Фотошоп за 16-ти път

• 21 449
  • 461
  •   1
Отговори
# 330
  • на село
misholina  много хубаво е станало и малката е голяма чаровница,
 а аз се справих с проблема, дадох DЕL на Temporary Internet Files и Cookies и се оправи.

EliG и на мен ми харесва много  Peace, а и червеният цвят ми е слабост.
Miriel и твоята е много сполучлива, сега ще разгледам и на другите, които не са поснати.

# 331
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Sage, и аз съм в отбора на преинсталираните компютри и сега ме мързи д аси инсталирам фотошопа, а хем ми се пробват вече пролетните нещица...

# 332
Последно вече за днес - моля за коментар ...
Доста по - различно е от всички досега  newsm78... не знам... справих ли се?!?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anipometkova/detail?.dir=a2a5re2&a … 2.jpg&.src=ph

# 333
Леле не мога да ви насмогна Shocked Hug Mr. Green

misholina , много интересна историйка си пресъздала Mr. Green

EliG , според мен се е получило много сполучливо  bouquet Направо да не повярва човек че сега се учиш Grinning

WILD_cat , след усилена борба да отворя линка най- после успях Rolling Eyes Мисля, че си се справила. Получило се е интересно Grinning
Аз днес бях отпуска и натворих разни неща. Напоследък съм в дупка и не съм много креативна на нито един фронт и все имам чувството, че нещо им куца на нещата ми Sad

# 334
Лулуто последната е страхотна Peace

# 335
Тази трябва да е за подарък.Кофтито е,че бях ограничена с  части от снимки(от друг колаж ги взех).И не стана това,което исках,но момичето го хареса.

# 336
Нещо шарено от мен :

# 337
Лулу, много ми харесват рамките. Hug Много, много са хубави!!! Единствено на втората, имам малка забележка, в композицията, не забивай така на ръб, в дясно(наше), рамката на снимката. Трябваше малко наляво да я застъпиш като другата, и съвсем малко надолу, всичките.  bouquet
Като най-перфектна, във всяко отношение, намирам, последната. Heart Eyes

# 338
  • София-там нейде в западната част
явно sage-манията е много завладяваща ...ето от мен
аз тези дни натрупах доста снимков материал с прилично качество ще имам бая занимавки  Grinning
а вие сте сатворили много красиви неща момичета  Grinning

# 339
  • Magrathea
Даже няма да се опитвам да изброявам всички красоти, които видях. Всички са невероятни Hug
Luluto, на първата рамка към дясната част си се отнесла доста по-несправедливо Mr. Green Стои ми празно.

Бързо се пълни темичката. Аз само чета вечер и ето- накрая се красирам с материал от неделя Mr. Green

http://nelipetrova.multiply.com/photos/hi-res/3/54?xurl=%2Fphoto … %2Fphoto%2F3%2F54

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 00:26 от Трилиън

# 340
  • София
 Това трябваше да е поредната ми среднощна рамка, но изведнъж ми проблясна идея Flutterи от рамката и снимката към нея се получи това колажче - мрачно и приказно Rolling Eyes:

http://emeto.multiply.com/photos/photo/8/91

Да не пропусна да отбележа, че на последната страничка са прекарасни нещата!!! тъй че може за нова темичка да не се бърза  FlutterPraynig

# 341
просто нямам думи, всчики неща са уникални, толкова различни и толкова професионални

и аз като Лу, не мога да ви насмогна, но тя поне се отчете с 3 броя рамки Grinning

гледам ви, радвам се и тайно ви завиждам, че ви остава време да реализирате идеите си

просто нямам думи колко сте добри!!
давате ли си сметка, децата ви какво ви накараха да учите ?  ...ФШ Wink

# 342
О, Трилиън - възхитена съм, много ми харесва рамката ти... Деси и твоята е супер, амбър  -   bouquet  bouquet, само гледам и се възхищавам, в тая тема я имам 2 рамки я не, нещо ме хвана мързела.  Mr. Green

# 343
  • Smallville
emi_jamie,твоето произведение е като някакъв приказен сън,много ме развълнува,страхотно е  bouquet

# 344
Тази трябва да е за подарък.Кофтито е,че бях ограничена с  части от снимки(от друг колаж ги взех).И не стана това,което исках,но момичето го хареса.

на гърба на момчето има забито нещо... стрела на Амурче ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт