Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 860
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 550
Карамазов си е екстра за годините. Вергов също.

Владо Карамазов е на 44 все пак Simple Smile
Юлиян Вергов (53) се сбръчква много неприятно, не знам дали сте го виждали без грим и отблизо, но изглежда по-възрастен от годините си. Всъщност преди няколко дни участва в подкаст на Дарик с излъчване в ютуб, и там също ясно се вижда колко е състарен, когато е неглиже.

# 2 551
  • Rock & Roll feeling ...
От майка до майка разлика 1 вселена.
Ваня Щерева е тоталка по това, което тя и детето й са споделяли.

При Мария мисля, че са други нещата и детето си поддържа контакт с нея.

# 2 552
Патриша Тийвс е паркирала пред Шопови, а не те пред нея. Жената на Шопов паркира зад нея и тя не може да излезе. След като отива някъде си с такси, тя намира чистачката си счупена и отива да вдигне скандал, крещейки “Това е Христо Шопов и лудата му жена”.
Ако е така, че тази Патриша е била в нарушение първо, то пак е ненормално Шопов като мъж да посяга. Да беше оставил жена си да се кара с другата жена. А не той да налита на бой. Много смел, ама сигурно щеше да свие сърмите, ако съседът беше мъж. Такива пишман ербапи добре мишкуват пред други мъже.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 16:25 от Linda*kiss

# 2 553
  • Rock & Roll feeling ...
Всеки има право на мнение, просто фактологията все още не е ясна...

# 2 554
Най-добре би било Патриша да подаде оплакване в полицията за счупената чистачка на момента, а ако ще се изясняват лично, поне да е на следващия ден. Така посреднощ някой да ти задумка на вратата.

# 2 555
Викате търсила си го е. След още малко размисли може да се окаже че и малко й е било.

# 2 556
В 24 часа още първия ден писаха, че гаражът, пред който е паркирала, е на тази Патриша.

Но дори да е била пред чужд гараж, чупене на чистачка е недопустимо, да не говорим за блъскане, заплахи с убийство и т.н.

# 2 557
Нищо не викам. Мисля, че е най-добре да подаде сигнал на 112, без да ходи да се саморазправя.

# 2 558
Аз се чудя защо Шопови не са извикали 112, ако наистина са имали дългогодишни разправии с тази Патриша. Звънят, казват "една жена блъска по вратата и крещи" и просто изчакват патрулката. Ако е така, както те казват.

# 2 559
Нищо не викам. Мисля, че е най-добре да подаде сигнал на 112, без да ходи да се саморазправя.
По принцип е най-добре тези неща да минават през полиция, да. Но Шопови първо са почнали със саморазправата с чупенето на чистачката, а после са я ескалирали до доста по-гаменска.
Аз се чудя защо Шопови не са извикали 112, ако наистина са имали дългогодишни разправии с тази Патриша. Звънят, казват "една жена блъска по вратата и крещи" и просто изчакват патрулката. Ако е така, както те казват.
Точно.

# 2 560
Ако са я счупили те. Може да не са - кой е бил там, да потвърди? Затова се вика полиция, за да установи. Може да има камера в района и да се види. Много съседи имат камери.

Ако си намеря чистачката счупена, не ходя да думкам на хората по вратите. Не се търсят конфликти по нощите.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 16:02 от Beauty queen

# 2 561
Според адвокат Ина Лулчева не е имал оръжие Шопов. Ако за такива реплики се повдигат обвинения, пак според нея, 2/3 от българите трябва да са обвиняеми

# 2 562
А по кое време на деня е приемливо съседът да бие съседката?
Ако са я счупили те. Може да не са - кой е бил там, да потвърди? Затова се вика полиция, за да установи. Може да има камера в района и да се види. Много съседи имат камери.

Ако си намеря чистачката счупена, не ходя да думкам на хората по вратите. Не се търсят конфликти по нощите.
По-разумни начини има и за двете страни. Да не изкарваме постепенно случая "търсила си го е" и да не забравяме коя страна абсолютно не е в център - тази, която налита на бой. Че и мъж с помощ от жена си, да бие друга жена...

# 2 563
В целия случай най-страшно е нормализирането на това насилие. Скарали се ей така по съседски, той я блъскал, заплашил я с убийство - нормално, какво толкова, "с нищо не превишава общоприетия характер на един битов скандал". Един вид - ако вие не правите така, изостанали сте.

# 2 564
Мхм. Още малко и ако вашият мъж не бие съседката, значи си губи времето.

Общи условия

Активация на акаунт