Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 154
  • 2 781
  •   2
Отговори
# 1 830
Клаудия Шифър на корицата на Vogue Germany
Скрит текст:

# 1 831
  • София
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Хю Грант с жена му
Скрит текст:
Дуа Липа и гадже
Скрит текст:
Джеймс Макавой
Скрит текст:
Клеър Фой
Скрит текст:
Ема Корин
Скрит текст:
Кристен Стюарт
Скрит текст:

# 1 832
Леле, Кейт Бекинсейл какво е направила? По принцип изглежда много свежо на снимки, а тук нямаше и да я позная.

# 1 833
  • София
Класическата кукла Кен е с оранжевееща/кафява кожа, руса коса. Този с косата го помня от едно време, със самобръсначката.
Но Кен си е мазен, с контрастните кожа и коса, инфантилен и неин придатък- все пак е другарче на кукла.
Скрит текст:

# 1 834
  • София
Леле, Кейт Бекинсейл какво е направила? По принцип изглежда много свежо на снимки, а тук нямаше и да я позная.
И на мен за първи път да не ми хареса. Иначе ми е страшно симпатична.

# 1 835
Принципно Кен е с класически пропорции, леко "пластмасов" като излъчване, добре сложен, но не чак напомпан, както е модерно. Нещо като съвсем младия Хенри Кавил, Мат Бомър, Дейвид Коренсует.

# 1 836
Да, Кен просто е мъжката версия. И двамата с Барби са една мечта - млади, перфектно красиви, богати, успели, със скъпа кола, с модерни дрехи, с лъскави неща.

п.с. Винаги съм си мислила, че Памела е трътла. Grinning Марго ми изглежда доста по-висока и по-пропорционална в тяло.

Ще взема да изтегля филма и довечера ще го гледаме с детето.

Keйт Бекинсейл??? Защо, защо? Прилича ми на Оземпик фейс? Flushed

# 1 837
  • España
Принц Уилям безумно много прилича на покойната си майка : лице, очи, ръст , осанка … Направо си е мъжкото превъплащение на Даяна. Нищо няма от Уиндзърите и по-добре . Там Харито отново е “изтеглил късата клечка “.
Скрит текст:

# 1 838
Клаудия Шифър е убийствено красива!

# 1 839
Нямам отношение към Барби, но Холивуд определено прави голяма грешка, че не се обръща към кастинг мастерите в бг-мама. Grinning

Кой е новият филм на Джеймс Макавой? Отличен актьор, каква роля(и) направи в Сплит само, искам пак да го гледам в нещо. Отивам да проверявам ...

# 1 840
😀😀 Ама напълно си права! Филмът щеше да стане кинолегенда, а не посредствена лента със съмнителни данни!

# 1 841
  • България
Тъкмо щях да се включа, че Памела не е ниска и си е дългокрака.
Раян Гослинг е перфектен за ролята на Кен, няма по-подходящ. Като гледате филма ще го видите. И аз бях шокирана, когато го обявиха, при все, че е един от любимите ми актьори, но си е подходящ, защото
Скрит текст:
този Кен трябва да е нелеп и смотан по характер, Раян се е справил идеално с олицетворяването му, а странният нюанс на русото подсилва ефекта.

Филип Буков е подходящ за кен в образа му от "Барби" - хем хубав, хем пластмасов, хем мазен, хем комичен, хем не твърде висок. Един кен е между 1.80 и 1.85, по-високи излизат от калъпа и нямат достатъчно естествени мускули.

Аз лично харесах Гослинг в ролята, той се запомни по-добре от самата Барби. Марго Роби е същинска барби във филма.

# 1 842
  • Berlin
Ох, тъкмо гледах промо на Оскарите, направено като сцена от Барби, търсят Оскарсленд, ама не взех линка.😊 Ако ви се занимава, погледнете.

# 1 843
  • До морето
Моят Кен навремето беше рус и от там за мен Кен си е блондин. Иначе Хенри Кавил най-ми се доближава до идеята за висок, мускулест и с перфектна усмивка.
Раян Гослинг ми е любимец, но прилича на Кен на чичо му. Казах вече и Маргото трябваше да играе Барби преди 10 години.

За Екимови - единственото достойнство на Димито е, че си отиде млад, явно. Голямо превъзнасяне толкова години вече, почти светец ще го изкарат.
Дара я хейтят, не защото е дъщеря на известни родители, а защото всъщност е доста неприятна като поведение. Целият хейт срещу нея започна от едно злополучно участие в "Черешката на тортата" където се държа безумно.
Няма общо с татко й. Факт е, обаче, че майка й цял живот осребрява трагедията и я бута навсякъде. Все пак това й е работата на жената, очевидно си разбира от нея.

# 1 844
Филма точно от клишетата се вълнува, даже на моменти директно го казва, за по-бавните. Малко е трудно да се обясни за тези, които коментират без да са гледали. За тези, които са гледали и не им е хсресало- уважавам мнението им, тяхно право, може би въпрос на усещане защо не ги е докоснал филма. Но във филма има повече от прилика с кукла.

Общи условия

Активация на акаунт