Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 114
  • 849
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Да, отслабнала изглежда Мери, но много усмихната и ведра. Косата ѝ е прекрасен цвят, а обувките са ми любими.
Какво не е спазила на протокола?

# 721
  • Някъде там
Да, отслабнала изглежда Мери, но много усмихната и ведра. Косата ѝ е прекрасен цвят, а обувките са ми любими.
Какво не е спазила на протокола?
Е как какво ? Не се ли забелязва отдалече. Стана кралица и реши, че ще си прави каквото иска. Не стига, че сложила цвят на ноктите, ами даже тъмен син, не се  е задоволила с червен. 😉😀

# 722
  • София
Хахахахаа, не го забелязах, разхайтена работа  Joy
Не съм фен, предпочитам по различни цветове за лак, и сакото не ми харесва, но Мери е чудесна. Хубаво е, че се появи.

# 723
  • София
Браво на Мери !
Така ми харесва- проявява характер

# 724
  • Някъде там
Хахахахаа, не го забелязах, разхайтена работа  Joy
Не съм фен, предпочитам по различни цветове за лак, и сакото не ми харесва, но Мери е чудесна. Хубаво е, че се появи.
Ха ха нали? Шегувам се с протокола. Никога не е имало такъв и тя много пъти е носила тъмен лак. 🤣
Днес на живото предаване обясняваха, че са имали и ще имат доста задкулисна работа по организацията на всички нови патронажи и предстоящите турнета, затова я виждаме по рядко.
Но, след два дни има пак събитие по един от патронажите които си запазва, свързан с редките болести.
Забелязала съм, че и двете с Летисия много се интересуват от тях.
А на 11-ти и 18-ти март ще ги видим двамата заедно на приеми. Предполагам, че ще е с тиари и най-накрая ще я видим като кралица с такава. Дано е от новите.
Лана, излязоха и датите на посещението на испанците в Нидерландия.
От 17-ти до 18-ти април пише, че ще е, но ми се струва странно да е само един ден. Не помня да е имало еднодневни дп.

# 725
  • София
Доста освежена е Мери.
Облечена е с The Fold.

# 726
Aaaa, жесток е лакът, аз съм фен Kissing Heart

# 727
Любопитна информация за ммарката на Мери от днес
През 2015 година, когато Катрин носи артикул на никому известната британска марка The Fold London, западните медии предричат, че и този бранд ще има ефектът Кейт и са прави. В днешно време всякакви знаменитости и кралски особи носят марката.

https://www.hola.com/us/fashion/2015092520214/kate-champions-new … for-prison-visit/

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 00:20 от Не се сърди, човече

# 728
  • София
Скрит текст:
Любопитна информация за ммарката на Мери от днес
През 2015 година, когато Катрин носи артикул на никому известната британска марка The Fold London, западните медии предричат, че и този бранд ще има ефектът Кейт и са прави. В днешно време всякакви знаменитости и кралски особи носят марката.

https://www.hola.com/us/fashion/2015092520214/kate-champions-new … for-prison-visit/
Интересна информация.
Принцесата е прекрасна, а много от роялите се повлияват от това, което тя носи.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 00:20 от Не се сърди, човече

# 729
  • Някъде там
Фелипе и Летисия са на посещение на засегнатите от пожара в жилищната сграда в квартал Ноу Кампанар във Валенсия.

# 730
Летисия изглежда разстроена. А хората им се радвам. Явно се чувстват добре с краля и кралицата си Simple Smile

# 731
  • Някъде там
И с пожарникарите и спасителите.
Да определено хората изглеждат спокойни  с тях, колкото и да им е тежко.

И снимките от профила на датчаните.

# 732
  • При семейството си
Нещо в маникюра на Мери има, което не ми харесва, цветът може би или факта, че се превръща в акцент…(не че аз самата не се лакирам в доста ярки, смели цветове).

# 733
Адски ми харесва маникюрът, обувките, косата, обеците... самата кралица е хубавица. Костюмът не ми е много любим, обаче. Май нещо в сакото има...

# 734
  • в сърцето на един мъж...
Нещо в маникюра на Мери има, което не ми харесва, цветът може би или факта, че се превръща в акцент…(не че аз самата не се лакирам в доста ярки, смели цветове).

На снимките маникюра и цвета привличат вниманието, не самата Мери.

Общи условия

Активация на акаунт