Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 349
  • 849
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там
Днес снимките които излизат с поздравите за рожденичката са толкова много и толкова различни и хубави.
Любима си ми остава личната с татко ѝ. Особено един детайл от нея, ме накара да се усмихна широко. Ще я запомня тази топла и истинска снимка.
Лана как да не е сериозен за юбилей го снимат човека. Рицарски кръст му слагат. 😀
Вики много готина.🤣
♥️♥️♥️♥️

Много хубава подредба на бюрото на Вилем.

Четох в иг, че уж Амалия живеела в Мадрид заради внука на Симеон с който имали връзка и учела дистанционно.Сега пък живеела в двореца и  щяла отново да живее в Амстердам.Сами не си вярвят какви ги пишат таблоидните журналисти и очакват друг да им повярва.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 20:04 от daviz

# 91
Ооо, да, много е хубава черно бялата снимка на кралица Мери. Както и семейната им снимка ❤️

# 92
Боже господи, Чарлз е диагностициран с рак.

Крал Чарлз е диагностициран с рак, обяви Бъкингамският дворец в унищожително изявление тази вечер.
Монархът се върна в Лондон от Сандрингам, за да започне незабавно лечение.
Не е свързано със скорошната му операция и не е рак на простатата

# 93
Дано лечението е успешно, лесно и бързо! Да оздравява Чарлз.
Явно затова са го задържали в болницата.

# 94
# 95
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ужасна новина, дано са го хванали навреме и всичко да е наред.

# 96
  • При семейството си
Ехх, много съжалявам да прочета, разбера това за Чарлз.
Дано премине успешно лечение и има възможност да се порадва на кралския си живот.

# 97
Какъв е ракът? Казаха ли? Лечим или нелечим?

# 98
Какъв е ракът? Казаха ли? Лечим или нелечим?

Не се уточнява какъв е. Казват само, че по време на интервенцията е споменат друг проблем, изследвали са и сега са излезли резултатите.

# 99
Ох,
Няма край черната серия за Акс.
Сила на Чарлз и близките му.

# 100
Ужасна новина, дано Кралят премине успешно лечение и всичко да е наред

# 101
Не мисля, че ще има.
Чарли ще е крал до гроб. Уилям и останалите ще си преразпределят неговите ангажименти, въпреки че на къде повече?! На работа се смазват.

Ето защо Уилям се завръща другата седмица, въпреки че отмени ангажиментите си, докато Катрин се възстановява.

# 102
Бижутата на Мери са великолепни. Лошо за Чарлз, дано успее да се пребори, може да си позволи най- доброто лечение, надявам се, че всичко ще е наред. Не ми стана ясно какво общо има Даяна с настоящата ситуация и защо се спомена.

# 103
Не ми се мисли какво му е на Уилям - първо тревоги със здравето на жена му, сега и баща му. Добре, че има семейството на Катрин за опора.

# 104
  • София
Бързо възстановяване на Чарлс, много неприятна новина.
Адмирирам решението му, за да няма спекулации да обяви за състоянието си. Все пак е държавен глава, редно е поданиците да знаят какво се случва с краля им.

Общи условия

Активация на акаунт