Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 217
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 300
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мадс Макелсън

# 301
И Тита става чалгарка
Скрит текст:

# 302
  • Rock & Roll feeling ...
Тя отдавна стана.

# 303
Снимката на Милица Гладнишка е стара, не е от сега. Аз много я харесвам визуално, има женски извивки, умее да се облича ( или я облича стилист), много й отива да носи рокли. Тя е от тези жени, на които им отива да са пълни.

# 304
  • Варна
Синди К. са успели да я докарат женствена и младолика, защото в последните години е като мъж.

Едно към едно е с бащата на Ким К., който се направи жена.

Ким К. дали казва на баща си "Кис ми, татмам?" 😉😉😉

Бялата риза от фптосесията е страхотна!
Коланът, с който е на снимката с ризата да не би пак да се връща на мода?
Кичозен, но беше много тренд, когато леля ви МисНоар беше ученичка 😂😂😂

# 305
  • София
На Банда Банда ѝ трябва някакво обучение, в които да се учи на поведение пред камера. Това амплоа на “ аз малко не знам какво правя тука, но съм много симпатична и ще ми простите всички излагации” е дразнещо. Зрителят се напряга да ѝ следи всички реакции, мятания с ръце, въздишки, изобщо… не.

# 306
На Банда Банда и трябва работа съответстваща на детското и поведение.
Детско предаване, сладкарница, аниматорка на морето.
Никакво обучение няма да свърши работа за нещо, което липсва.

# 307
Марая Кери е нелепа.
Това домът на Йотова ли е?! Ако да, плаче за ремонт.

Не преувеличавате ли? Ако нещо не ти харесва чисто естетически, но е здраво и без увреждания, как ще плаче за ремонт?

# 308
На Банда Банда ѝ трябва някакво обучение, в които да се учи на поведение пред камера. Това амплоа на “ аз малко не знам какво правя тука, но съм много симпатична и ще ми простите всички излагации” е дразнещо. Зрителят се напряга да ѝ следи всички реакции, мятания с ръце, въздишки, изобщо… не.

То беше симпатично, когато беше по-малка, и беше известна само като ютюбърка, тогава й беше простено липсата на опит, и всичко. В един момент се взе много на сериозно, и спря да бъде симпатична 😀 Щом се е взела за Джими Фалън....

# 309
Безнадеждна е Банда

# 310
Да, просто е подчертано неприятна. Това не знам как се оправя?

Милица е много забавна, различна и интелигентна. Забелязала съм, обаче, една злобна усмивка, един лош поглед, не знам дали си въобразявам, но ми изглежда гадина. 🤔

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 11:05 от Tess d`Urberville

# 311
Е, не е луд този, който яде баницата. Като изключим предавания тип кокошарника  на Гала, в БНТ, толкова ли не са останали утвърдени специалисти, които да преценят нивото на Банда? А тя както винаги демонстрира потресаващо самочувствие, един вид-не е това, което искам, но хайде, от мен да мине, ще ви забавлявам.....

# 312
Преценили са я - като правилно ориентирана политически, с правилните връзки и с пари Wink Няма друго обяснение защо точно БНТ я прибира отново, при това след кринджа, който беше като коментатор на футболното първенство.

# 313
На мен чак ми е плашеща подобна липса на елементарна самооценка. Това момиче ми е пример за абсолютно бездарие. Значи, вместо да се вземе един обучен, кадърен човек, тепърва ще я шлайфаме нея, белким се получи нещо.

# 314
До кога ще използва безумното Банда Банда. Това не върви ли само при подрастващите и то макс до втори клас 🙄

Общи условия

Активация на акаунт