Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 164
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
На мен ми хареса Барби, но на моменти се чудех пародийна ли е някоя сцена или се напъват да е наистина. Някои girl power/феминистки сцени ми изглеждаха по-скоро пародийни и сякаш усмиват тези движения 😅
Марго е готина за Барби, ама чак пък невероятна роля. Целия (американски) интернет не спира да мрънка, че не са я номинирали. Раян ми хареса, той ми е може би любимият актьор. И си заслужава номинацията. Кофти е, че се чувства длъжен да принизява работата си, за да е лицеприятен на всички мрънкалници.

На Америка Ферера монологът също е хайпнат. Това ми беше една от най-досадните сцени във филма.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 12:46 от Дези.

# 1 816
  • Berlin
Това! ^ И аз така го усетих “Барби”, с разликата , че нито го харесах, нито нищо, хаха, нищо не предизвика в мен.

# 1 817
  • София
На Америка Ферера монологът също е хайпнат. Това ми беше една от най-досадните сцени във филма.

На мен пък най-много ми хареса Simple Smile Simple Smile

# 1 818
Аз не съм гледала филма, нямам и намерение. Коментирам моята лична представа за жена, която най-много се доближава до куклата Барби, такава, каквато имах като дете и изградената ми представа за нея. Който е гледал филма пренася някакви идеи на режисьора и сценариста, аз не обвързвам образа си с този филм, изобщо.
Ерин Краков, ако е тази актриса, която видях в Гугъл, е подходяща за всяка друга роля на света, но за Барби?! Ноу уей! 😃
Барби е олицетворение на Холивудския, комерсиален тип красота и сексапил, а Ерин със зор минава за симпатяга
Скрит текст:

# 1 819
За мен Графа е син на родителите си, успял да постигне всичко с много труд и упоритост.
Барби за мен просто трябваше да се изиграе от 18-20годишни. Например професия блондинка беше с идеален каст (:

# 1 820
От сегашните актриси Марго Роби най-много се доближава до Барби. Няма кой друг да я изиграе. Абсурд.
Но пък Марго от "Вълкът от Уолстрийт" ми е повече Барби от Марго в "Барби". Grinning

Относно Памела. В момента вървят сериите на Спасители с първите епизоди на Памела. Още не е наблъскана в лице и изглежда супер свежо, младо, направо детски. Съвършената Барби муцунка има. Но пък е нисичка, а Барби е известна с километровите си крака.
Жени барбита през годините за мен са - Бриджит Бардо, Клаудия Шифър, Дауцен, Шарлийз Терон и ... много от зайчетата на Плайбой.

Раян Гослинг за Кен - не, не и не. Въобще не смятам, че е добър избор. Тотално неподходящ.

п.с. Не съм гледала филма, само снимки.

# 1 821
Васко като Кънчо.
Скрит текст:

# 1 822
Наградите на Британската филмова академия 2024

Само една Дуа Липа ми хареса.

# 1 823
Роузи на БАФТА
Скрит текст:
Май има нещо вярно в това, че съпрузите започват да приличат един на друг в лице с времето, малко ми заприлича на Джейсън с тази сериозна физиономия.

# 1 824
Принц Азис 🤣
Изплискал е доста легена. Което значи, че да, в правилната посока е, ако иска да е като Канйето.

# 1 825
От сегашните актриси Марго Роби най-много се доближава до Барби. Няма кой друг да я изиграе. Абсурд.
Но пък Марго от "Вълкът от Уолстрийт" ми е повече Барби от Марго в "Барби". Grinning

Относно Памела. В момента вървят сериите на Спасители с първите епизоди на Памела. Още не е наблъскана в лице и изглежда супер свежо, младо, направо детски. Съвършената Барби муцунка има. Но пък е нисичка, а Барби е известна с километровите си крака.
Жени барбита през годините за мен са - Бриджит Бардо, Клаудия Шифър, Дауцен, Шарлийз Терон и ... много от зайчетата на Плайбой.

Раян Гослинг за Кен - не, не и не. Въобще не смятам, че е добър избор. Тотално неподходящ.

п.с. Не съм гледала филма, само снимки.
В киното няма нищо невъзможно (по отношение на ръста това)! Апропо, поне според Гугъл, Марго Роби е висока 1.68 см, а Памела Андерсън 1.70 см. Simple Smile
Райън Гослинг е Кен менте, съгласна съм. Някой тип Хенри Кавил си представям за ролята.

# 1 826
  • София
Кен е мазен, изрусен и за мен е нормално да се играе от не много млад актьор, който не е много сексапилен. Хенри Кавил абсурд 😅
Освен Раян, бих си представила някой като Къмбърбач да го играе. Да е странен, слаб, изрусен, леко остаряващ.
Иначе, не обичам мелодраматични сцени, в които се втелясват и говорят прочувствено уж някакви истини за живота. Голям криндж,  обикновено ги превъртам тия сцени.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 13:11 от Дези.

# 1 827
Особено, когато искам да гледам филм за забавление, а не за поучения относно съвременната политическа и социална ситуация.

# 1 828
Тъкмо щях да се включа, че Памела не е ниска и си е дългокрака.
Раян Гослинг е перфектен за ролята на Кен, няма по-подходящ. Като гледате филма ще го видите. И аз бях шокирана, когато го обявиха, при все, че е един от любимите ми актьори, но си е подходящ, защото
Скрит текст:
този Кен трябва да е нелеп и смотан по характер, Раян се е справил идеално с олицетворяването му, а странният нюанс на русото подсилва ефекта.

# 1 829
Дези, нещо си в грешка. Кен, гаджето на Барби е млад, красив, сексапилен и заможен тип, с лъскава кола. Брюнет или блондин (натурален, не изрусен). Не знам от къде тия странни идеи.
Kен брюнет и синеок, винтидж кукли от 90-те
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт