Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 509
  • 849
  •   1
Отговори
# 390
  • Някъде там
Тирамису тя Мери има колекция и за теб 😉
Толкова е огромна и разнообразна от към стилове че не знам кое по напред да сложа.
Скрит текст:

Сега ще ви сложа тези за които питахте на голяма снимка.

Има два три чифта които се разглобяват на части и тя им добавя и висулки и стават различни обици.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 12:36 от daviz

# 391
Меган и Хари изглеждат супер, те дълго време не участваха в по събития, така, че добре са си починали.

# 392
Игрите Инвиктус май за първи път се провеждат зимно време, нали?
Това предполагам означава, че ще има адаптирани зимни спортове, така ли?
Не се провеждат сега,а сега се маркира година до провеждането им,явно ще са зимни.Някакви events имат със снимки и човек с камера вървящ и записващ всичко след тях.

# 393
  • При семейството си
Благодаря.
Сега прочетох, че ще се проведат февруари 2025. Но правилно съм се ориентирала, че ще са зимни спортове.
Това сега било training camp;
https://www.cbc.ca/amp/1.7115380

# 394
Скрит текст:
Тирамису тя Мери има колекция и за теб 😉
Толкова е огромна и разнообразна от към стилове че не знам кое по напред да сложа.
Скрит текст:

Сега ще ви сложа тези за които питахте на голяма снимка.

Има два три чифта които се разглобяват на части и тя им добавя и висулки и стават различни обици.
Страхотна колекция, обеците от втората снимка много ми харесват.

# 395
Максима на посещение в "De JoJo Meeting Workshop", инициатива на жителите на град Сасенхайм, която включва кафене, шивашко ателие и работилница за поправка на велосипеди, както и за магазин за сувенири втора употреба. По време на посещението е споделила, че купува дрехи втора употреба, а от магазина за сувенири е купила играта "Rummikub".

# 396
Хубав аутфит, чудесен цвят, но косата й е … без коментар.

# 397
Много харесвам перелините на Максима Heart Eyes
Джинджърът явно не иска да пуска жена си, ръката му е постоянно на нея. Joy

# 398
  • Някъде там
А аз съм фен на брошките, защото са едни от малкото бижута които мога да нося. Колекцията на Мери от брошки също е страхотна.
Няма изчанчените на Максима, но много ми допадат и нейните.
Скрит текст:

Ооо Максима днес много готина.
Тази блуза се чудех как изглежда. Виждаше се в едно видео само в горната част.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 19:16 от daviz

# 399
Нещо не е наред блузата 🙂

По повод кралските бижута, които обсъждаме от оня ден, ми прави впечатление, че много от тях са композитни и мултифункционални. Тиарите стават на гердани, обиците с две-три допълнителни висулки придобиват съвсем различен и нов вид. Най-вече по-старите бижута. Явно принцесите и кралиците, особено предишните поколения, са били доста практични, въпреки богатствата си.

# 400
  • София
Покойната Елизабет също беше винаги с брошка. Но най-хубавите бяха на Мадлин Олбрайт.

# 401
Покойната Елизабет също беше винаги с брошка. Но най-хубавите бяха на Мадлин Олбрайт.

Винаги тематични и с послание.

# 402
  • Някъде там
О да и тя имаше безброй брошки.Имам много любими и от нейните.
Тази и тази например.

Птичка така е, доста практични са били.
Добре са го измисляли.

За мен на блузата колана е излишен.

# 403
От '¡Hola!' публикуваха в сайта си новината, че Алесандра де Осма е родила. Доколкото разбрах детето е момче и се е родило по-рано от очакваното, тъй като терминът ѝ е бил за месец март.

# 404
Коланът й е излишен на блузата, иначе е страхотна.
И обувките, каквото се вижда от тях ми харесват много.

Общи условия

Активация на акаунт