Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 143 - февруари 2024)

• 96 798
  • 1 040
  •   2
Отговори
# 840
Кока колата се отвори при мен само веднъж за има-няма две минути, това са наградите

# 841
Боже да не повярваш… Сайта работи…

# 842
  • In Neverland
Подарени!
Подарявам 2000 МБ на Йетел валидни 7 за 7 дни. На който му трябват да пише.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 19:08 от Hekata...

# 843
Пак за маята - аз не виждам поста с играта, а така и не качиха ни награди ни печеливши. Напрягат ме така 😂
На Престиж евала, потърсих се и се намерих даже, голямо ровене, но и КБ намерих и сега мисля да им пиша, да ги изненадам преди да ми звъннат 😂😂🤦

# 844
  • Бургас
Вчера от Била ми се падна кашкавал за една стотинка - на Лесидрен, за 12 и нещо като цена. На касата за самообслужване кодът не се маркира от приложението, че го нанасях на ръка - поне 40 цифри беше.

# 845
Тези ваучер за 1 ст имат ли давност както при лидълските?
Много ми е мъчно, но ще трябва май да се разделя с имейла си в mail. Bg.. Мъчно ми е, защото го ползвам от 2004, т.е. вече от 20 години и го ползвам от сантимент и защото съм свикнала с него, но след проблема с чио се замислих. Днес реших да обменя ваучер от толк панела, и понеже миналото лято не получих ваучер за емаг и нямах отговор след като им писах, този път реших да впиша служебния си имейл. Еми... ваучера пак не дойде, а на него съм получавала ваучер от толк панел. Та така. Който има регистрация в  tolk с mail.bg, хич да не се хаби да отговаря на анкетите 😒

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 20:44 от zlplst

# 846
Тези ваучер за 1 ст имат ли давност както при лидълските?
До 7 дни след като го активирате, като се падне на колелото го активирате веднага,защото иначе изчезва.

# 847
И аз днес спечелих кашкавал от лесидрен, много сме доволни, вкъщи ядем само от него. Та си спестихме 12.74
Има давност една седмица след спечелването му.

# 848
  • Под Слънцето
Минавам да оставя един конкурс за  детска рисунка.
За повече инфо- долу има тел. номер

# 849
  • София
Много ми е мъчно, но ще трябва май да се разделя с имейла си в mail. Bg.. Мъчно ми е, защото го ползвам от 2004, т.е. вече от 20 години и го ползвам от сантимент и защото съм свикнала с него, но след проблема с чио се замислих. Днес реших да обменя ваучер от толк панела, и понеже миналото лято не получих ваучер за емаг и нямах отговор след като им писах, този път реших да впиша служебния си имейл. Еми... ваучера пак не дойде, а на него съм получавала ваучер от толк панел. Та така. Който има регистрация в  tolk с mail.bg, хич да не се хаби да отговаря на анкетите 😒
Aз съм с абв поща. Преди около 2 седмици заявих ваучер за Емаг и за пръв път не го получих. Писах им на следващия ден и ми го изпратиха. Но може би проблемът не е само в mail.bg, а е някакъв техен, защото досега проблеми не съм имала. Ваучерите идват едва ли не секунди след заявяването.

# 850
Наградата от форумната игра на Мирта Медикус. Heart Eyes

# 851
Някой да използва шампоан здраве, моля да ми пише?

# 852
  • София
С половинката отскочихме, тъй като брандът ни допада, а и ни предстоят покупки. И рекламата е тотално подвеждаща или поне според мен. Дано да бъда полезна на някого с коментара си.

1. Има намаление, което е валидно само днес и само за този магазин. Ще имат активност и на Цариградско шосе и ще обикалят.  То е в размер на 15 процента. Ако сте решени да купувате днес... то това може би е за Вас.
Искрено се надявах, че намалението ще бъде поне до края на годината или с давност 3 месеца, 6 месеца.

2. Камионът е впечатляващ, обаче вътре имат малко продукти и не могат да обяснят подробно функциите им и материалите - цени, тъй като реално в различните магазини продуктите вървят различно.

3. Томболи - игри и награди - нищо никъде не е упоменато. Момчето каза, че има само една томбола и ако закупиш днес продукт какъвто и да е дори душ слушалка, то можеш да спечелиш смесител. Какъв е шансът.. по-скоро клони към нулев.

4. На страницата им във FB има колело - такова на място не видях, а и представителят нищо не даде като информация.

Не знам за мен си беше пълна загуба на време и заблуда, много негативизъм натрупах.. поне ваучерът да имаше по-голяма давност... Иначе имат хубави продукти.

Само да отбележа, нямаше никъде кутия примерно да се сложат касови бележки или каквото и да е било, никаква информация, никакви правила - условия, всичко само устно...

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 12:59 от Stoyanova.A

# 853
  • Пловдив
Здравейте, имам спечелен ваучер от Кока Кола. Тегленето е 01.02, но още няма ваучер. Вие, които сте печеливши от това теглене, получихте ли си наградите?

# 854
Някой знае ли какъв цвят са езичетата на кенчетата на пиринско? Днес намерих едно на улицата, с 8 цифри на един ред, чудя се дали е от тях?

Общи условия

Активация на акаунт