Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 159
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 270
Тази е такава досада, не седи добре на екран, трудно може човек да и проследи мисълта, но някой я бута ли бута.

# 271
Barbarella*
Цитат
Синът на Гризелда май ще съди или съди в момента продуцентите и в частност София В. Нещо такова прочетох, но много набързо и не се сещам с точност.
Още не са стигнали до съд, но обвинява София Вергара, че представя майка му, като  грозна жена Joy
Размята се по латино телевизиите. Той искал да направи филм за нея, но видиш ли, бил изпреварен.
Самият той има обвинения за наркотрафик, но същевремено имал някаква луксозна марка за...богати Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисля, че изплуването му на повърхността не е никак случайно.
Изгледах Гризелда и точно това ми направи впечатление - София Вергара не е грозна, Гризелда по снимки също не е грозна. Даже и била пищна и красива - 3ма съпрузи е имала, първите двама с красота и чар ги е омаяла.
В сериала София Вергара толкова са я загрозили, че чак е натрапчиво. Не разбирам защо е било нужно.

# 272
  • Rock & Roll feeling ...
Жалко, че капацитета на съвременните процедури за подмладяване и поддържане имат лошият страничен ефект, след като "държат фронта" няколко години, после рязко да скапват положението.

Гала например ми харесва повече след корекциите й то на една по-зряла възраст - ето тук през 2017г. при Монди, сравнявайки я с по-младото й "аз" от някакво нейно интервю от 2005г.

Скрит текст:

# 273
  • София
Харесвах Банда Банда от ютубърските и години (2017-2018), както и в инстаграм има свежи включвания, но не смятам, че е подходяща за каквито и да било сериозни ангажименти. В последните години споделяше, че има здравословни проблеми, за което и съчувсвтвам и се надявам да се чувства добре.

# 274
  • софия
Чудна "убавица" е била Гризелда, няма що.
Скрит текст:
Просто загрозената Вергара няма нищо общо с нея. Различно грозна е.
Скрит текст:

# 275
Гага. Защо е подчертала така печените си чушки?

# 276
  • софия
Тя и пуделката на Кънчо така. Дали това не е новото модно?
Ужасна мода - провиснали вимета и оранж 😵

# 277
Аз за на Стоичков майката четох тия дни, че преживявала с 500 лева пенсия, садила си и плодове и зеленчуци и така преживявала. Чували се, но рядко се виждали.

Много жалко, ако е истина.

Преди години журналята доста пишеха за проблемите на Стоичков с брат му, от там и с родителите му, защото заели “грешната” страна.
Още тогава се говореше, че нито се вижда с тях, нито ги подпомага по какъвто и да било начин.

А на Гага… просто не ѝ пука. За което евала!
Тъй си преценила, тъй излезнала.

Не казвам, че е красиво, или естетически издържано, но пък имаме нужда и от малко непукизъм в нормална доза в крайна сметка, пък  било то и в Холивуд.

# 278
  • Rock & Roll feeling ...
Майката на Стоичков май беше треньорка на някакъв местен ФК.
Категорично отрече тези писаници и каза, че са в добри отношения.

# 279
На мен Гала винаги ми е харесвала, освен когато я стилизираше Кремена. Изобщо не ѝ отиваше този стил, защото Гала е много нежна и женствена, а Кремена я правеше на извънземно. Много ми хареса иначе на мен в това видео от 2005, има уникална усмивка. Натурално къдравата бухнала коса също ми хареса и ѝ отива много

# 280
Банда Банда не разбрах какво иска да каже....
То предаването не е започнало още (или вече е?), тя вече се оплаква, че не може да взима никакви решения??? Трудно е да си разглезена богаташка щерка - на нищо не може да се зарадваш... купи ти татко работа като водеща, а ти все кусури намираш

# 281
  • Glasgow
Лиана Панделиева днес беше избухнала на тема Банда Банда. Много ме дразни това момиче и не знам защо, хубава е, не се забърква в скандали (освен драмата с продуцента и жена му). Има хора, които просто не понасям и не знам защо точно.

# 282
Банда Банда не разбрах какво иска да каже....
То предаването не е започнало още (или вече е?), тя вече се оплаква, че не може да взима никакви решения??? Трудно е да си разглезена богаташка щерка - на нищо не може да се зарадваш... купи ти татко работа като водеща, а ти все кусури намираш

Казва, че трудно била решила да е в бнт, защото всъщност искала да има шоу като на Джими Фалън. Аз го разбирам като че бнт е тясно за големите ѝ амбиции и талант.

# 283
Абе тая Банда за каква се взе?! Досадна, безинтересна, без необходимата подготовка и капацитет, какъв водещ?! Смаяна съм какви хора подбират... 🧐😵‍💫

# 284
Цялата безмозъчна посредственост се изсипва по телевизиите във вид на водещи. Може би трябва да сме благодарни на Кошлуков и БНТ, защото можеше да изберат и Ивка Бейбе.
Скрит текст:
TrollfaceTrollfaceTrollface

Общи условия

Активация на акаунт