Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 509
  • 849
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Маделин доста се промени в последните години, отслабна ли, лицето ѝ стана по-изпито. Но си е хубава пак де.

Мегън и Хари изглеждат чудесно, усмихнати, свежи. Якето на Мегън много ми харесва. И цветово така е много по-добре. Ботушите са смешни, но изглеждат много топли.
Жалко че за вечерта е избрала пак черно.

И като нефен на черното, Летисия пък много ми харесва. Много хубаво е гримирана, като кукличка е.

# 376
Много, много и все хубави снимки от Инвиктус.

Тук Меган си вади телефона да снима Хари.

Тази жена е толкова влюбена Joy Жалко, че излиза един ден по- късно, но за деня на влюбените пожелавам на всички да си имат някого, когото да гледат с толкова обич и възхищение или така както Меган гледа Хари Heart Eyes :

# 377
От километри личи, колко се обичат Х и М и че са като скачени съдове, само лош човек би се впуснал да анализира любовта им и да търси под вола теле, същата любов я има и при Уилям и Кейт!❤️

# 378
А Трюдо още ли е мин.председател?Стори ми се,че беше подал оставка още преди развода си със Софи,с която изглеждаха много влюбени,но явно не е.

# 379
  • Разпиляна във въображението
Ще се перифразирам, Мегън и Хари дали ще се видят  с Рания и Абдула в Канада?

Като какви и по какъв повод?

# 380
  • Някъде там
Тирамису, може ли такава подвеждаща информация да слагаш?
Шегувам се.😉😀
Не е нейн телефона. Човека с тях я помоли да снима.
https://x.com/Bright_Zwide/status/1757962307924033745?s=20
Толкова зареждащи с топлина любов и усмивки са вчерашните им снимки за мен. Чакам днешните с нетърпение.  

Добре че обновиха сайта и сега всичката информация излиза на едно място и веднага.

# 381
  • София
Тази жена е толкова влюбена Joy Жалко, че излиза един ден по- късно, но за деня на влюбените пожелавам на всички да си имат някого, когото да гледат с толкова обич и възхищение или така както Меган гледа Хари Heart Eyes :

Тя все така си го гледа, от ден първи. Но е взаимно, Хари също я гледа с обожание на безброй снимки. Абе, намериха се, имат невероятна химия тези двамата.
Прекрасни са, много свежи, усмихнати, зареждащи. Heart

# 382
Хаха, мерси за поправката давиз и се извинявам за дезинформацията Joy

Нещо забавно- как започна (Инвиктус 2017)

И как върви, 2024

Тази последната е като от постер на коледен ром филм Joy

# 383
  • София
Ау, да, последната снимка е великолепна, Тирамису Heart

# 384
  • Някъде там
Щях да казвам че София е много свежа и усмихната. Много си я харесвам,но това което е облякла е твърдо не  за мен.
На Летисия обиците са разкошни.

На Меган пръстена също много ми харесва.

И като казах обици. Една минимална част от разнообразната колекция на Мери от ежедневни обици, различни от тези за гала приемите, да сложа.
Забелязала съм че предпочита тази капковидна висулка във всякакви варианти и комбинации.

Скрит текст:

# 385
Много хубави обеци на Мери. Рядко съм фен на големи обеци, но имашеняколко интересни от колекцията й като ето тези тук

И още една снимка на Меган, оригинал  Heart Eyes

# 386
Меган много се е разхубавила...

# 387
Страхотно изглеждат и двамата, млади и свежи.

# 388
  • София
Ехаааа, страхотна колекция обеци има Мери.

Много хубави обеци на Мери. Рядко съм фен на големи обеци, но имашеняколко интересни от колекцията й като ето тези тук

Тези и на мен много ми хареса, има ли хубава снимка, не се вижда добре какво представляват.

# 389
  • При семейството си
Игрите Инвиктус май за първи път се провеждат зимно време, нали?
Това предполагам означава, че ще има адаптирани зимни спортове, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт