Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 941
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 400
Той и Зуека тука 40 години печели от халтура, събра парите и си плю на петите. Поне не се оплаква колко е неоценен

# 2 401
  • Пловдив
Андрей Слабаков беше Бойчо Огнянов в сериала "Под игото".

# 2 402
Преди години, когато още харесвах Ернестина и Слабаков, харесвах и Кремена. После взе и тя да говори чрез фб профила си и мааалко ми се разми представата за нея. Не знам как за толкова година с Маги са толкооова щастливи. Вероятно и тук неща не знаем, ама малко повече човечност никой не е убила. Реално публиката им, обикновеният човек, който няма да иде никога в Италия, гледа и харесва продукциите им, айде, малко да го уважаваме тоя човек, който ще плати еднопосочния билет един ден. Верно, той не е винтидж еднорог, а най-обикновено работно магаре, ама, на него разчитат.

# 2 403
Андреа е намерила на някого злепоставяща снимка? Присмял се хърбел на щърбел.

# 2 404
Много лигаво интервю с госпожата на продуцента. Говорът (изказът ) и дикцията и са ужасни. Нищо смислено не чух, освен да си противоречи на няколко места. Без съпруга си, определено няма да е толкова славна, най - вече, защото не е чак толкова елитна стилистика, да не кажа и по - голяма дума. Добре и се е стекъл животът до тук  и не и прави чест да го оплюва и да мрънка. Забелязах едно пренасищане в брака и, като отегачване, но и с това се е справила - хитро. Някакво тъгуване по миналото, което е разбираемо с баща диригент в Италия и майка - педиатър,   била е глезлата в семейството.
С една дума, пренаситен човек.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 13:24 от Benichka56

# 2 405
Халваджиян вероятно никога няма да напусне страната. Само се прави на интересна.Нарекли я тъпа овца, докато шофирала и говорела по телефона-поне да не го казва да се излага. Тя и винетки не плаща, заради скапания асфалт.
Няма да ни напуснат, защото там никой няма да им постеле по килим да ходят. Тук са намерили златна ниша, и ще смучат, докато могат.

# 2 406
  • Пловдив
Не не, за нея маневрите на влизане в паркинг на МОЛ били много трудни. Та докато говорела по телефона и се опитвала да си вземе билетче си заслужила обидите.

# 2 407
Халваджиян типична зодия рак, сега видях голяма мрънкало. Все някой друг им е виновен. Аз предпочитам истината пред лицемерната усмивка. Може би това харесвам в българите, имаме критично мислене.

# 2 408
  • София
Аз мога да повярвам, че има предистория, че жената го е предизвикала. Но, къде са били органите на реда, ако има толкова подадени сигнали срещу нея?
Ще се разбере. Ужасно ми е, че по подобен начин се решават между съседки дразги.

# 2 409
Бабата на Андрея с П. Пенев. Много ми хареса бабата.

https://m.netinfo.bg/media/images/50741/50741025/r-orig-orig-snimkata.jpg

# 2 410
  • Пловдив
Аз мога да повярвам, че има предистория, че жената го е предизвикала. Но, къде са били органите на реда, ако има толкова подадени сигнали срещу нея?
Ще се разбере. Ужасно ми е, че по подобен начин се решават между съседки дразги.
Всеки ден сме свидетели на новини за саморазправа, и винаги има предистория с жалби и търсене на начин за решаване на конфликта.
Няма правосъдие, няма държава.
Убийци получават условни присъди, а хора с по десетки нарушения не са с отнети книжки, а шофират наравно с нас.

# 2 411
Не не, за нея маневрите на влизане в паркинг на МОЛ били много трудни. Та докато говорела по телефона и се опитвала да си вземе билетче си заслужила обидите.

Хубаво де, някой ще ми обясни ли, щото съм наистина в чуденка, защо държиш телефон докато шофираш? И то нови, модерни коли, ми свържи го с колата?

# 2 412
Бабата на Андрея с П. Пенев. Много ми хареса бабата.

https://m.netinfo.bg/media/images/50741/50741025/r-orig-orig-snimkata.jpg

Погледнете и вие снимката, но ми се струва, че бабата е с филтри. Вижте ѝ устните увеличени.

# 2 413
  • Rock & Roll feeling ...
Много лошо впечатление ми прави, грозните подигравки, които сина на Маги Халваджиян прави към Христос.
Маги казва за Бебо, че е добър човек. Бебо се проявява като активист за справедливост, защитава и хората с обратна ориентация... Какво му пречи Иисус? Какво го хранят тези подигравки? Намирам го за много грозно.
Впечатленията ми са от стената му във ФБ.

# 2 414
https://vm.tiktok.com/ZGeDFWy1G/

Невена Цонева обяснява колко е гадно човек да работи 8 часа, сякаш това е най-отвратителното нещо на света... Тя предпочита да ѝ е свободно на душата, да пътува, да е свободна. И към това призовава последователите си.
Тази Невена Цонева често ми изниква с глупостите си в Тик Ток и не знам откъде извади това самочувствие да се изявява като лайф коуч. Допреди няколко години трудно съставяше правилно изречение.

Общи условия

Активация на акаунт