Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 056
  • 849
  •   1
Отговори
# 780
  • Някъде там
Матилде и тя много елегантна вчера в Хага при посещението на Европол.
Прическата обаче ми е твърдо не.

И Рания на WEB SUMMIT QATAR.

https://www.instagram.com/reel/C32-gLKrKfr/?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==

# 781
Смарагдите са национална гордост за Колумбия, защото там са находищата с най-качествените камъни от този вид в света и те са най-големия износител на смарагди (изумруди). Затова Максима носи бижура със смарагди, за да уважи домакините.

# 782
  • София
На Рания полата е страхотна! И обувките ми харесват много!

# 783
Има ли някъде видео от срещата с Абдула, че в профила им само снимка видях?
Аз ги гледах по новините на БНТ, беше доста изчерпателно. Ето още къде има видео, но е кратко:

Аз ли съм единствената, на която тази Мария Габриел да ми прилича много на снахата на Абдула?

# 784
  • София
Хари загуби съдебна битка срещу правителството на Обединеното кралство заради полицейската защита, която получава, когато е в Обединеното кралство.
Той съдеше Министерството на вътрешните работи, след като нивото на личната му защита беше намалено, когато се оттегли като работещ член на кралското семейство. Обжалва и пред Върховния съд.
Днешнто решение е на Върховния съд.

# 785
  • Някъде там
Нова изложба с портрети на Фредерик в музея  в Амалиенборг.

Скрит текст:
Нова изложба с портрети на Негово Величество краля.
От 22 март 2024 г. посетителите на
Музея Амалиенборг могат да се доближат до
Тържествената униформа на краля от военноморския флот
първата ученическа чанта на Краля, камшика за кучешки впряг от експедицията "Сириус" в Гренландия и тежката греда "Марен", която Негово Величество е трябвало да изкопае изпод нея във връзка със завършването на обучението си за фрогман.
Това са част от артефактите, които заедно с портретни картини, фотографии и видео съставляват изложбата "Фредерик 10-ти - кралят на утрешния ден". Изложбата, която се показва по повод историческата смяна на престола на 14 януари, разказва за събитията и решенията, които са помогнали да се оформи
живота и личността на крал Фредерик.
Изложбата ще бъде представена от 22 март до 8 септември 2024 г. в музея "Амалиенборг" в
Двореца на Кристиан VIl в Амалиенборг. Когато изложбата бъде закрита в музея Амалиенборг, тя ще се пренесе в Колдингхус, който също е част от Кралската колекция.
Изложбата може да бъде видяна в Колдингхус от 11 октомври 2024 г. до 21 април 2025 г.

Уауу какви щедри колумбийци и как добре познават Максима.
Освен керамиката която се вижда, Максима е получила 15 брошки като подарък. Много отговарят на стила ѝ.

Гърците днес на втора служба за Константин в гръцката църква.

Ан- Мари днес повече ми допада.

# 786
  • София
Ехаааа, Макси си обогати здраво колекцията. Дано подари няколко Simple Smile
Белите ми харесват повече, особено пеперудата и една кръгла като венец.

Като разгледах всички от вчера, май много ми харесаха Мари-Шантал, Летисия и Бенедикте и Теодора. Първоначално ми хареса и Камила, но като я видях в цял ръст вече не.

Кралица Летисия с нова прическа, много е хубава

http://images.gtresnews.com/es/feature/1315621/letizia-luce-nuev … N/ACTUALITY_TODOS
Среща с президента на Уругвай

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 16:12 от Lana

# 787
  • София
От брошките, подарени на Максима и на мен пеперудите ми харесват/виждам ,че са две...може да ми подари едната Simple Smile /

Летисия  ми харесва с новата прическа- личи си отзад колко е гъста косата й.
 Жалко ,че вече не носи високи обувки- имаше много хубави модели.
Но здравето преди всичко, все пак.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 16:34 от vnd

# 788
  • Някъде там
Еееее най-накрая някоя да ни чуе. От кога говорехме, че е страхотна с такава прическа, както някога.
Одобрявам много.
И все повече вярвам на твърденията, че е получила алергия от боя и това е причината да не се боядисва.

Тази сутрин Хокон и  Мете-Марит и кучето им са се качили на влака за Финсе, където двойката е на посещение  на курс за спасително лидерство на Червения кръст.

# 789
Кралицата е ударила джакпота днес.
Нейно Величество Кралицата с Том Хидълстън и Люк Еванс по време на прием за финалистите от 500 думи на BBC в Бъкингамския дворец днес.

# 790
  • София
Кралицата е много стилна днес и с интересна брошка, част от колекция:

# 791
  • Някъде там
Лана ще те разочарова Хари. 😉
Ето защо е бил гост на Мерцедес на F1, ще си партнират с BetterUp.
Да видим Луис като се премести при конкуренцията, ще си партнират ли и с Ферари.
https://twitter.com/BetterUp
И днес видео за фондация  Wellchild
https://www.instagram.com/reel/C35FaUXNnMT/?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==
Слънцето изгря 🌞
Максима избира специален тоалет за третия и последен ден от посещението си в Колумбия. Цветето в горната част е ръчно рисувано.
Страхотна. Слънчева Максима ☀️

Много ми е мъчно за Раджва. Сега трябваше да е на обиколката със семейството из страната, в чест на юбилея на Абдула.

# 792
В духа на вчерашния ден и дискусията за лака на Мери ми попадна тази гатанка, която съм сигурна,че тук всички можете да разгадаете, който желае разбира се.
Може ли да познаете чии са тези ръце по лака на дамите.
Номер две и пет ги познах от раз:joy:
1

2

3

4

5

6

7

8

Ако някой може да ми подскаже как да слагам снимки в скрит текст, защото никъде не намерих,ще съм благодарна.
Извинете ако ви е неприятното да скролвате от телефона:heart_eyes:

# 793
На първата снимка е Мери, на втората Мегън, на третата Максима, на петата Кейт. За другите не мога да кажа. Познах ли?

# 794
  • Пловдив
Последната снимка мисля, че беше на Юджийн.

Общи условия

Активация на акаунт