Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 196
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 740
Не е в стилът на Данибон да пише във форуми и въобще да разговаря със събеседници...

# 1 741
Дамата с цикламената рокля, дето всъщност била червена, с какво е интересна?

# 1 742
Дамата с цикламената рокля, дето всъщност била червена, с какво е интересна?

😃😃 Danybon е популярен блог във ФБ. Линк не пускам, защото не го рекламирам или нещо - всеки може да го намери за две секунди. Преди беше насочен към теми за образованието, сега се пише за какво ли не.

# 1 743
Ивана с дъщеря си и бащата на момичето.
Майката пита на кого прилича повече.
Според мен на татко си:) Вкусът и за дрехи обаче е
маминият ънфорчинъли 😅🫣😂

# 1 744
На тортата обаче пише Честит рожден ден Ивана

# 1 745
Наистина пише Ивана. За нея знам, че е зодия Водолей.
Бащата изглежда много добре, адекватно на възрастта си.
От Ивана виждам една голяма глава. Как се стопи тая жена!?

# 1 746
Марго Роби, не мога да я възприема като Барби. Има криви крака и не достатъчно дълги. Винаги съм свързвала Клаудия Шифер с Барби, защото изглежда финта и крехка Simple Smile трябваше да е актриса с такъв типаж.

# 1 747
Наистина пише Ивана. За нея знам, че е зодия Водолей.
Бащата изглежда много добре, адекватно на възрастта си.
От Ивана виждам една голяма глава. Как се стопи тая жена!?
Какво чудно има, честити на дъщеря си с последната "семейна" снимка с която разполага. Един вид "аз и баща ти те поздравяваме"

# 1 748
Като малка винаги съм мислила за Доктор Куин и Роси Кирилова като за Барби
Преди да ме изядете заради Роси:
Роси Кирилова беше много красива като млада, висока и слаба, с един мил глас и водеше предаване за животните по БНТ... по-барби от това не знам накъде 😀
Скрит текст:

# 1 749
Това, че имаше песен Мила кукло Барби също помага Simple Smile
И в моята глава Барби е по-висока и дългокоса, не, че Роби не я бяха барнали с екстеншъни.

Аз дължината и кривината на краката не я гледам, за мен е важно цялостното излъчване за една роля. Марго ми е прекалено "топла", Барби в моята глава има по-студена красота. Може да ви се стори нелепо сравнение, но Памела Андерсън ми е такъв тип, ако забравим за бомбите (колкото и да е трудно).

Но пък Марго се справи супер с ролята си.

# 1 750
За животните с любов. Много ми е сладка и на мен Роси
За мен Марго си е пък абсолютно типично барби. Лице, коса, тяло, маниер, стил, всичко ѝ е точно барбинско, дори извън екрана си е такава.
Още от Вълкът от Уол Стрийт я възприех по този начин, и там беше представена точно така.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 18:31 от Анонимен

# 1 751
И Марго и Памела са си Барби, бомбите на Памела не пречат, куклата си е с подчертан бюст. Клаудия на младини също, много хубаво лице имаше, в тяло никога не съм я харесвала (краката особено).

# 1 752
Помните ли, че имаше една рускиня "живата барби". Какво ли се случва с нея?

# 1 753
Занимавала се с DJ-ство в Мексико.

# 1 754
  • София
Още не съм гледала "Барби", но съм съгласна, че Марго Роби няма най-подходящото излъчване за Барби. Самата тя ми прилича на мопс в лице - широко и леко сплескано. Красива е, но не и за барби.
Дъщерята на Ивана е много хубава.

Общи условия

Активация на акаунт