Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 498
  • 849
  •   1
Отговори
# 420
Определено липсва в темата, затова докато се появи отново, можем да си припомняме нейни отминали изяви.

# 421
От Кенсингтън палас са потвърдили,че в неделя принц Уилям ще присъства на наградите BAFTA.
Много жалко,че Катрин ще липсва!

# 422
Няколко визии на Кейт, които аз лично сякаш не съм виждала:
Тази е от Бутан - 2016г.

Тази е от Индия, празненството за РД на кралицата:

# 423
Елизабет е снимала страхотно клипче от пистата. Поздрав с него, Тирамису.
https://www.instagram.com/p/C3Yz6ETM5U0/?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==

🥰

И аз бих се спуснала, изглежда много забавно. Завиждам му на Хари. 😃

# 424
Скрит текст:
Да внесем малко красота в темата:
Някои от колиетата, които Кейт е носила:
Повечето бижута са от колекцията на кралица Елизабет, с изключение на изумрудения комплект от втората снимка, който за първи път е носен от Кейт.
Още един страхотен комплект с розови камъни
Прелестна е английската престолонаследница. Бижутата са не само красиви, но и с огромна историческа стойност. С нетърпение очаквам да се завърне към обществените си задължения.
Прочетох някъде, че по-следващите игри Инвиктус ще се проведат в Обединеното кралство, но не разбрах потвърдено ли е, или само като проект. Иначе идеята за зимни игри е страхотна, нямам търпение за догодина.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 17:59 от AnMary

# 425
Много харесвам Kатрин, ама... съобразявайте се с титлите Simple Smile Съпруга на престолонаследник, бъдеща кралица - консорт... но не престолонаследница Hands V

# 426
Когато австралийката Мери Доналдсън беше наричана "датска престолонаследница", в темата беше обяснено, че тя ще наследи престола на Дания заедно със съпруга си и има право да се нарича така. Смятам, че това е релевантно и към Катрин, Раджуа, Мете Марит и останалите съпруги на принцове.

# 427
Беше от автопревод в скрития текст (за Мери Доналдсън)... Нищо де, не се заяждам, само казвам, че има разлика да се види в автопревод и директно в коментар... И не е релевантно на никоя от съпругите на принциве, защото ако принцовете (не дай си боже) не наследят престола, то те никога няма да го наследят без тях, ще го наследят децата им Hands V

# 428
Историята на огърлицата на Кейт, която носи на коронацията на Чарлз:

Диамантената огърлица с три нишки, известна като огърлицата с гирлянди на Джордж VI, е поръчана за първи път от крал Джордж VI за най-голямата му дъщеря през 1950 г. и включва 105 отделни диаманта с цанги от кралския трезор в своя дизайн от Гарард, официалният кралски представител бижутер. Но три години по-късно Елизабет, която вече беше кралица, премахна десет от диамантите, за да скъси дължината на огърлицата.По време на своето рекордно царуване кралица Елизабет беше забелязана да носи огърлицата Джордж VI на няколко значими повода – включително тържественото откриване на парламента през 2012 г. и държавен банкет в Бъкингамския дворец през 2018 г., както и официални посещения в Германия, Холандия и Малта.

# 429
  • София

Тази е от Индия, празненството за РД на кралицата:

Тези рокли са много красиви!!!/ а аз лично не харесвам червено  и производните му/

п.с Катрин има добре изразени рамене, не ми е ясно защо напоследък наблягаше на дрехи с подплънки....може би е някаква мода .....

# 430
Имаме еднакъв вкус vnd Simple Smile, и на мен тези рокли ми спряха дъха. Аз харесвам червено, но по-ярко, но в тази рокля всичко е толкова изящно и красиво, че цвета само кара да изпъкват детайлите, а и на Кейт и стои невероятно.

# 431
кой решава къде да са следващите игри Инвиктъс, има ли критерии?

ако зависи от Хари - предполагам, че ще бъде в Англия. В тон с днешното интервю колко много обича семейството си и как има много запланувани пътувания до Великобритания. Говори и за сплотяване на семейството.

https://telegraph.bg/svetski/novini/hari-proplaka-obicham-semejs … ral-charlz-405003

# 432
кой решава къде да са следващите игри Инвиктъс, има ли критерии?

ако зависи от Хари - предполагам, че ще бъде в Англия. В тон с днешното интервю колко много обича семейството си и как има много запланувани пътувания до Великобритания. Говори и за сплотяване на семейството.

https://telegraph.bg/svetski/novini/hari-proplaka-obicham-semejs … ral-charlz-405003

Аз доколкото разбрах Хари говори по принцип, че всяка болест сплотява семействата и дава пример с участниците в игрите. Поне аз не съм прочела да казва, че се надява неговото семейство да се сплоти. В прав текст казва - ", Аз обичам семейството си", но това не е за пръв път. Казвал го е и в книгата, и във филма. Искрено се надявам да няма отново спекулации с думите му в английската преса, защото те са царе на това и обикновено създават още по-голямо напрежение.

# 433
  • Някъде там
Хехех, много забавно клипче. Меган си остава най- големият почитател на Хари, евър.
Харесва ми тази идея със старата конюшна.
А на мен много ми хареса  и интервюто с основен фокус Инвиктус.Както и очаквах отговори на въпросите от свое име и толкова, без никакво инфо за нищо.
https://x.com/Gertsroyals/status/1758475985257738586?s=20
Сладури ♥️

# 434
Беше от автопревод в скрития текст (за Мери Доналдсън)... Нищо де, не се заяждам, само казвам, че има разлика да се види в автопревод и директно в коментар... И не е релевантно на никоя от съпругите на принциве, защото ако принцовете (не дай си боже) не наследят престола, то те никога няма да го наследят без тях, ще го наследят децата им Hands V
Доколкото помня потребителят Дядо Хаджия го беше обяснил и не беше автоматичен превод. Не видях възражения тогава и приех, че е релевантно и към останалите дами, омъжени за принцове.

Общи условия

Активация на акаунт