Фотошоп за 16-ти път

• 21 435
  • 461
  •   1
Отговори
# 345
  • на село
 На всички нещата са много хубави, но Трилиън и Лулу - направо нямам думи, много оригинално и майсторски направени  Peace.
И аз засега само се възхищавам от произвиденията ви, днес ако ми остане време и имам муза ще измайсторя нещо.

# 346
  • София
Мишолина , много ми харесва такава комбинация от снимки!
Лулуто, и на мен най-много ми харесва 3-тата , но и другите са страхотни.Очите на Михаела наистина са червени, но още не знам как да махна ефекта червени очи SadЗаписала съм слоевете и като се науча ще я оправя.Сега се боря с четките, но не мога да разбера как точно правите тези завъртулки.Когато е от отделни елементи го схванах, но другото....
Трилиън, много ми харесва рамката, а детенце е с много готина блузка, прилича ми на гап-ска.
Еми, твоето наистина е като от приказка.
Сигурно пропуснах нещо, но наистина всички са много плодотворни.
Лек ден от мен  bouquet

# 347
Лулуто и Трилиън, страхотни неща сте сътворили!Дано и на мен да ми остане време да се включа с нещо по-късно!

# 348
Mомичета,нямам думи !На всички нещата са страхотни! newsm51
EliG ако си с по нова версия на фотошоп опцията за червените очи си я има в колонката отстрани,май при patch tool беше!Незнам точно за кои завъртулки питаш,но според мен това са си отделни четки!
Това е подарък за сестричката ми кажете добре ли се получи!

# 349
Трилиън, много оригинална рамка!

Еми, много е красиво, като приказка!

Ванда, и твоята рамка е много хубава, сестра ти много ще се зарадва. Hug

# 350
  • Magrathea

Трилиън, много ми харесва рамката, а детенце е с много готина блузка, прилича ми на гап-ска.

Гапска е -да   Peace  99% от блузите й.
Между другото и самтaа рамка е правена с материали само от сайта на babyGap Mr. Green

# 351
Приветчик! (май майките от руският сайт внасят вируси....)
Тази сутрин "сътворих" ето ей това - http://gabulinka.multiply.com/photos/photo/1/11.
Простичко, много геометрично .... и все пак не е лошо и вие да си кажете мнението.
Сега да попитам аз - защо (по дяволите) не мога да качвам снимките като картинки???? Аз ли съм профан или да??? Пробвах да ги качвам на сайта с малък размер (допустимият), изчетох инструкциите за качване на снимки и пак не мога  - ужас направо!
Вие как успявате бе хорааа?????
HEEEELP!!!!

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 12:15 от WILD_cat

# 352
Трилиън, разгледах ти цялото албумче, много е сладко

# 353
  • Magrathea
Трилиън, разгледах ти цялото албумче, много е сладко
Мерси  Hug
Заслугата е изцяло на момичетата тук.
Още веднъж благодаря на всички (и най- вече на главния "виновник"  Биляна)   bouquet

# 354
Тази трябва да е за подарък.Кофтито е,че бях ограничена с  части от снимки(от друг колаж ги взех).И не стана това,което исках,но момичето го хареса.

на гърба на момчето има забито нещо... стрела на Амурче ли е ?
Не, червено телботче е.Трябваше  да забуча снимките една за друга(все пак е корково табло),но някак ми дожаля да го ковна в главето Mr. Green

# 355

Заслугата е изцяло на момичетата тук.
Още веднъж благодаря на всички (и най- вече на главния "виновник"  Биляна)   bouquet

мисля, че заслугата си е изцяло твоя. На мен много ми харесва албумът ти - жизнерадостен, с много вкус и умереност /каквато на мен много често ми липсва/

# 356
# 357
Ето какво натворих в4ера през нощта като подаръка за у4ителката ми по език, на която днес и беше последен ден на работ Cry
На снимките сме аз, по-голямата 4аст от съу4ениците и преподавателката:

# 358
Една от рамките,които са недоизкусорени (ама че дума):

Това черното отгоре не ми харесва,но започнах да цапам смело с четките без да си направя нов слой и после не можах да го изтрия Sad

# 359
  • София
Здравейте   bouquet
Възхитена съм от творенията ви!  Hug  Кое от кое по-хубави!  Hug Hug Hug Няма да изреждам поименно, защото ще ми трябва цяла вечер - толкова много сте натворили...
Аз както знаете бях в застой няколко дни и сега, както винаги, когато прекъсвам, музата ми е нулева... Все пак направих нещо, нооо... скучна работа...  Confused да не говорим, че цял следобяд не мога да го публикувам, защото явно Уебшотс пак имаха срив  Confused Както и да е - ето го:

От този ден имаме много хубави снимки, но не ми идват никакви идеи тази кал как да я украся  newsm78 Каквото и да правя, все става мрачно  Confused Сега съм много въодушевена, имам 2-3 идеи пък да видим дали ще ги осъществя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт