Кралски работи и клюки - февруари 2024

• 108 057
  • 849
  •   1
Отговори
# 705
  • sofia
Колкото и да не ви харесва, Хари е част от това семейство. Дали ще е принц Хари, херцогът на Съсекс или Хенри Маунтбатън Уиндзор, винаги ще е част от тях. Няма как това да се промени.
Така е, това семейство е огромна част от неговият живот. Но все си мисля, че някой ден  ще се върне при тях, в Холивуд няма вечна любов, освен, може би във филмите. Може и да греша, но да откъснеш един мъж по такъв начин, от семейството му, от корените му, няма начин да свърши добре, освен ако не намерят начин да се помирят и сближат отново.

# 706
Не са се изпокрили.Ето ги от Манчестър
Софи е патрон на Британската федерация по колоездене - органът, който ръководи националните шампионати на писта

# 707
Не се крият, тихо и кротко си работят хората.

Цитат
На 23 февруари херцогът и херцогинята на Единбург присъстваха на откриването на Британското национално първенство по колоездене на писта, което се проведе в Националния колоездачен център в Манчестър. Херцогът и херцогинята опитаха адаптивно колоездене. Управляван от British Cycling, центърът предоставя възможности за колоездене за хора с увреждания, независимо от възрастта, увреждането и способностите.

https://www.newmyroyals.com/2024/02/the-duke-and-duchess-of-edinburgh.html

# 708
Харесвам облеклото/цялостния аутфит на Мария-Габриел при срещата с Абдула.
Премерено и ненатрапчиво. Самата тя се откроява като изказ и присъствие. Изгледаше много спокойна.

# 709
  • Някъде там
Харесвам облеклото/цялостния аутфит на Мария-Габриел при срещата с Абдула.
Премерено и ненатрапчиво. Самата тя се откроява като изказ и присъствие. Изгледаше много спокойна.
Има ли някъде видео от срещата с Абдула, че в профила им само снимка видях?

# 710
И други събития са имали, например в Лондонският колеж за мода,

също февруари :
Цитат
Херцогинята на Единбург, като патрон, посети екипа от доброволци в The Lighthouse в Барнсбъри, Уокинг.
Присъединявайки се към техния седмичен чай и торта за възрастни граждани, Нейно кралско височество беше домакин на викторина, говори с гостите и помогна за сортирането на даренията за обществения хладилник.

https://www.royal.uk/news-and-activity/2024-02-02/the-duchess-of … at-the-lighthouse

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 22:50 от papi6

# 711
Аз ги гледах по новините на БНТ, беше доста изчерпателно. Ето още къде има видео, но е кратко:

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 22:50 от Qosata

# 712
В началото на седмицата
Цитат
Херцогът на Единбург се срещна със служители и доброволци от организации, които правят истинска промяна в своите общности по време на натоварения ден с ангажименти.
https://www.royal.uk/news-and-activity/2024-02-20/the-duke-of-ed … -spaces-in-oxford

# 713
Нов документален филм с Хари е качен в стрийминг платформата на Дисни - Hulu. Според описанието в него принцът говори за семейството си и колко важни са игрите Инвиктъс. Става въпрос за интервютас принца по време на посещението му в Канада.

https://www.express.co.uk/news/royal/1870665/prince-harry-heart- … ctus-netflix-hulu

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 23:38 от FreesiaR

# 714
Мда и се говори също че от Netflix не са очаровани нали им плащат за пет години договор не да дават интервюта на конкуренцията

# 715
  • При семейството си
Абсолютно никъде, нито в изявлението,нито някъде другаде няма информация, че не могат да използват титлата Съсекс за комерсиални цели.
Не могат да ползват думата ‘Royal’ за комерсиални цели,не титлата Съсекс.
Сложете ако не съм я намерила.
Затова явно и сайтът royal препраща към комерсиалния…друг е въпросът защо пак е Съсекс, защо е принц Хари, гербове, титли…
Нали са отделни, забележителни личности, сами по себе си…
https://sussexroyal.com/

# 716
  • София
Принц Едуард водел ли е до сега инвеститура или награждаване с орден? Аз съм виждал само крал Чарлз, принц Уилям и принцеса Анн.

# 717
  • Някъде там
Скрит текст:
Аз ги гледах по новините на БНТ, беше доста изчерпателно. Ето още къде има видео, но е кратко:

Благодаря ти за отговора на въпроса ми. Върнах ги и аз.
Споделям мнението ти.
Тоалети съобразени с целите на посещение. Напомни ми на Рания преди седмица.
Личеше си, че темите на разговор са доста сериозни и тя подхожда с професионализъм.
Максима в Колумбия от днес.

Скрит текст:
Кралица Максима се среща с членовете на своята референтна група днес, в първата си вечер в Колумбия.
Представители на организацията Better Than Cash
Alliance, CGAP и Световната банка подкрепят специалния застъпник, докато тя е в страната от 25 до 28 февруари, за да се срещне с лидери от публичния и частния сектор, за да подкрепи усилията за увеличаване на финансовото включване и укрепване на финансовото здраве.
Колумбия е постигнала похвални успехи в областта на финансовото приобщаване, като броят на възрастните, които притежават банкова сметка, се е увеличил от 39% през 2011 г. на 60% през 2021 г., според Глобалния Findex на Световната банка. Въпреки това в страната продължават да съществуват значителни различия, особено по отношение на притежаването на сметки от двата пола - 64% за мъжете срещу 56% за жените през 2021 г. (Global Findex). Queen
Максима има за цел с посещението си да обърне внимание на тези проблеми и да подкрепи разширяването на разнообразните финансови услуги, които достигат до всички краища на
колумбийското общество, с акцент върху традиционно необслужвани групи като бедните, жените, дребните земеделски производители, малките предприятия и селските райони.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 09:14 от daviz

# 718
Чудесно е, че Кралица Максима взема участие в международни проекти, а не само в проекти касаещи Нидерландия. Личи си когато имаш авторитет и голямо сърце. 🤗

# 719
  • Някъде там
Мери пристига за връчването на елитните изследователски награди на министерството на образованието и научните изследвания 2024.
Прекрасна. Стилна елегантна и подходящо облечена за събитието както винаги. Отслабнала, но и освежена ми се струва.
Малкото момиченце много хубаво. Беше я срам, но Мери я предразположи да влязат заедно вътре.
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1762099326656934140?s=19
Протокола не е това което беше 😉😀

Костюма е нов.

Лилия да, тя работи от 15 години за ООН. Тази година има юбилей. 🙂

Брошката на Матилде от службата онзи ден струва 60 000 евро.
Подарък ѝ е за рд. Не пише от кого е, но предполагам, че  е от Филип.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 15:54 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт