Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 551
  • 849
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там

Виктория присъства на откриването на базовата изложба на Северния музей "Нордбор".

# 226
Маргрете е със страхотно каре, много ми харесва.

И Вики в розово е супер. Запазена марка й е.

Давиз, последните снимки на йорданците от юбилея ли са?

# 227
Виктория е на вълна "Барби". 😉 Рания както винаги няма грешка, класа е тази жена.

# 228
  • Някъде там
От днес са, да Ули.
Муна ме изумява всеки път. Не старее тази жена ♥️
По близки снимки на Раджва. Толкова е красива и има страхотна оформена  женствена фигура.
Много хубава рокля.

Само на Иман ресничките не ми харесват, всички други много добре.
Били са и на служба за крал Хюсеин.
https://www.instagram.com/reel/C3DcqzWNFKX/?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==
От едно известно време забелзвам нещо в Маргрете което ме притеснява, надявам се че си внушавам, че има проблем с очите.

Алберт присъства на Quai Albert ler, за да даде старт на последния етап от 26-ото рали Monte-Carlo Historic.
Като прелюдия към отпътуването на състезателите към нощта на Торини, той прави една обиколка по трасето на
Grand Prix F1 на волана на великолепния
Deutsch Bonnet Coach Frua, реплика на автомобила, управляван от баща му принц Рение.
Рение lI, по време на автомобилното състезание Тур дьо Франс през 1953 г.
Този автомобил, закупен през 2013 г., е напълно реставриран от екипите на Алберт.
Много готина кола.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 20:42 от daviz

# 229
  • Разпиляна във въображението
Чудесна е Раджва.

# 230
Няма как Катрин да гостува на Чарлз след като две сестри се грижат за нея. Явно има нужда от постоянни медицински грижи. Това обяснява защо Уилям е толкова отслабнал.

Раджва е с много хубава рокля, само да не беше черна. Косата също е много добре направена този път.

# 231
  • Sofia
За сестрите мисля, че ставаше дума, че са се грижили за нея в болницата, поне ако аз правилно съм разбрала от медиите.

# 232
Уилям на гала вечеря за събиране на средства за London Air Ambulance

https://twitter.com/chrisshipitv/status/1755311811694321877

Аз разбрах, че в момента се грижат две сестри. Предполагам на смени.

# 233
Много е хубава Йорданската принцеса,доста повече ми харесва от свекърва ѝ.Прочетох някъде че Йордания е на финал за купата на Азия по футбол или нещо такова, дано присъстват на финала.Като цяло са изненадата на турнира и ще е хубаво да имат подкрепа от принца и принцесата.
Уилям е казал,че в болницата две мед.сестри филипинки са се грижили за Кейт.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 21:39 от Evil woman

# 234
В тази връзка, малко да си припомним за кариерата му като пилот - малко над 2 години пилотира медицински хеликоптер, след като изкарва и поддържа всички необходими лицензи,  през този период цялата му заплата отива за благотворителност.

Повече тук:
https://www.royal.uk/duke-and-east-anglia-air-ambulance

# 235
Принцът на Уелс присъства на благотворителната гала вечеря на въздушните линейки в Лондон

Изпито му е лицето, стопили са му се бузите.
С Том Круз от тази вечер

# 236
И двамата са пилоти на хеликоптери Simple Smile

На някои снимки от днес, където е с униформата, ми се стори отслабнал. Някак не я изпълваше.

# 237
Много хубави Уилям и Том.
На влизане е попитан за баща си и е казал,че оценяват загрижеността и добротата на всички.
https://twitter.com/i/status/1755310791513800735

# 238
От всички, най ми е тъжно за Уилям. Прекалено дини взе под мишниците си, дано Господ да е с него и семейството му. Лично аз, вярвам, че ще се справят всички със здравословното състояние, а Уилям със задълженията си.

# 239
Братовчедките на принц Уилям лейди Елиза Спенсър и лейди Амелия Спенсър на благотворителното набиране на средства за London Air Ambulance
На същото събитие като Уилям

Лорд Сноудън, син на принцеса Маргарет също е присъствал

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 09:20 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт