Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 808
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 685
Адидас съдели Кание за $250 млн., бяха партньори преди известно време,а той ги обвинява,че продават фалшиви модели обувки от неговата марка Yezzy. Не е добре човека,но жалко че повлича и момичето.

Але

Френската полиция иззела от дома на Ален Делон 72 незаконно притежавани огнестрелни оръжия, иначе човека имал стрелбище в къщи и явно са за това.
Комюнике по случая

# 2 686
Те пък намерили къде да тършуват. Да го бяха оставили да си изживее дните.

# 2 687
Ами какво да го правят Ален ДелонЪТ ...  Той беше обявил, че иска евтаназия. Утре ще реши да си тегли куршума и някой ще отиде в затвора, че му е разрешил да притежава оръжие ...

# 2 688
Тъкмо си помислиш, че няма накъде повече.. Следващата стъпка ще да е по без нищо (ама буквално), щото опаковани сме ги виждали вече. Ако бяха други, щяха да са арестувани предполагам.
То това е последната стъпка преди "без нищо", ако изобщо можем да го приемем за "нещо". Не съм очаквала да доживея публична личност да се разхожда по гола п* публично. Според мен трябва да я задържат, или най-малкото глоби. Това си е ексхибиционизъм, нарушава обществения ред.
Тази снимка ме уби. Канйе се е маскирал като нинджа, но бос, а тя чисто гола по възглавница.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 15:07 от Анонимен

# 2 689
  • Berlin
А, с чорапогащник е и някакви ръкави, направо си е облечена, хаха.

Какво ги съди Адидас? Гледам пак са изкарали някаква нова колекция с грозните му патъци.🤑

# 2 690
А на мен ми е странно, как един човек малтретира жена си пред очите на целият свят и никой не реагира. Видно е по физиономията и, че не и харесва, каквото я карат да прави. Помня как го обслужи в една лодка пред очите на всякакви хора. Огромен страх, объркване и паника се чете в очите на тази жена. Всеки път виждам как с очите си крещи за помощ. Ясно е, че тоя ненормалник и е дал да разбере, че ако се опита да измъкне от него, то тя няма да е жива. Вероятно и с деца и роднини я заплашва. А със сигурност тя си дава и сметка, че той е достатъчно луд, за да и го причини. Със сигурност има и сериозен гръб. И така тази жена пред целият свят бива унижавана. Не ми го събира акъла. Няма да се учудя ако и някакви хапчета я кара да пие

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 14:25 от Lexdi

# 2 691
Е ти вече сценарий написа.
Според мен го прави, ако не по любов/лудост, то за пари и публичност. Някои се “продават” за много по малко.

# 2 692
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е ти вече сценарий написа.
Според мен го прави, ако не по любов/лудост, то за пари и публичност. Някои се “продават” за много по малко.
Започнала е с идеята за известност, но ми изглежда отдавна да няма контрол над ситуацията в която е...

# 2 693
Няма как насила да я накара да се излага така. Може и да е негова идея, но за да го прави, значи най-малкото се съгласява. Едва ли я връзва и насила я облича така.
Ако не я устройва или ако осъзнаваше наистина ситуацията си, винаги може да подаде молба за развод.
Според мен си имат такава връзка, на господар и роб, а тя страда от Столкхолмски синдром. Което реално е по-лошият вариант за нея.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 15:17 от Анонимен

# 2 694
Няма как да ме убеди някой, че тази жена по собствено желание се облича така. Той винаги облечен, а тя винаги унижена. По любов никакъв шанс. За пари и известност, сигурно в началото. Но това отново означава, че той диктува правилата и че тя няма думата. Отново говорим за публично унижаване на жена. Представяне на обществото, че жената е нищо.  Просто атрибут, с който си правим каквото си искаме, когато си искаме. Съжалявам за поста си, но толкова много женски организации, толкова много известни личности. И ни един не каза че това е расистко спрямо жената, като жена. За толкова по малки неща обществото скача, но пред този, всеки си трае

# 2 695
  • Berlin
И на мен не ми е много убедително тя сама да си избира как да се показва. Това за лодката ме уби…

# 2 696
Няма как насила да я накара да се излага така. Може и да е негова идея, но за да го прави, значи най-малкото се съгласява. Освен да я е упоил и да ѝ е взел свободната воля, иначе друг начин няма доброволно да се явява така. Едва ли я връзва и насила я облича така.
Също така ако не я устройва или ако осъзнава наистина ситуацията си, винаги може да подаде молба за развод.
Явно имат такава връзка просто, на господар и роб, и страда от Столкхолмски синдром.
Това не е сериозно нали? Със сигурност може да я изнудва да се облича така. Със сигурност ако подаде молба за развод, ще и се случи нещо. Я на нея, я на някой друг. Май имаха деца или? Като нищо да я изнудва и с детето. Възможности всякакви за да бъде принудена да мълчи и търпи.

# 2 697
Нямат деца. А ако наистина я изнудва и всичко това е против волята ѝ, вече ще е доста психо. Не че ще ме учуди нещо, свързано с поведението на този луд.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 15:18 от Анонимен

# 2 698
Ами какво да го правят Ален ДелонЪТ ...  Той беше обявил, че иска евтаназия. Утре ще реши да си тегли куршума и някой ще отиде в затвора, че му е разрешил да притежава оръжие ...
Това за евтаназията беше отречено. Грешно тълкувани думи на единия му син.

# 2 699
Гергана Гунчева. Грее 🌞
Иска ми се да виждам повече такива лъчезарни и естествени жени на екран.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 20:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт