Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 491
  • 849
  •   1
Отговори
# 465

Току-що видях тази снимка, която също чудесно илюстрира думите в поста ти, gala66. Разтопяваща сърцата е!

Страхотна снимка Април, толкова е естествена , мила и успява да предразположи децата /а и не само тях/, така все едно ги познава отдавна.
И сега малко снимки от старите ленти:

Невероятно слънчева е Кейт.

# 466
  • София
Е, не, с глас се смея на снимките на Маргрете 🤣🤣🤣. Страхотна е!
Пък Феликс откакто стана по-голям май  повече ми харесва от Николай. Все хубави деца са внуците на Дейзи.

Много семпла, но красива и елегантна рокля е избрала Мегън, чудесен цвят. Напомня ми за един от най-хубавите ѝ тоалети от времето в Англия.
Дано видим и снимки в цял ръст.

ПП Хари е такъв чаровник! Нито е красавец, вече оплешивява, но усмивката му е заразителна.

# 467
  • Някъде там
Лана за кой тоалет говориш?

Маргрете  е ♥️ просто.
И е била много обичана. Винаги съм харесвала Хенрик и това че е показвал чувствата си към всичките си близки и любими хора без да се съобразява с протоколи и подобни истории. Любящ мъж, баща, дядо, и свекър. Предал е това и на всички в семейството си.
Скрит текст:

# 468
.
И е била много обичана. Винаги съм харесвала Хенрик и това че е показвал чувствата си към всичките си близки и любими хора без да се съобразява с протоколи и подобни истории. Любящ мъж, баща, дядо, и свекър. Предал е това и на всички в семейството си.

Не беше ли той отказал да бъде погребан до съпругата си?

# 469
# 470
От офисът на херцогът и херцогинята на Съсекс:

Скрит текст:

Това е напомняне, че ние не се определяме от нашите наранявания, а от нашата сила, нашата ангажираност и нашата способност да преодоляваме несгодите.“

По-късно тази година се навършват 10 години от The Invictus Games. Последното десетилетие беше доказателство за устойчивостта и несломимия дух на тази обслужваща общност.

Двойката би искала да изрази своята най-дълбока благодарност на всички организатори на събитието, представящи спонсори, ATCO и Boeing, фондация Invictus Games, True Patriot Love, доброволци и четирите първи нации домакини за фантастичната седмица и тяхното партньорство за игрите през следващата година и отвъд.

https://sussex.com/thank-you-canada/
Вратовръзката на Хари е матчната с роклята на Меган Heart Eyes
И една много мила снимка с Меган

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 21:08 от Tiramisu29

# 471
  • Някъде там
И Канада и най вече участниците в игрите им благодарят, Тирамису.
Малка част от  страхотните думи на ветераните за тях.♥️
Скрит текст:
Буржоа, който се състезаваше с отбора на Канада на игрите "Инвиктус" в Хага, се завърна заедно със съпругата си Лори, за да служи като посланик на игрите по време на събитията "Една година до началото" тази седмица. "Ние сме никой - казва той със самоиронична усмивка, - само един от хилядите хора, които работят в подкрепа на фондацията и игрите "Инвиктус". Но херцогът ни помни. Ако сте се срещнали с [принц Хари], общували сте и сте говорили за опита си като ветеран, той си спомня - година или две по-късно просто подхваща разговора, което е доста изумително."
Той продължава: "Да, те са информирани ежедневно за това с кого си взаимодействат. Но нюансите в разговора не могат да бъдат фалшифицирани. Най-добрият начин, по който мога да опиша какво е въздействието на тяхното участие, е: Чувстваш се сякаш си видян и чут. Не сте изгубени в гората, не сте незначителни."
За майор Джоана Лабонте, която участва в игрите "Инвиктус" в Дюселдорф с отбора на Канада миналата година, подкрепата, която Меган и Хари оказват на общността на ранените и пострадалите ветерани, е силна. "Като се има предвид моето нараняване, дълго време се чувствах много безсилна и невидима", казва тя пред T&C. "Чувствам се така, сякаш те хвърлят светлина върху нас - военнослужещите, които сме се борили, които сме чувствали голяма несигурност в бъдещето си. И те казват: "Твоето пътешествие тепърва започва, то не е приключило. Да, вие се освобождавате от армията, но тепърва започвате този съвсем нов етап от живота си. И ти си важен".
Лабонте продължава: "Наистина чувстваме, че сме важни за тази прекрасна двойка. Лечението чрез спорт е нещо значимо - виждал съм го в себе си, в моите съотборници. Това е истинска работа."
Статията
https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/a46824629/pr … -trip-2024-recap/

Голяма красота са бижутата на Меган за гала вечерта.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 22:06 от daviz

# 472
Съсекс напускат Канада

И Пипа на почивка

# 473
Принцът на Уелс ще построи и финансира социално жилищно строителство на стойност £3 милиона на своята земя, за да се справи с бездомността. Уилям е надзиравал плановете за построяването на 24-те къщи в Корнуол, които да бъдат готови през следващата година.

# 474
  • Разпиляна във въображението
Спазено обещание! Браво на Уилям!

# 475
  • София
Лана за кой тоалет говориш?

# 476
  • Някъде там
Ооо да страхотна е цялостната визия. Благодаря че я припомни.

Ето я и роклята

Меган отново заложи на Sentaler, една от любимите си марки палта, носена още по времето когато е живяла в Канада.
И на мен са ми любими.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 00:15 от daviz

# 477
Страхотни палта от тази марка. Много е хубава в цял ръст, женствена и елегантна. А тази маслинен цвят много и отива.

# 478
  • Някъде там
Честит юбилей на Стефани.
Едно момиченце и пожелавам да и.В много интервюта е споделяла, че иска голямо семейство като това на родителите ѝ.Дано има този шанс.

Тирамису тя има и други дрехи от марката, но палтата са от любимите ми нейни.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 10:12 от daviz

# 479
Да е жива и здрава Стефани, както и цялото и семейство. Много са ми симпатични.
Кои са другите дрехи от марката?

"Никога не бях виждал някой толкова красив. Защо красотата трябва да се чувства като удар в гърлото?" - Хари за Меган от книгата му, "Резервният"

Общи условия

Активация на акаунт