Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 133
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 285
Важното е връзки да има, друго не ѝ трябва за телевизионната кариера.

# 286
"Кайшки на боти"...
🤢🤢
Тази Ралица основно образование има ли?

# 287
  • Glasgow
Ние имахме мениджърка, извънземна в работата си, пълни летни хотели през зимата, а това просто правило не можеше на научи, пишеше "стай'," резервацийте който"...

# 288
Ивка Бейбе не знам как се е представила като водеща в Игри на волята, но от време на време гледам подкаста й, и въпросите, които задава на събеседниците си винаги са някакви много интересни, чак седя и се чудя как й е дошло на акъла... в този ред на мисли 😀 не смятам, че е глупава изобщо, бих гледала нея отколкото Бандата

# 289
  • България
Банда Банда ще замени Георги Любенов, нали? Него не го харесвам, той не става за нищо, Банда Банда може да е по-приятна от този лемур.

# 290
Синди на корицата на Flaunt
Скрит текст:

# 291
Нетфликс даже са я разхубавили Гризелда, въпреки загрозяването на София Вергара Grinning

София е ко-продуцент на сериала, доколкото видях

# 292
Леле, Синди от къде я извади тая коса? Перука ли е това?
Много са приятни снимките иначе от фотосесията, браво.

# 293
Синди с тези екстеншъни и грим са я докарали на Есил Дюран. Ц ц, да не видят нещо тези стилисти 😀

# 294
  • Rock & Roll feeling ...
Есил изглежда по-млада Stuck Out Tongue Winking Eye

Гледайтиии и завиждайтии ! ( американците това )

Милица Гладнишка по лятно му :
Скрит текст:

Може да не е солета, но не е неприятна дебелана. Малко като Ашли.
В предаването изглежда по-вталена. Била около 50те, мислех, че е около 36-7-8 ...

# 295
На Ивката Бейбе съм гледала части от интервюта, но не и цели. Бандата съм я засичала при Гала като беше. И двете не са ми приятни за слушане. Бандата само ъъ-ка и има мрънкящо гласче, а Ивката имам чувството, че има говорен дефект. Като цяло не знам какви качества притежават, за да станат "известни водещи".. е, за Бандата разбрах, че таткото е човека.

Милица ми стана симпатична покрай новото предаване в което участва. И щом се харесва пълничка - нейна си работа. Гага и тя като държи да си ги показва - нема лошо. 😁😁

# 296
"Кайшки на боти"...
🤢🤢
Тази Ралица основно образование има ли?
КаЙшки, лекЪр.....Готова е и тя за някоя телевизия. Няма да се Очудя.😉

# 297
Банда Банда не разбрах какво иска да каже....
То предаването не е започнало още (или вече е?), тя вече се оплаква, че не може да взима никакви решения??? Трудно е да си разглезена богаташка щерка - на нищо не може да се зарадваш... купи ти татко работа като водеща, а ти все кусури намираш

Казва, че трудно била решила да е в бнт, защото всъщност искала да има шоу като на Джими Фалън. Аз го разбирам като че бнт е тясно за големите ѝ амбиции и талант.
Е, баща й не може ли да й купи шоуто на Джими Фалън?

# 298
E с пари става донякъде... то и мястото в На кафе не успя да го задържи

# 299
  • Rock & Roll feeling ...
Ако Банда Банда се успокои малко, центрира се, овладее тази пренавитост и екзалт ще бъде по-добре.
В крайна сметка иска да се изявява, по-добре да й дадем някакви съвети какво да избегне и на какво да наблегне.
Пък може и да се поучи.
Аз бих харесала, ако се опита да бъде по-зряла в поведението си. Тогава и смешките може да са на място и да са забавни.

Общи условия

Активация на акаунт