Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 345
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 280
Минава, запаси се с алкохол и нерви като корабни въжета!

# 2 281
Усещам, че след година ше вия към луната със същия въпрос като Хортенз...
Поне има вино

# 2 282
  • София
Хортензия, Hug Минава. Но аз съм злопаметна и знам кого ще тормозя, докато съм в критическата. Grinning

# 2 283
Сиросче, радвам се, че се разписа. 🤗

Азалия, как мина при лекаря? Надявам се има яснота вече.

Лейла, гуш!

Не мога да обясня как, но приготвяйки пералнята за пране, вместо да сложа препарат, отидох до хладилника, взех бутилката с мляко и сложих от него. 😑

# 2 284
  • France
Хортензия, Hug Минава. Но аз съм злопаметна и знам кого ще тормозя, докато съм в критическата. Grinning
При нас с мама съвпаднаха периодите. Положението беше мама миа. Горкият татко само се чудеше как да балансира Joy

# 2 285
Не мога да обясня как, но приготвяйки пералнята за пране, вместо да сложа препарат, отидох до хладилника, взех бутилката с мляко и сложих от него. 😑

Ако имаше обяснение, щеше да е още по- странно. 🤣🤣😊

# 2 286
Ех, Бър, малка си още! При мен критическата лопа по вратата, а на второто чудо му остават година-две от пустия пубертет. Та и двамата ни тръскат хормоните, но още малко остана да стискам зъбите. В интерес на истината и баткото и малкото са кротки тийнове. Момичетата се оказаха по-страшни, така че не мога много да се жалвам.

# 2 287
  • тук и там
И на мен днес готвенето не ми върви.Правих пилешко филе,ама единият искал така,другият иначе,та по три начина приготвях,и накрая хвърлих едното .После хакнах в салатата по погрешка един винегар дето ползвам само за домати и моцарела,та с айсберг се оказа супер гадна комбинация и айде пак в коша.Лав,почини си .Иначе всички сме ги имали тези гафове .Аз мляко в пералнята не съм слагала,ама да слагам разни неща в хладилника,вместо шкафа ,ми се е случвало..Ножицата включително . Ние с каката вървим заедно,аз почти в мено,тя в пубертет.

# 2 288
Е, неща в хладилника са си класика.
От мен- мишка за лаптопа, ключове от кола и дистанционно. 😊
Даже вече като не намирам нещо, там е едно от първите места, където проверявам. 🤓
Не знам за децата, те може и да се спасят като ме подпука яко мено- то, но за ММ отсега ми е мъка. 🙃

# 2 289
Днес явно е някакъв кухненски меркурий..
В тоя ред на мисли, аз да питам има ли край тръшкането 🙄🙄
Иначе вчера добре мина, на мен ми намалиха малко дозата на хормона, захарта в норма Д-то в дефицит..
Детето е с алергичен ринит официално, след трети лекар, който потвърждава. Изписа ни нови противоалергични и разни други добавки и се надявам да подействат тоя път, но честно казано не съм много уверена занапред как да действам с тези алергични прояви и дали ще ги израсте..
За вечеря ММ прави нудълси с пилешко и китайски микс със сладко-кисел сос, добре беше 😋

# 2 290
  • France
Оф и аз обърках едни кухненски пропорции. Ще кажеш, че не мога да сметна 2×300гр колко е? Тази вечер и в моята кухня отговорът беше пак 300гр. Мдаааа

# 2 291
  • Пловдив
Азалия, май ти е малко детето, ама...виж добавката Кверцетин. Има и такъв с Бромелаин. Иска натрупване, но поне не е химия.

# 2 292
Лав, разсмя ме.
Аз днес се изложих - два пъти.
Първият път бях тръгнала за едно място, минах покрай него и продължих, без изобщо да ми мине през ума, че трябва да вляза. Сетих се след няколко метра, обърнах се и се върнах. Обаче мацката ме видяла отвътре и без капчица жал ме пита "Ти защо ме подмина?". Ми защо според теб те подминах?
Вторият път се припознах. Дотук нищо страшно и фатално. Само че незнайно защо реших да подсвирна на "познатата", нямам представа изобщо откъде ми хрумна. По принцип не мога да свиря, обаче днес за беля взе че ми се получи в най-неподходящия момент, чу се едно яко свирене, жената се обърна, аз установих, че е съвсем друг човек, заедно с нея се обърнаха още няколко души. Смотолевих някакво извинение и, червена като домат, се изнесох бързичко.

# 2 293
Да се отчета и аз с телефон в хладилника и невзето дете след работа. Усетих се, когато отворих задната врата и там нямаше никой. 🤐

# 2 294
Сири, добре дошла в клуба. ♥️

Общи условия

Активация на акаунт