Фотошоп за 16-ти път

• 21 463
  • 461
  •   1
Отговори
# 285
# 286
boomerang, задала си твърде голяма feather при селекцията на детенце, опитай се с по-малка, иначе рамката е много сладка Simple Smile
katyadjin, много е хубава!  bouquet
ani69, и двете ми харесват Simple Smile)

# 287
Здравей те на всички!
 От цял месец не съм влизала във форума и като гледам колко нещо имам да чета свят ми се завива. Wink Много нещо сте натворили и все хубави работи, ама и аз ще се похваля ,че си взех държавния изпити вече съм свободна да се занимавам с фотошопа и да творя.
 Искам да попитамдали някъде е обяснено къде се слагат плъгините за да мога да ги ползвам.

# 288
  • София-там нейде в западната част
привет  Hug
ани69 първата е много нежна и прочувствена  Peace
misholina честита придобивак и от мен
нелиса много симпатична и свежарска е рамката "през просо "  Laughing
отивам и аз да изработя нещо  Wink

# 289
misholina, честита придобивка  bouquet  bouquet  bouquet Голяма краста е това фотографията Mr. Green Много да му се радваш на новото апаратче и още по- хубаво да си купиш след време Hug

Много красиви неща сте сътворили днес  bouquet

Аз днес рамки не съм правила, но за сметка на това заведах диванетата на Витоша и сега имам снимков материал от единствената преспа на Златните мостове Joy Тези дни ще го споделя с вас в рамки Mr. Green

# 290
misholina   честита придобивка:)
Какъв апарат си взе?

# 291
misholina   честита придобивка:)
Какъв апарат си взе?

Не съм мишолина..., но знам, че сондирашщ мнения ... Simple Smile
Canon EOS 400D  Simple Smile

# 292
и още по- хубаво да си купиш след време Hug

Ха-ха, смятам това да ме изкара доста дълго време, 400Д; обаче обектива е жесток  Peace Не издържах и си взех и L клас, и с Image Stabilisation  Crazy

# 293
Страхотни неща сте сътворили.
 mimmss, умна си, даа.
А моят проблем си остава. Не става с CTRL. Добре че не е на всички фонове.
Ето, някои неща от мен. Чакам за мнение и критики.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=104022

# 294
и още по- хубаво да си купиш след време Hug

Ха-ха, смятам това да ме изкара доста дълго време, 400Д; обаче обектива е жесток  Peace Не издържах и си взех и L клас, и с Image Stabilisation  Crazy

bouquet  bouquet  bouquet Браво за избора на обектив!!! Мноооооооооого удачно решение!

# 295
Сега остава да го науча да снима този обектив  Simple Smile

Хайде, последно, за лека нощ!

# 296
misholina, снимката с новия фотоапарат ли е правена? Много е хубаваSimple Smile И аз искам нов Simple Smile), но май този месец ще е посветен на ремонти Sad(, а не на моето фотошоп Simple Smile) и фотографско Simple Smile) развитие Simple Smile)

Отчет от сутрешното кафе докато децата спят Simple Smile)

# 297
Sage, mного ми харесвт творибите ти от сутришното кафе, Grinning
аз кафе нали не пия - нямам така категория, по скоро днешната е от сутришната баница Joy

misholina, честита придобивка!!!
веднага си личи какъв е апарата без да поясняваш Wink
сигурно вече си завлядяна от него, но с времето става по-силно
за жалост, обективите които ми трябват и харесвам са точно по 1200 -1300лв единия  Sick

ani69 и двете рамки са страхотни, особено втората Wink

ох, няма да ви изброявам всички - чудесни сте Hug

# 298

# 299
  • Русе
Аз съм на романтична вълна  тази е от снощи , но ме домързя да я пусна в действителност цветовете са доста по- свежи и ярки отколкото се вижда.А вие както винаги сте направили страхотни неща.
http://images13.snimka.bg/002162020.jpg

Общи условия

Активация на акаунт