Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 060
  • 849
  •   1
Отговори
# 735
На последните снимки датската кралица–консорт е доста променена. Аз я виждам напълняла Мери, особено в лицето.

# 736
Мери ми харесва заедно с маникюра. Тя е кралицата вече и тя определя може или не може да ходи с лак. Грешки с протокола е нямала, тя винаги го спазва.

Изпуснала съм и други събития на Софи и Едуард от началото на февруари.

Цитат
Херцогинята на Единбург, патрон на Асоциацията за зимни спортове на въоръжените сили на Обединеното кралство (UKAFWSA), беше в Мерибел, Франция тази седмица.
Нейно кралско височество благодари на треньорите, менторите и персонала на UKAFWSA, като признава важната им работа за предоставяне на обслужващия персонал на възможности за спорт и жизненоважно възстановяване и фокус извън техните оперативни ангажименти.
Херцогинята се срещна и с представители на пара-снежния екип на въоръжените сили (AFPST). AFPST използва адаптивни снежни спортове, за да подобри възстановяването на ранените и болните военни в Обединеното кралство; както служители, така и ветерани.

https://twitter.com/Mari_Edinburghs/status/1756020036550955347

И на Едуард -

Цитат
Херцогът на Единбург, патрон на Националния младежки театър, присъства на годишната им гала в сряда.
На представянето на талантите на Гилдията на продуцентите на Великобритания, Негово кралско височество херцогът на Единбург връчи наградата за филмово и телевизионно включване на херцога на Единбург на Million Youth Media, организация, предлагаща обучение и развитие на следващото поколение режисьори и слабо представени таланти.
Наградата за филмово и телевизионно приобщаване на херцога на Единбург е важна инициатива, която хвърля светлина върху вдъхновяващата работа, която помага за насърчаване и напредък на включването на таланти в работната сила на британската екранна продукция.

# 737
  • Някъде там
Адски ми харесва маникюрът, обувките, косата, обеците... самата кралица е хубавица. Костюмът не ми е много любим, обаче. Май нещо в сакото има...

На мен ми е любопитно кой е новия главен фризьор, пролича си още в Германия, че е сменен. Пишат, че има и нов гримьор.
Тирамису поздравче с педикюра на Максима от днес 😉🤣

# 738
Ууу, много е хубав. И чехлите одобрявам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 739
  • Някъде там
Ууу, много е хубав. И чехлите одобрявам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Новички ѝ са. Специално за Колумбия си ги е взела явно. 😉😀
За Мамбо е имало подарък.

Скрит текст:
Хората в колумбийския град Меделин също са чували за пудела на кралица Максима - Мамбо. Само миналата седмица малкото куче скочи в скута на Максима, когато кралицата прие министър-председателя на Барбадос в Двореца в Бош, също заради работата си в ООН. По време на посещение на място в шивашка работилница кралицата не се прибра у дома с празни ръце. "За Мамбо!" - възкликна Максима, когато получи кошница с куче като подарък от Диана, съпругата на собственика. Колко хубаво, много благодаря!" - каза кралицата на испански. Освен това тя получи розово вълнено одеяло и възглавница за врат за пътуване. Кралицата е в Меделин, в северозападната част на южноамериканската страна, за работата си в ООН.
Кралица Максима чу от Александър Маджи, собственик на шивашко ателие, историята на успеха на неговия малък бизнес. Той го управлява заедно със съпругата си Диана. Максима чу колко трудно е било на двойката по време на пандемията, когато току-що са стартирали бизнеса си и приходите им са били в застой. Той не е могъл да получи заем от нормална банка, но благодарение на кооперативната финансова банка CFA успява. Този заем, първата година без лихва, позволява на Александър да наеме няколко души. След посещението в Банколомбия и още две посещения на място Максима ще отлети с делегацията си за столицата Богота, като след нея ще бъдат представители на офиса на ООН в Ню Йорк и делегати на Световната банка, наред с други. В сградата на ООН в Богота ще се проведе кръгла маса с местни партньори, които могат да помогнат за работата, която предстои да бъде свършена в Колумбия. По-късно през седмицата кралицата ще разговаря с министъра на финансите, министъра по въпросите на равенството и президента Густаво Петро, наред с други.

# 740
  • София
Мери и Максима, какво му трябва повече на човек 🙂
Хем тази пола никога не ми е харесвала, но така с чехлите и небрежно метнатия пуловер изглежда добре

# 741
Много хубави Мери и Максима, радвам се, че се появиха.
Аз много я харесвам тази пола на Максима, чехлите не са моите, но цялостно е много приятно.

Добре, че споменахте маникюра на Мери, че да го видя, пак щях да го пропусна, а е много хубав цвят.

# 742
  • София
Личи си промяната във фризьора, добре е косата на Максима. Хем е и на място, където е горещо и влажно, а това е ужас за всяка коса.
Педикюрите и маникюрите всичките ги одобрявам. Явно кралиците вкупом са решили да загърбят т.нар. протокол, дошъл кой знае откъде и стриктно съблюдаван от публиката. Joy
Шарлийн по-назад много ми допадна също, прекрасна е.♥

# 743
  • София
Eх тези шляпки за баня....Satisfied
Но на Максима по начина по който е облечена и с небрежната й коса.....
Точно на мястото си са ..../прочетох че е в Колумбия/
Слънчева Максима! Smirk

# 744
  • Някъде там
Личи си промяната във фризьора, добре е косата на Максима. Хем е и на място, където е горещо и влажно, а това е ужас за всяка коса.
Педикюрите и маникюрите всичките ги одобрявам. Явно кралиците вкупом са решили да загърбят т.нар. протокол, дошъл кой знае откъде и стриктно съблюдаван от публиката. Joy
Шарлийн по-назад много ми допадна също, прекрасна е.♥
Жасмин фризьора на Мери е сменен, този на Максима не знам.
А това с протокола беше шега.
Протокол за  цвета на лака не  съществува в европейските монархии, поне в днешни времена. За английската само не знам, но и там съм виждала старши членове с червен лак на дневни събития.
За Дания пък е изключено да има такъв. Маргрете носи червен лак дори на официалните портрети.
Беше с червен лак и при обявяването на абдикацията.

Мери и Мари са носили често също.

# 745
  • София
А, може, но и при Максима косата има подобрение.
За протокола знам, че е шега, аз също се шегувах...Flowers Hibiscus Този протокол май е само в мрежите, в кралските семейства не присъства.

Младата Маргрете е прекрасна. Heart Eyes

# 746
  • Някъде там
Страхотна ♥️

# 747
Еее, много готина Максима. Абсолютно те зарежда с настроение. И с готините обеци на охлюви Heart Eyes

# 748
Принц Уилям няма да присъства на службата за крал Константин II в параклиса "Сейнт Джордж" днес, където трябваше да даде четене. Поради лични причини.

От възпоменанието
Графиня Маунтбатън от Бирма с дъщеря си лейди Александра Хупър и зетя Томас Хупър.

Гърците

# 749
  • София
Кралицата също ще присъства:

Глостър:

Сара:

Общи условия

Активация на акаунт