Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 402
  • 849
  •   1
Отговори
# 555
  • Някъде там
Честито да е това слънчево момиченце Леонор, напомня ми на майка си.Става на 10 години.

Еее искам и аз топло време и летни рокли.Мислех че няма да я облече скоро тази рокля.
И докато тя е в Казабланка,Фелипе присъства на среща за геостратегическото положение и развитието на НАТО, председателствана от генерал Кристофър Г. Каволи, и подписва почетната книга на Върховния щаб на съюзническите сили в Европа.

Страхотен. Много го харесвам в тази униформа. Излъчва тиха сила но и едно спокойствие и доброта.

Лана сиви са. Много приятна комбинация.
Вилем и Максима ще направят държавно посещение във Виетнам, втората половина на март.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 15:39 от daviz

# 556
Принца на Уелс със стейтмънт призовава да се спре войната в Газа

# 557
  • София
Принцът на Уелс посети Британския червен кръст в централата му в централен Лондон, за да научи за хуманитарните усилия, които се предприемат в подкрепа на засегнатите от конфликта в Близкия изток.

# 558
Белгийците

# 559
  • Някъде там
Ха ха ха ха ох не мога с тази Делфин. 🤣🤣🤣🤣🤣
Какво за бога пак е облякла.
Винаги разбива.😀
Няма дрескод да са с черни дрехи, но все пак трябва да са неутрални.
Матилде много ми харесва.
Палтото е страхотно и цвета му също. Жалко че роклята не можем да видим.

# 560
  • София
Нищо не се чете от този стейтмънт.

Матилде наистина е много готина. Отслабнала ми се струва и тя.

# 561
Нищо не се чете от този стейтмънт.
Скрит текст:
I remain deeply concerned about the temble human cost of the conflict in the Middle East since the Hamas
terroris attack on 7 October. Too many have been killed. 1, like so many others, want to see an end to the fighting as soon as possible. There is a desperate need for increased humanitarian support to Gaza. It's critical
that aid gets in ard hostages are released.
Sometimes it is only when faced with the sheer scale of human  sulfuring than the importance of permanent peace is brought home, Even in the darkest hour, we must not succumb the counsel of despair. I continue to cling to the hope that a brighter future can be found and I refuse to give up on that.

# 562
  • София
Още няколко снимки от посещението на принца днес:

# 563
Вдъхновение е Катрин за много хора!
Обеците са красиви.
Помните ли обеците, които майката на самоубило се момиче подари на Катрин и част от приходите от продажбите отиваха в благотворителна организация? Е, същата марка, която е на братовчедка на момичето, създава специален чифт обеци, кръстен на Катрин.

"Толкова сме развълнувани да ви представим обеците CATHERINE. Наименувахме и посветихме тези обеци на принцесата на Уелс за цялата й невероятна подкрепа за нашите красиви обеци "Issy Star". Решихме, че е подходящо да кръстим този красив чифт обеци на нейно име."

https://earsass.com/products/the-catherine?_pos=1&_psq=cath&_ss=e&_v=1.0

# 564
Извинете наистина!Бях навън и слънцето ми блестеше, съжалявам!

# 565
  • Някъде там
Каква лудница е около Летисия.

Чаровница

Много ветровито навсякъде. 😀

# 566
Кралица Камила домакинства на тези сладури Сторм и Маги по повод 15 годишнината на благотворителната организация Medical Detection Dogs.
Благотворителната организация се стреми да напредне в откриването на редица човешки заболявания, включително рак, болестта на Паркинсон и бактериални инфекции, с помощта на кучета.

Килима дали е българският?

# 567
  • София
Има ли информация дали покойната кралица Елизабет Втора е пушела някога цигари?

# 568
Нова снимка на семейство Съсекс в Канада

# 569
Ботушите на Делфин са потресаващи. Палтото също. Занимава се с изкуство, но поне малко да избира дрехи, които са за гледане. Как ли се чувства Матилде, която винаги е елегантна да са заедно на събития? Още повече е и от мъжовата рода.

Общи условия

Активация на акаунт