Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 359
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Утрьо.
Не спах добре през нощта, въртях се, будувах и съответно съм заспала дълбоко преди алармата. Довечера имам излизане, от утре гости с преспиване за няколко дни (по лекари ще ходят, не е от хубаво) и сънят в близките дни ми се вижда химера.

Как е Пантето днес?

Дорчи, как е кръвното?

Шефчо ли се сополивеше, как е?

Другите, надявам се да няма болести, болежки и тревоги!

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 06:51 от бъръльо-бъръльо

# 2 206
  • Пловдив
Добро!

# 2 207
  • София
Добро утро.
Спокоен ден.

# 2 208
  • тук и там
Добро утро! Кафепия.Днес ще имам нужда от палчета!
Спокоен ден на всички и бързо оздравяване на болните!

# 2 209
Дребната пак кашляше тая нощ, но май по-малко. Не че не се будих час по час. Мен гърлото ме драска, надявам се само с това да си остана.

Днес ще бъде натоварен ден.

# 2 210
Добро утро. Спала съм от пет до шест и двайсет, ще карам на кафета и нурофени днес.
Стискам палци за всички!

# 2 211
  • Наблизо
Добро утро момичета!

И аз в отбора на кашлящите.Вчера Мм ми вика:”Ми пий вода”..Щях да го отпера с един тиган.Не кашлям защото съм глътнала накриво..

По казуса с тормоза в училище,ще пиша после..И аз имам много да кажа.Надявам се малката Пандичка да е добре и й пращам голяма прегръдка виртуално.И на майка й.

Лек ден на всички!

# 2 212
И аз от 4 до 7 дремах на пресекулки.Ко беше тва чудо.Заведох Шефа на градина,пускам втора пералня,и паля джапанките по задачи.

# 2 213
  • София
Здравейте!

Попи, пожелавам довечера съвсем вече да няма кашлица!

Бюти, и твоята кашлица да минава бързо!

Дугите болни също да оздравяват. Ще прощавате, че н есе обръщам поименно към всички, но в този сезон все има болни в някакъв момент и вече изгубих нишката кой болен, кой оздравял.

Пантата изглеждаше напълно спокойна когато тръгваше за училище сутринта. Категорично отказа дядо й да отиде да я вземе от училище. Надявам се това да означава, че не се е стресирала до степен да загуби увереност и спокойствие. Разбрахме се все пак да мине по друг маршрут за вкъщи, макар и удължен с цел да не се засича пак с това момче. Дядо й си прави планове да я "проследи" след училище от разстояние, за да наблюдава, ако евентуално момчето реши да си отмъщава, че съм говорила с майка му.

Аз снощи писах и на педагог. съветник в училище. Много сърцата жена, която още тази сутрин ми върна отговор, че ще направи необходимото Пантата да се чувства в безопасност. Напред си пишех с щерката във вайбър докато  беше в междучасие и ми каза, че точно в момента в класа е влезнала педагогическата съветничка. Още не знам дали е било по вчерашната случка, или за друго, защото започна часа и спряхме да пишем.

# 2 214
  • France
Ох, завлякох се при доХторя. Сега чакам. Леле, как мразя...

# 2 215
И аз чакам пред кабинета, днес сме по доктори домочадието. Надявам се довечера да се понесем към вкъщи с някаква яснота и облекчение.

# 2 216
Палчета за всички, които чакат резултати. Добри новини, облекчение и спокойствие на всички!

Обикалях по задачи, преди малко се прибрах, ще хапна набързо и пак тръстика.
Имам малко служебни притеснения, дано да са неоснователни.

# 2 217
  • France
Моето мамо+ехо мина. Всичко е наред.

# 2 218
Браво, все така да е! Най-неприятните прегледи са ми това и на мен. Предпочитам зъболекар.

# 2 219
  • София
Браво, Фил!

Азалия, палчета за добри резултати при вас!

Детето се е прибрало нормално от училище. Педагогическата съветничка в голямото междучасие е отишла и е повикала нея и момчето в коридора. Накарала го е да й се извини. Той се е извинил. Дано това да е достатъчно!

Общи условия

Активация на акаунт