Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 395
  • 849
  •   1
Отговори
# 585
Искрено, искрено се надявам Чарлз да пребори това!  Да си изживее годините!
Не е честно!

# 586
Дженифър Кларк и актрисата Емилия Кларк, съоснователи и попечители на SameYou, стават членове на Ордена на Британската империя от принца на Уелс днес в замъка Уиндзор. 🎖️

Иха! Страхотно и заслужено отличие!

Аз много харесвам Емилия Кларк. Самата тя е оцеляла след 2 животозастрашаващи мозъчни кръвоизлива в периода на снимките на Игри на Тронове. Затова и преди 4 години двете с майка си създават SameYou, чиято цел е да оказва подкрепа на други хора, преживели мозъчни кръвоизливи, дава психологическа подкрепа, повиши осведомеността в обществото. Дори имат програма със съпорт бъдис. Инфо от сайта им: в световен план над 135млн хора по света живеят с травма на мозъка. Всеки 3ти се чувства изоставен след като излиза от болницата.

Емилия е дала интервю, в което казва, че е подценила колко магически е процеса по получаване на MBE. Емилия също похвали Уилям, принцът на Уелс - който ръководи инвеститурата - за това, че е накарал и нея, и Джени да се чувстват комфортно.

Супер е, че има такива инициативи и похвално на КС, че отличават заслужили и дават гласност на страхотни каузи.

# 587
The mother of the dragons е облечена потресаващо. Simple Smile
на мен тези шанелски костюмчета ми харесват Simple Smile жалко, че роялките не ги носят. Май само някои от монакските роднини, едната дори им беше рекламно лице.

тя още в началото на годината е обявила отличието във видео в инстаграм, има ли списък на всички, които ще бъдат отличени до края на годината?

линк към видеото, където разказва повече за MBE и каузата: https://www.instagram.com/p/C1nGESOsZbW/?hl=en

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 23:53 от FreesiaR

# 588
Нидерландия е ударила 6 от тото с Кралица като Максима. ❤

# 589
  • Някъде там
Абсолютно. А Вилем с жена като нея.😉

Вчера организацията за спасяване на животни Mayhew Animal Home е отворила ново крило в своето съоръжение в Лондон. Крилото е изградено със средствата от дарението на Арчуел.
Меган е искала да отдаде почит на треньора Оли Джъст. Крилото е изградено в негова памет и кръстено на него. Той е този който и показва организацията.

Карл Филип и София, заедно с членове на своята фондация,  на среща-обяд с ректора на училището Aniaragymnasiet в Гьотеборг.

Виктория и Даниел на посещение на "Google“ в Сънивейл.

# 590
Максима е страхотна, Меган просто я обожавам. Толлкова красота и женственост в тези жени има. Поздравления и на Арчуел. Винаги са отдадени на своите каузи и никога не ги забравят и показват реална помощ и резултати.
Розовия костюм на Виктория е хубав, харесва ми.

# 591
  • София
Кралицата се среща с ранени войници и техните семейства по време на прием в Кларънс Хаус.
Фондът подпомага гренадски гвардейци, които са претърпели сериозни физически или психически наранявания, докато са на оперативна служба

# 592
  • Някъде там
Испанците приемат президента на република Гватемала, Бернардо Аревало и първата дама Лукреция Пейнадо в кралския дворец в Мадрид, където ще се проведе обяд в тяхна чест.
Много хубава Летисия в една от любимите ми нейни рокли.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 16:26 от daviz

# 593
  • София
Максима както винаги лъчезарна в приятен според мен тоалет.
София отново е облечена доста " бабешки"/ лично мнение/- много я харесвам ,но не и как се облича.
Кралица Камила- доста свежо- браво!
Летисия- еми.....ужасна рокля/ пак лично мнение/

# 594
Кралицата и херцогинята на Глостър връчват юбилейната награда на кралицата на представители на висшето и допълнително образование по време на юбилейните награди на кралицата за висше и допълнително образование в Бъкингамския дворец днес.

# 595
Двете дами много са ми сладки с еднакви ботуши и сходни рокли, отиват си. Камила се вълнува много от книги и образование. И кучета Heart Decoration.

# 596
  • Някъде там
Младите възрастни скаути разказват за опита си в развитието на личното лидерство и уменията, които ще им помогнат в обществото. Беседата ще се проведе по време на мини джамборе на скаутското движение в Нидерландия.
Ех, че хубави ангажименти и инициативи показва Максима тези дни.

Матилде и тя.
Това ми звучи много интересно.
Прилича ми на посещенията на Стефани с децата в домовете за възрастни. Личеше си какво щастие  доставят дечицата на възрастните в домовете.
Явно и в Белия са разбрали, че има ползва от взаимодействието между деца и възрастни хора.

В рамките на дейността си като застъпник за целите за устойчиво развитие на ООН тя посещава CHC Mativa в Лиеж - център за резидентна грижа, който насърчава дейностите между поколенията.Тя ще изнесе и реч на колоквиума "Психично здраве при възрастните хора" на Plate-forme Psychiatrique Liégeoise в Кралската опера във Валония

Летисия и Фелипе ще присъстват на службата за Константин Гръцки в Лондон.

# 597
Матилде и Максима

# 598
Принцесите на Уелс в сватбения им ден.

# 599
  • Някъде там
Максима е страхотна, Меган просто я обожавам. Толлкова красота и женственост в тези жени има. Поздравления и на Арчуел. Винаги са отдадени на своите каузи и никога не ги забравят и показват реална помощ и резултати.
Розовия костюм на Виктория е хубав, харесва ми.
Включила се е с видео съобщение.

Скрит текст:
Видео съобщение от херцогинята беше пуснато до гостите, включително актьорите Найджъл Харман, Рула Ленска, Беати Едни и Лора Ейкман.

Меган каза: „Сърдечни благодарности на прекрасния екип в Mayhew, който работи неуморно, за да вдъхне живот на тази мечта. Беше толкова важно да намерим начин да отпразнуваме паметта на Оли по начин, който той би харесал.
„Мейхю е фар на надежда за нуждаещите се и ярък пример за това какво може да се постигне, когато работим заедно.“

Думите и на директора на организацията.
Шерин Уилър, главен изпълнителен директор каза; „Толкова сме щастливи да отпразнуваме и почетем живота на Оли по този начин, толкова сме благодарни за неговото приятелство и принос към Mayhew. Той комбинира своя опит като известен дресьор на кучета със страст към хуманното отношение към животните, за да направи огромна разлика за спасителните кучета.

Благодарение на щедростта на херцогинята на Съсекс, нашия бивш кралски покровител, успяхме да направим ключови подобрения в нашите пространства за кучета, които се грижат за нас, и да създадем комфортна и стимулираща среда за тях; подходящо наследство за отдадеността на Оли за подобряване на живота на кучетата.
Последните посещения на Даниел и Виктория в Сащ.

За последното си събитие двойката присъства на срещата на върха за зелен преход в Пало Алто.

"Това е последният ни ден, преди да се върнем у дома в една зимна Швеция. Щастливи сме да прекараме последните часове от това посещение, подчертавайки зеления преход. "

Общи условия

Активация на акаунт