма право да потърси обяснение за нанесена имуществена щета, така че Шопов може да си я бие колкото си иска. Кое не разбрахте? А пък и човекът обича кучета, което явно дава право да си млатиш комшийките.

# 2 568
Според адвокат Ина Лулчева не е имал оръжие Шопов. Ако за такива реплики се повдигат обвинения, пак според нея, 2/3 от българите трябва да са обвиняеми
Много жалко. Аз нямам приятели, които се репчат на жени. Но явно според госпожата, това трябва да е норма. Да се млатиме по съседски. Ще я питаме, ако дъщеря й я бият.

# 2 569
  • София
В случая какво е виновно и намесено кучето само не знам. Паркиране, чистачка, заплаха.
Но е истина, че ми писна много яко от самозвани любители на животни, които нито ги гледат, нито нищо, но ги оставят на произвола на съдбата с подритната паничка храна. Така животните пречат, някои нападат други животни и хора, цапат, а и са под постоянно запраха от насилие върху тях, болести, да ги бутне кола. Ама...да го гледаме всички, ама да не си нарушавам комфорта на дома, но да си приписвам ореол на светица, обичаща животните. Ми не, не е любов. Та и по този параграф не ми харесва версията на Шопов.

# 2 570
А ако госпожата е отишла с тази цел да я млатят?

# 2 571
Жената няма право да потърси обяснение за нанесена имуществена щета, така че Шопов може да си я бие колкото си иска. Кое не разбрахте? А пък и човекът обича кучета, което явно дава право да си млатиш комшийките.
Ако заговориш и за обичта си към децата, съвсем всичко ти е позволено.

# 2 572
Според адвокат Ина Лулчева не е имал оръжие Шопов. Ако за такива реплики се повдигат обвинения, пак според нея, 2/3 от българите трябва да са обвиняеми
Много жалко. Аз нямам приятели, които се репчат на жени. Но явно според госпожата, това трябва да е норма. Да се млатиме по съседски. Ще я питаме, ако дъщеря й я бият.

Аз пък нямам приятелки, които налитат на скандал по нощите Simple Smile.

# 2 573
Аз предпочитам да нямам побойници на жени в обкръжението си. И тип жени, които се гаджосват с мъже, с които заедно скачат на други жени. Другото е бошлаф.

# 2 574
Когато дамите се държат като такива, предизвикват уважение и нормално отношение като правило. Не, не оправдавам Шопов, но тази Патриша ако задумка посреднощ на нечия врата из родния Люксембург - не знам кого ще арестуват. Не се прави така.

# 2 575
Вие викали ли сте полиция за счупена чистачка? Аз се съмнявам да дойдат. Ще ви кажат да отидете в РПУ да подадете сигнал.

# 2 576
Това по фитила и комплексите на Шопов ли ще го мерим кой е дама? и кой колко бой заслужава? Grinning Че неговата по същата логика не е с впечатляващо поведение.

# 2 577
  • София
Когато дамите се държат като такива, предизвикват уважение и нормално отношение като правило.
Тоест всички пребивани жени сами са си виновни, защото не се държат като дами?

# 2 578
Когато дамите се държат като такива, предизвикват уважение и нормално отношение като правило. Не, не оправдавам Шопов, но тази Патриша ако задумка посреднощ на нечия врата из родния Люксембург - не знам кого ще арестуват. Не се прави така.
Аха. И други сме били на запад. Това поведение на Шопов може да му коства работата на някои места на запад.

# 2 579
Той си знае. Не го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт