Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 496
  • 849
  •   1
Отговори
# 435
А на мен много ми хареса  и интервюто с основен фокус Инвиктус.Както и очаквах отговори на въпросите от свое име и толкова, без никакво инфо за нищо.
https://x.com/Gertsroyals/status/1758475985257738586?s=20
Сладури ♥️

Хубаво интервю на Хари и чудесна инициатива Инвиктус. 🤗❤️

# 436
Хехех, много забавно клипче. Меган си остава най- големият почитател на Хари, евър.
Харесва ми тази идея със старата конюшна.
А на мен много ми хареса  и интервюто с основен фокус Инвиктус.Както и очаквах отговори на въпросите от свое име и толкова, без никакво инфо за нищо.
https://x.com/Gertsroyals/status/1758475985257738586?s=20
Сладури ♥️

Мерси за линка,Давиз. пред първата минута говори за инвиктъс, после от 1.23 почва за Чарлз и Хари.

Междудругото, следващите игри Инвиктъс не са в Канада, а в Германия. Тази година немците ще си правят собствени игри, отново в Дюселдорф, 9 нации, 9 спорта. https://www.invictusgermany.de/en/invictus-germany-2024

не се знае дали Хари ще е част от това събитие, щом не го промотира, сигурно няма да присъства.

# 437
Интервюто излъчено ли е вече?

# 438
  • София
Принцеса Ан днес:

Кралицата вчера:

# 439
Мерси за интервюто. Както и предполагах, Хари не каза нищо, което да не знаем. Но пък кадрите с Инвиктус бяха забавни.

# 440
В сайта на "Vanitatis" прочетох, че организацията "Rare Diagnoses" е обявила в прессъобщение, че Мери ще присъства на събитие, което ще се проведе на 29 февруари и е известно като Rare Day, в което тя също ще връчи награда. "Тъй като до момента остават още две седмици, предстои да видим дали кралското семейство ще обяви още нещо, но засега календарът им е празен. Мери е патрон на тази организация от 2005 г., откогато често участва в нейните събития." Линк към статията - https://www.vanitatis.elconfidencial.com/casas-reales/2024-02-16 … es-raras_3831874/

"Hola" днес са писали, че детето на принц Кристиан от Хановер и Алесандра де Осма е момиче, но не се знае името на  малката. В сайта на "Vanitatis"  и този на "Semana" пък четох, че се е очаквало да се роди в дните около рождения ден на Алесандра - 21 март. Извинявам се, че вчера ви заблудих като написах, че е момче.Blush

Хари и Меган

Скрит текст:

# 441
  • Някъде там
Стефани има рожден ден на 18-ти. Три нови снимки пуснаха за предстоящия и рожден ден.
Прекрасна слънчева Стефани и сладък сладък Франсоа.♥️♥️♥️

Тирамису,той реално нищо не каза.😉😀
Днес ще има и официална вечер.Може ги видим с нещо по елегантно.
DPova19, ако датчаните не са сменили и отговорниците за календара със смяната на престола, има да си чакаме за предварително инфо за предстоящи събития.Обикновено го обновяват в петък календара, но от 2017-18 е доста зле.
Присъствието на мача в Германия го обявиха на деня. Особено работата за организации като WWF, ООН,UNICEF и фондацията ѝ изобщо не се отразяваше. Само ако е някой прием. Но, те така или иначе тази седмица са във зимна ваканция.
Благодаря за инфото за събитието.
Чакам я прекрасната Мери.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 20:32 от daviz

# 442
Има слухове, че продуцентите от GMA може да редактират интервюто с принц Хари и той да не говори за диагнозата рак на крал Чарлз поради огромната реакция, която избухна тази сутрин.

Стефани постепенно връща формата си и така изглежда подмладена и весела.

# 443
  • Някъде там
Последен ден.

Скрит текст:
Херцогът и херцогинята прекараха сутринта с възпитаници на Invictus, военни семейства, спонсори, поддръжници, Майкъл Бубъл и Луисана Лопилато. Херцогът говори от сърце и отправи трогателни забележки към събралите се.

Общественият център "Хилкрест" е построен, за да бъде домакин на олимпийските и параолимпийските състезания по кърлинг във Ванкувър през 2010 г. Съоръжението е витрина за дейности на местната общност, включително ледена пързалка, библиотека, гимнастически салон и голямо водно съоръжение.

Invictus Games Vancouver Whistler 2025 ще бъде домакин на забавно семейно събитие Bonspiel, в което състезателите и техните семейства и приятели ще могат да се състезават заедно. По време на състезанието Семейството и приятелите ще имат достъп и до плувния басейн, ледената арена и обществената библиотека.

Уауу страхотна е на вечерята.
Много и отива това маслинено.
Прическа и грим. Всичко ми харесва.

Роклята ако е тази която казват е супер. Изчистена елегантна и красива.
Скрит текст:

# 444
Чудесна рокля, изчистена и елегантна. 😍 Прекрасно събитие е Инвиктус, а Хари и целият екип са се справили чудесно с организацията.

# 445
Като картинка е красива Меган. Роклята е страхооотна, дано има снимки и в цял ръст.

# 446
  • Разпиляна във въображението
Роклята чудесна. Ще е любопитно да видим снимки и с други участници в събитието. Иначе ми се струва прекалено "облечена" за една вечеря. Повече официална отколкото е нужно, нещо като огромната пола на филмовата премиера в сравнение с другите.

# 447
Много забавно клипче от посещение на Хари и Меган в индийски ресторант във Ванкувър.
Как знаем, че е 43% с нигерийски произход!? По това, че си е поискала екстра люто към ястието Joy
https://twitter.com/PearlKadupul/status/1758708703929278487?t=5H … Wtht7IUEjYVw&s=19

# 448
Много позитивни Меган и Хари, и интервюто ми хареса. Хари излъчва ведрост, няма напрежение в погледа му.
П.п. Доста е рошав, да беше си оправил косата малко, има нужда😆

# 449
  • София
Утре ще се проведат наградите Бафта, където ще присъства и принц Уилям.
Посещенията им по години:

Ще липсва принцесата, но по-важно е да се възстанови напълно.

Общи условия

Активация на акаунт