Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 143 - февруари 2024)

• 96 796
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 855
Някой знае ли какъв цвят са езичетата на кенчетата на пиринско? Днес намерих едно на улицата, с 8 цифри на един ред, чудя се дали е от тях?
[/quote
Червен цвят са

# 856
Изгоря ми чопъра от игра Куинс има сертификат,може ли съвети как да се процедира?Благодаря.

# 857
  • In The Middle Of Nowhere
Някой знае ли какъв цвят са езичетата на кенчетата на пиринско? Днес намерих едно на улицата, с 8 цифри на един ред, чудя се дали е от тях?

Ако не се лъжа нещо червено имаше по краищата.. Имам 1 запазено, но не е при мен да го снимам. Какво пречи да опитате да го регистрирате?

# 858
  • Бургас
Чувствам се изолирана и прецакана от Пиринско!😡
Щом имат игра,трябва да участват всички видове разфасовки!
Биберона от 2,300л не е участвал в нито една игра!😡

# 859
  • Пловдив
Езичетата на Пиринско са червени с 8 символен код на един ред Simple Smile
Успех!
Мен за Бургаското ме е яд - обикновено кенчета взимаме, а "великите награди" са само под капачката. Затова и минахме на Пиринско - там поне надежда има Joy

# 860
Здравейте, имам спечелен ваучер от Кока Кола. Тегленето е 01.02, но още няма ваучер. Вие, които сте печеливши от това теглене, получихте ли си наградите?
Провери си спам пощата. Моят беше там.

# 861
# 862
Една игра на метро с регистрация, мисля че не е публикувана

https://www.metro.bg/magazini/burgas?utm_source=facebook&utm_med … WOJJK7GzMez5GlSmY

# 863
  • София
Игри с награда книги до 29 февруари

Печеливши от играта „Избери жълтите етикети“ Кауфланд

Скрит текст:
Печелившите от играта „Избери жълтите етикети“ бяха изтеглени

Периодът на провеждане на Играта е
от 00:00:00 часа на 02.01.2024 г. до 23:59:59 на 31.01.2024 г.

Ако си един от късметлиите, спечелили награда, ще получиш обаждане от нашите партньори  „Алба Център ООД“: +35924240700 или писмо от kaufland.game@albacallcenter.com. В рамките на разговора ще уточните как да получиш наградата.
Дано от 2000 ваучера по 50 лв -тук да се похвалят повече хора
бавно става с игрите на Кауфланд, но пък доста награди раздават.
Дето се вика, ако са ни изтеглили, ще ги чакаме ваучерите.

# 864
# 865
Ха, ха, ха, може ли да съм такъв карък Joy Катеричка ми писали, че в наше село нямат представител, та нямало кой да ми донесе пакетчетата. А тях и мострите на Юсерин бяха единствените неща, които чаках от много месеци насам.
От Юсерин пък последно преди месец и нещо ми писаха, че ми изгубили телефона, пратих им го, но мострите така и не получих. Да помрънкам.

# 866
А някой да е получил анкета за Фейрито от форума?

# 867
  • Бургас
Не още. И аз днес си мислех за тази анкета 🤔

Катеричка и на мен ми отговориха с това съобщение!

# 868
Имаше игра декември в Кауфланд съвместно с Орал Б.Има ли някой получил електрическата четка за зъби?Минаха почти 3 месеца ,а нищо не съм получила.

# 869
Имаше игра декември в Кауфланд съвместно с Орал Б.Има ли някой получил електрическата четка за зъби?Минаха почти 3 месеца ,а нищо не съм получила.
Аз спечелих по това време в паралелната им игра Орал Би и ДМ , скоро им писах и казаха, че има забавяне и ще получа четката в срок.
Теглиха януари така че не са минали 3 месеца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт