Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 77 (м. февруари)

• 34 098
  • 821
  •   1
Отговори
# 570
Така си е, Нати.Когато със сестра ми ходим, дори и по магазини, правим по 14 000 крачки. Миналата неделя, примерно. Но то това е разходка. Интензивното соло ходене си е друга занимавка. Аз го включих от вчера. Много смешно беше. Екипирам се, когато пукна зората, решавам да пердаша през Борисовата до Орлов мост. Темпо, темпо... Стигам пазара на Римската стена , и се сещам, че налях Мр Мускуло в канала на мивката, а то пише 5 минути. Кръъъъгом. И до нас с още по- голямо темпо 🤣.
Елорка, аз бях и с шапка и яке с патешки пух, таааа.... може и от това да загрях.

# 571
Щом се изпотяваш от ходенето се брои за спорт, иначе е само разходка, ако ще и 20 к крачки да правиш Kissing Heart

Малииии, то по тая логика рядко ми е спорта Joy
От постовете на Невена съм го запомнила темпото за ходене, потърси, че не ги пазя.

# 572
Бива с по-бодра крачка да е, а вече на кого колко бодра му трябва за да почне да се задъхва или изпотява, е съвсем отделно вече.
Движение да има, някой път няма как да тръгна като кон, освен ако не съм излязла специално за целта. Пак е по-добре отколкото хич да не изляза да се раздвижа, поне аз така го виждам.

# 573
Кантар на входната врата:
116 кг. -3
Тумбак 124 см. -1
Grinning

# 574
Кантар на входната врата:
116 кг. -3
Тумбак 124 см. -1
Grinning
Отличник Simple Smile
Хората се връщат от такива почивки и се оплакват че им отеснели гащите Grinning

# 575
Гущер, Кантарев на вратата посреша 🤭🤭Браво за отличните резултати!

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 17:43 от fotokod

# 576
Natka, аз затова не обичам да ходя на all inclusive. Както викат по врачанско, сладокусен съм и като ми е сложено, не мога да не нахапя.

Фото, кантарът посреща веднага,  а децата трябваше да ги чакаме да им свърши играта...

# 577
Ти си и сравнително от скоро на режим, по някое време така се променят вкусовете че някои неща откровено не са ми вкусни. И да се излъжа да опитам, най-често ще реша че не си струва.
Сладките неща са ужасно сладки, то чак не е вкусно. Та бих взела само ако е нещо уникално дето другаде го няма и нали да не изтърва такава Grinning
Същата работа с нещо пържено - предимно пържат в мазнини дето не ме кефят и на вкус, та пак трябва да е нещо дето иначе няма къде и как да го ям, иначе да си го ядат те.
Гладни не сме останали на такъв режим, както вече и сам си се убедил. Много добре си се храним даже.

# 578
Гущерчо, обмисляш ли скоро изследване да пускаш?
От колко време си на режима?

# 579
Гущерчо, обмисляш ли скоро изследване да пускаш?
От колко време си на режима?

На 26.02 съм на преглед и би следвало да ми пусне изследвания.
Включих се в групата, когато си честитяхте новата година (03.01), а четях преди това. Започнах на 01.01. Дори не си доядох руската салата. Още две бутилки бира ми седят от тогава Simple Smile

# 580
🤣
Ами посрещането беше като удар с точилка, как да не му преседне на човек.
Нали сме секта тука.
Ама ти- железен.
Добре се завърнал! Ще имаш подобрение, ще видиш.
Аз пека баничката желатиновата, вдъхновена от Нати, а направих двойна доза, та и мъфини ще има. Те са с добавен кашкавал и хмели сунели. Все за мен. Предния път мм омел цялата и светнал, че това е мой хляб , когато го опряло в диафрагмата. Лаком. Понеже не обича хмели сунели, няма да барне сега. Преп@ках си територията 🥳😀

# 581
Оки, да дадеш после старите изследвания и новите, че да сравняваме.
Любопитно ми е за два месеца какво ще покажат.

Беки, знам че трябва потене, но пък не винаги. Даже и да не се потя и като правя по-бавна, пак си има ефект и се стягам.
Че сега с моите драми гледам да се щадя, да няма пренатоварване.
То примерно от каланетиката какво потене Grinning
Обаче си работи.

# 582
Ко туй нещо "хмели сунели"? 🙄

# 583
Ко туй нещо "хмели сунели"? 🙄
Подправка с много интересен вкус, от Берьозка я вземам. Ако няма в Гугъл нищо, ще ти щракна състава.
Ето ми кексчетата, има и с разрез 🙂

Скрит текст:

# 584
Грузинска смеска подправки е, доста специфична и наистина не всеки я харесва. Аз също съм със смесени чувства към нея.
Добре изглеждат мъфинчетата, един път и аз да вдъхновя някого с манджа тук Grinning

Аз както нямаше да готвя повече днес, отидох и купих пилешки крила, в еърфраера опечени стават да си изядеш пръстите направо. Липсва ми олигавен емотикон тук, ама си представете че съм сложила Laughing

Общи условия

Активация на акаунт