Booking – 7

• 38 832
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Миналата седмица търсих код и накрая резервирах без намаление и веднага пратиха 😂

Който има нужда от код да пише, за да не го пускам така в пространството.

Даден 😉

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 14:41 от FireflyS

# 181
* Даден на Лятна буря
Отново имам код Simple Smile
Ако някой има нужда да пише.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 20:44 от Ellinor*

# 182
  • София
И аз подарявам код.

Подарен на didito_pz

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 22:11 от Таня67

# 183

Моля за кода.

# 184
  • София
От едно от местата за които имам резервации получих коментираните наскоро скам съобщения : Г-н ....., Моля потвърдете резервацията си и странен дълъг линк.
Бъдете внимателни, не отваряйте такива линкове. Копирах всичко и пратих на booking, надявам се да се задействат, макар че проблемът е в резервационните системи на хотелите, не в booking. Поне да предупредят конкретните, че имат пробив.

# 185
Момичета (и момчета, ако има такива в темата Simple Smile ), много Ви моля за код, ако някой разполага с такъв Hands Pray Предпочитам на ЛС, за да ме изпревари някой докато направя резервацията.
Благодаря предварително и Ви желая спорна и усмихната седмица!

# 186
  • София
В полунощ са ми пратили отговор, малко повече от 2 часа след като им писах за които 2 часа са се свързали и с хотела.
Потвърждават, че е скам :

# 187
Момичета (и момчета, ако има такива в темата Simple Smile ), много Ви моля за код, ако някой разполага с такъв Hands Pray Предпочитам на ЛС, за да ме изпревари някой докато направя резервацията.
Благодаря предварително и Ви желая спорна и усмихната седмица!
Ако още търсите код, ми пишете на лична. Ще изчакам до утре сутринта и тогава ще го пусна тук. Валиден до 18.03

# 188
писах Simple Smile Благодаря предварително bouquet

# 189
писах Simple Smile Благодаря предварително bouquet
Изпратих Ви го.

# 190
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, разполагам с код валиден до 08.03 и мин.резервация 200 лв, който го желае да ми пиши на лични.

изпратен на sweet_kari - беше първа

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 10:37 от ivka1972

# 191
Здравейте, разполагам с код валиден до 08.03 и мин.резервация 200 лв, който го желае да ми пиши на лични.
Писах на лични.

# 192
Имам код, ако някой иска да пише на лични.
ДАДЕН Е.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 15:19 от polia72

# 193
Здравейте, може ли код за букинг на лично съобщение?
Благодаря Simple Smile

# 194
Здравейте, налага се да направя резервация в букинг на млад колега, който няма кредитна карта. Ще изберем опция плащане на място, така че да плати с дебитна карта. Дали ще е проблем, че кредитната карта няма да е в него? Досега не са ми я искали изрично никъде, но аз обикновено плащам с нея. Има ли нещо друго, за което трябва да внимаваме при резервацията? По-добре е да се направи през негов акаунт, а не през моя, нали? Благодаря на всички, които биха помогнали със съвет.

Общи условия

Активация на акаунт