Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 394
  • 849
  •   1
Отговори
# 600
Вчера в предаването "Y ahora Sonsoles", докато обсъждаха ежедневните теми, показаха тази снимка на Леонор. Панелистите започнаха да обсъждат дали е генерирана с изкуствен интелект, или е част от фотосесията с Ани Лейбовиц. Водещата Sonsoles Ónega съобщи, че журналистката Paloma García-Pelayo ще разкаже повече в частта от предаването, посветена на шоубизнеса. Но след това се включиха на живо от Валенсия, за да проследят пожара  в жилищната сграда и до финала отразяваха само тази новина.

Съобщението на Фелипе и Летисия по повод пожара: "Максимална подкрепа за службите за спешна помощ, които работят за потушаването на пожара, най-добри пожелания за възстановяване на ранените и да няма повече жертви", написаха кралят и кралицата и заключиха: "Сърцата ни са с валенсианците".

# 601
  • София
Това момиче не е Леонор, изкуствен интелект по-вероятно.

# 602
  • Някъде там
Изкуствен интелект е и за мен. Пълно е в см с подобни снимки създадени с него.
Скрит текст:

Ужасна трагедия,да почиват  в мир загиналите.

Меган и дизайнерката на булчинската ѝ рокля, излизат от популярен ресторант в Бевърли Хилс.

Максима съм я забелязала че като хване един цвят и на няколко събития  се появява в него. И двата пъти много ми хареса.

# 603
  • София
Максима в кремавото много ми харесва. Матилде обаче на последните снимки - не. Виненото май не е нейният цвят. Освен това косата не е ок, нещо хвърчи. При Максима е чаровно, но при Матилде не.

Виктория в зеления костюм е разкошна.
Меган както винаги е много стилна, има ли още снимки, Daviz?
Намерих:

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 10:02 от jasmin tisane

# 604
  • Някъде там
Честита да е Естел. Става на 12 години.
Страхотна е. Красива девойка расте.

Клип сниман от майка ѝhttps://www.instagram.com/reel/C3rp74dKcqK/?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==

Жасмин ето.

# 605
Меган си обича ниските обувчици 🙂

# 606
Днес ще се гледа делото на фондацията Херитидж срещу администрацията на Байдън за оповестяване на статуса на пребиваване на Хари в САЩ, както и информацията от заявлението му към емиграционната администрация.
До делото се стига след като администрацията отказва да оповести тази информация заради опасност от нарушаване на личната неприкосновеност на Хари. Смята се, че фондацията Херитидж има големи шансове да спечели делото, защото Хари сам издава голяма част от информацията в интервюта и книги - употребата на наркотици, това че не е гражданин на САЩ, както и че статутът му на пребиваване явно позволява излизане и връщане в страната.
Според законодателството на САЩ всичко това е несъвместимо с доказана употреба на наркотици. Затова фондацията иска да бъде оповестена информацията и да се изясни дали Хари се ползва със специално отношение и неправомерно неспазване на законите за него персонално или е излъгал в заявлението си (има въпрос за употреба на наркотици и при положителен отговор автоматично бива отказано пребиваване в страната).

# 607
  • София
Император Нарухито става на 64 днес.
Снимките са направени на 9-ти февруари.

# 608
  • Някъде там
Още малко от страхотните снимки на прекрасната Естел и сладура Оскар.
Като изписана е.

# 609
Честита да е шведската принцеска, много хубави деца има Виктория.

Красивият конник на крал Чарлз подполковник Джонатан Томпсън беше преместен на „по-малко публична роля“, след като се твърди, че не се е радва на общественото внимание, което получава.

# 610
  • София

Много лъчезарно дете- да е жива и здрава!

# 611
Много хубаво момиче е Естел, за мен тя е най-красивото дете от малките рояли. Много усмихната и лъчезарна.

# 612
  • Някъде там
Фредерик присъства на мирна служба, за да отбележи втората годишнина от руската инвазия в Украйна в църквата на Холмен в Копенхаген.

# 613
Херцогът и херцогинята на Единбург изпробват адаптивни колела на британския шампионат на писта в Националния колоездачен център в Манчестър

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 16:41 от Tinо

# 614
  • София
Честита да е шведската принцеска, много хубави деца има Виктория.

Красивият конник на крал Чарлз подполковник Джонатан Томпсън беше преместен на „по-малко публична роля“, след като се твърди, че не се е радва на общественото внимание, което получава.

НЕ харесвам това. Smile
Джони ми беше ембематичен, особено с килт. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт