Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 406
  • 849
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Винаги съм се въздържала да комбинирам фина пола с горно тип мъжка риза, но сега отчитам, че никак не е зле.
Пък аз много харесвам. Една от любимите ми подобни комбинации е на Летисия

# 541
Спортните визии на Кейт. Тази жена няма спорт, с който да не се справи,  има страхотна двигателна и спортна култура, освен това винаги е толкова лъчезарна, усмихната и позитивна, създава такова настроение около себе си, истинска наслада за очите.

# 542
Оооо, много красиви неща сте качили. Тази пола на Летисия е топ, но и сандалите са супер. Полата на Виктория също е красива, харесвам и цветните аксесоари и обувки в комбинация. Мери е великолепна на тези снимки.

# 543
Още малко ежедневни визии. Това е едно от нещата, с които ме очарова,  нейната естественост и нормалност, не се звездее, няма чупки, стойки, а естествени и нормални реакции и поведение.

# 544
  • Някъде там
Този тип поли са ми любими.
Птицо много грешиш, че не ги комбинираш с риза.

Страхотни са за всякакви комбинации.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 13:40 от daviz

# 545
Всичките са много хубави от последните страници.
Много мъчно ми стана за Раждва.И аз загубих баща си на същата дата като нейния но преди две години и много по-млад,болката и празнината е огромна.Дано новото ѝ семейство и помогне да се съвземе, много тъжна изглеждаше на последните снимки.

# 546
Попаднах на интересна статия за този тоалет на Рания от посещението й в САЩ, според списващите тоалета е почит към АКС, защото е избрала любимата марка на Кейт /костюма е на Александър Маккуин/ , а самата шарка на костюма се води "каре на принца на Уелс". Може и да няма скрит смисъл, но може и да има, както се видя тя е доста близка с принца и принцесата на Уелс.

Какво представлява карето на Уелс - Визуално карираният модел се състои както от малки, така и от големи пресичащи се линии, които в крайна сметка образуват квадрати с множество различни размери.
Карираният модел датира от 19-ти век, носен за първи път от Едуард VII, когато той беше принц на Уелс. От самото си създаване, принтът е символ на статус сред модните дендита и английския елит.
Кейт с тоалет в "каре на принца на Уелс" но доста по-светъл нюанс.

# 547
  • Някъде там
Марката на роклята и по близък план.
Страхотна е. 

Снаха ѝ беше с подобна на кръщенето на Юлиян.

Белгийците днес имат литургия в чест на починалите членове на семейството.
Матилде е с много хубаво палто в сиво. Чакам снимки и ще кача.
https://twitter.com/WDehandschutter/status/1759884408188813415?s=19

# 548
  • София

Максима две поли с панделки ли има и тази по-светлата си е обикновена?

Много е хубава роклята на Виктория, предполагам и времето е по-слънчево и топло в Калифорния за подобна рокля. Би била и чудесна за летен ангажимент.

# 549
  • Някъде там
Обикновена е

Толкова много страхотни поли имат.
Май последните подходящи месеци, не сме ги виждали с такива.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 13:48 от daviz

# 550
  • София
Беа, излизаща от частен клуб:

Градините на кралица Мери, Риджънтс парк, носят пролетно астроение:

# 551
  • Някъде там
Максима днес на работно посещение в Socialdebt в Microlab Ротердам .Това е „финтех за събиране на социални дългове“, който помага на млади хора с възникващи дългове да ги изплатят възможно най-бързо и ги насочва към финансово стабилно бъдеще.

Много готини обици.
Интересна информация за тях
Скрит текст:
Днешните обеци са от работилницата на германската бижутерска къща Hemmerle. За тези, за които това име не означава нищо: Hemmerle предлага уникални бижута, изработени от най-добрите и качествени материали. Макар че за чифт блестящи скъпоценни камъни лесно бихте могли да отделите 50 000 евро, моделите изглеждат всичко друго, но не и декадентски, скъпи и/или крещящи. Сякаш бижутерската къща иска да постигне точно обратния ефект. Това често се дължи на необичайните комбинации от материали. Мед с лунен камък, мамут с моржова кост, желязо от XVIII в. и т.н. Обеците на Максима от мед и неизвестен камък са много типични за стила на Hemmerle.

Летисия днес при пристигането си в Саламанка.
Ще има две събития.
Ще присъства на представянето на проекта "Град на Испания" и ще посети изложбата на наследството на Кармен Мартин Гайте в Саламанка. Освен това ще присъства на церемонията по обявяването на наградата "Изкуство 2024" от фондация "Принцесата на Жирона".

# 552
Много ми хареса бежовата пола на Летисия, с белия топ.
Интересна инициатива на Максима. Мисля, че е важна тема, особено с растящите цени навсякъде. Интересни обеци. Дано видим и от Лети повечко днес 🙃

# 553
# 554
  • София
Интересна комбинация от Максима, много ми харесва. Особено панталонът е много хубав, и обувките, ако са сиви.
Летисия също ми харесва, макар че подозирам, че е с лятна рокля.

ПП Роклята от Дания, както предполагах. Много е хубава.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 14:22 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт