Фотошоп за 16-ти път

• 21 485
  • 461
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Еми, а защо датата на снимката е от бъдещето?
УжасТ! ooooh!
Веднага поправям Blush

# 271
  • София-там нейде в западната част
еми и аз съм за втората  Peace
katyadjin и на мен също ми идва на ъкъла да пробваш със ъншарп маск, усните трявва да са на самостоятелен слой  и това което ми хрумва не знам как ще изглежда но можеш и да си поиграеш  и със blending optioons - по точно със сянката ако искаш да изглеждат като очертани със същия цвят

# 272
Мимс, аз не съм спец, но опита ли и с разменени снимки- голямата ясна, а малката размазана?Дали няма да е по- добре?  bouquet

# 273
Добро утро!
толкова бързо напрдвате, дори нямам възможност да ви чета обстойно, хвърлям на бързо едно око на рамките - просто са чудесни.
надявам се другата седмица да съм по-свободна

ето една рамка от преди няколко дни, която все пропускам да публикувам
не се получи, доста недомислена, но явно е от тези в графа "не ми се занимава вече"  Joy

# 274
Malenna,как ми се иска и моите рамки,с които "не ми се занимава вече " да изглеждат като твоите.

# 275
Malenna,как ми се иска и моите рамки,с които "не ми се занимава вече " да изглеждат като твоите.

съвсем ското ще го усетиш това чувство  Wink

# 276
  • София
Ето и моя отчет за този следобед:

Това е част от една изненада, която подготвям за сестра ми, но вие си трайте  Wink Това е една снимка на племенника ми, която аз много харесвам... надявам се и колажа да е станал добре  Rolling Eyes Вие ще кажете  Wink

ПС: Видях си един косур - отстрани и отгоре леъра с детето малко ми е избягал и се вижда от фона, но съм го оправила, да знаете  Wink  Просто не ми се качва наново в Уебшотс Wink

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 14:29 от mimmss

# 277
Здравейте. Аз пак съм с въпросите. Някой знае ли защо като си отворя нещо, каквото и да е то, ми се отваря като бегграун и е заключено. После като му дам да стане на layer не ми дава да работя с него. Примерно, станало е на layer 0 , копирала съм отгоре  маска и искам да направя описаното от вас. Да, но не ми се получава така.

Последна редакция: сб, 10 фев 2007, 15:52 от buba_katinka

# 278
  • София
Здрваейте. Аз пак съм с въпросите. Някой знае ли защо като си отворя нещо, каквото и да е то, ми се отваря като бегграун и е заключено. После като му дам да стане на layer kryf ke ;fhd od m,dls= udu od hf fm,dls=

Разшифровах ти последната реплика  Wink Mr. Green - "нищо не мога да направя. Как да го оправя?"  Mr. Green
Много съм умна, нали ???  Mr. Green

Та на въпроса - как му даваш да "стане леър"? Два цъка върху него и ОК, нали ? Ако го правиш така няма логика да не можеш да правиш нищо по него  newsm78 Пробвай да го селектираш и тогава да го обработваш /с CTRL и цък в/у леъра/...  Wink

# 279
Пфу, най-после и от мен нещо! Както е видно, аз най-после имам нов фотоапарат, и Манка е горд собственик на счупения стар...

# 280
  • на село
misholina много свежо и ми харесва, честито и нова придобивка, най -прекрасните моменти да запечатате с него и със здраве да си го ползвате.
Моят Канон и той беше пострадал, но го оправиха, въпреки всичко съм си дала заявката за рождения ден да ме изненадат с нов апарат  Simple Smile.
Ето и нещо от мен, това пък го направих ей така, каквото дойте и каквото стане, иначе с другите все им се тормозих - кое как си пасва, че цветово, че елементи.. не че всеки път се получаваше, ама сега го ударих през просото  Mr. Green.

# 281
Благодаря, Нелиса  Heart Eyes Не мога да му се нарадвам...още не съм му свикнала.

Не е лошо твоето "през просо"  Joy С тази красива шапка и поглед, всички елементи се "връзват"

# 282
misholina, честита придобивка Simple Smile) и от мен Simple Smile)
НелиСа, много добре се е получило.  bouquet

# 283
misholina-честито със здраве да си снимаш
НелиСА -чудесна снимка
mimmss -много е свежо и нежно
 аз днес съм много продуктивна-цели 2 рамки

# 284
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз днес съм доста продуктина.. ей този фотошоп голяма краста... все нещо ново излиза, нови и нови варианти...
Ето нещо което направих за моята майка подарък:

Общи условия

Активация на акаунт