Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 583
  • 845
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, че писа, Me. На мен така ми прозвуча и за това написах това, което написах. Все пак при мен вече три години бременостите ми са неуспешни, с тризомии. Има и други дами, които също още нямат деца и такива, които все още се борят за второ. Имам пример с братовчедка ми, при която продължава да не се случва втора бременност. Или фоликулите ще са празни, или ще са се спукали преди пункция, май само един трансфер успяха да направят миналата година. А не мисля че сме лоши хора. Да, не сме идеални и да, като всички хора сме постъпвали лошо, неправилно, обидили сме или наранили други и т.н. Но генерално не сме лоши.
За вярата аз си имам причини да не съм вярваща, но понеже темата не е за това, няма да го пиша.

# 196
  • Замък сред облаците
emiliq.k, ако се спре прогестеронът предварително, нивата в тялото на този хормон ще спаднат и това може да подаде фалшив сигнал на организма, че бременността/ембрионът не е здрав, и съответното тялото да го изхвърли (а той да си е бил здрав). Затова се казва, че не трябва да се спира преди категорично отрицателен резултат.

Точно така, спре ли се прогестерона даваш сигнал на тялото да стартира аборт/ БХ. Затова и в последствие прогестеронът се спира между 12-14 седмица и то с постепенно намаляне.

# 197
Добро утро, дами! Започна работната седмица и очаквам по-активно включване вече в темата 😄
Аз да се отчета с активен уикенд - в събота изненадващо видях белтъчния ЦС (очаквах го след вторник) и реших да използваме момента. Все пак, имам леки съмнения, че сме го изпуснали.
Според вашата информация и наблюдения, този ЦС в деня на О ли се появява, или ден-два преди това? Намирам противоречива информация из интернет и подкастите.

# 198
Blueorchid, на мен това ЦС ми се появява почти винаги 2-3 дни преди О. Както и често имам също 2-3 дни след нея. Не смятам, че това трябва да ти бъде най-надеждният показател кога настпва при теб. Не използваш ли тестове за О?

# 199
  • Замък сред облаците
Около 5 дни преди О при мен и 1 ден след.

Излезе ми и цитонамазката, 2А група, доволна съм. И никакви оплаквания нямам вече от ешерихията. ЛЛ твърди че не може да я влача бактерията дълго време без да разбера, ама това недоизпишкване където ме мъчеше от 1,5г сега изчезна.

На ММ поръчах FertilAid за мъже, много ми хареса откъм форми на витамини състава му. Мислех че ще го намеря в нашия Ремедиум, ама греда - от мъжките имаха само мака и motility boost.

# 200
И при мен ЦС се появява 4-5-6 дни преди О, а понякога и след О се появява. Simple Smile
Весела и позитивна седмица на всички! ☺

# 201
Ох, значи всичко в мрежата е вярно 🤣 просто всяка от нас е различна.
Този месец реших без лентички, защото ми е излишно напрягане. Знам кога да започнем опитите активно и спирам при налична болка в гърдите (симптом, че е приключила овулационната фаза).
Така или иначе нито лентите, нито ЦС гарантират овулация…

АА, радвам се за доброто и бързо развитие при теб! ☺

# 202
Миналият месец дори 6 дни сле О още ми се влачеше това. И аз така бях решила веднъж да не ползвам лентите, защото ми писна от това вторачване, ноо се изненадах, че така поне при мен се засили още повече. Паникьосах се, че съвсем няма да нацеля О и почнах като луда да се ровя за всеки симптом, свързан с нея. Grinning

Хубава седмица и дано се напълни с положителни тестове до края й!

Аз взех да ставам нетърпелива, леко изнервена и невъзможна да се съсредоточа в нищо. Очаквам М в петък и ми се струва, че това време се ниже 100 пъти по-бавно. Винаги съм така по това време, когато вече не е прекалено рано да се е случило нещо, но и не му е дошло времето да разбера. И винаги ставам леко негативна, и клоняща към това, че пак не съм бременна, защото не усещам нищо, макар и да знам, че не е задължително да усещам каквото и да било по това време.  Disappointed

# 203
Снежинке, пробвай да се разсейваш с други дейности, за да минава по-бързо времето и за да не се вторачваш в симптомите.
И аз като теб ставам много нетърпелива седмицата преди М, но установих, че така просто всеки негативен тест ми влияе още по-зле.

# 204
Ооо, повярвай ми до такава степен пробвам, че дори съм си направила списък "Какво да правя по време на TWW, за да не изперкам" Sweat Smile Планувам пътувания, купувам си книги, които да чета специално през това време, пробвам нови рецепти, излизам, чистя всяко ъгълче и бърша дори рамките на картините... Smile А и в крайна сметка си имам работа и то доста ангажираща такава, но просто тези дни дори нея ми е изключително трудно да върша.

# 205
  • София
AA. FertilAid го и има и в Софармаси, а според сайта на Ремедиум в една единствена аптека в София го няма Grinning сигурно си я нацелила точно нея Grinning
Аз пък имам чуденка и не мога да реша какво да правя като дойде Ц - да изчакаме ли или да правим стимулация.... ММ само вдига ръце казва както прецениш и усещам, че ми се нервира, че се въртя като пумпал....

# 206
Аз вече с нетърпение чакам да мине комисията на ЦАР за този месец и да си вземем заповедта. Когато подавахме документите, ни казаха че ще заседават в началото на февруари. После трябва да мина на преглед, за да види доктора дали нямам задържан фоликул и ако всичко е наред, ще стартираме с цикъла през март. Трябва да изследвам и пролактин, когато ми дойде цикъла, за да види ендокринолога дали дозата достинекс ми е подходяща.
И да ви се похваля нещо. Няколко пъти съм опитвала да се откажа от никотина и все се връщам към него под различни форми. Последно преди две години минах на вейпове. Септември миналата година (мисля тогава беше), реших да пробвам друга тактика, да започна да намалям добавения към течността процент никотин. През ноември стигнах до 0% Като ми се допуши, се залъгвам с няколко дръпки. С времето желанието намалява и е все по-рядко. Имам вече дни и без нито една дръпка. Та надявам се скоро да съм свободна.

# 207
  • Замък сред облаците
Абе, поръчах го онлайн, иначе само в 13 и 14 Ремедиум го има каза фармацевтката, провери във вътрешната им система. Ама все тая, най-късно в сряда ще ги получим.

Този др Стив Палтър дето гледам в ИГ, сега е споделил че е излязло ново проучване за ефекта на ДХЕА върху ПКЯ и обикновено е негативен. Докато ДХЕА има позитивен ефект върху Я на жени без С/ПКЯ, при С/ПКЯ стимулациите с кломифен и летрозол рядко имат ефект, докато потискането на надбъбречните жлези води до позитивен ефект и овулират.

https://www.instagram.com/reel/C25DgvKu5Jc/?igsh=OGd4a2x5bzBkam5w

Ако на някой му е полезно. Simple Smile

# 208
  • София
тези дни Жаки ме попита с какво постигнахме добритте Я та се сетих, че тогава пих кето дхеа, която обаче напоследък ненамирам никъде и много се чудя дали да не пусна изследване за тестостерон и да видим дали мога да пия некето дхеа..... не мога да се реша - дали пиенето на добавки последните два месеца ще е дали положителен ефект и да рискувам да съсипя и този опит.... то никога не се знае де....

# 209
  • Замък сред облаците
Виж хормоните и тогава го мисли 🤗 поне ще концентрираш мисленето в конкретни усилия и може да ти помогне да решиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт