Фотошоп за 16-ти път

• 21 458
  • 461
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна, а по празниците в Ямбол
katyadjin, това да не е valeria01 ili valeriq 1?

Хммм, Точно теб очакваш да се включиш  Mr. Green Позна ли си чергичката??? Laughing Ще ме биеш ли?!!? Mr. Green
Тези имена, които си посочила, не ги намирам като профили, за да ти кажа дали са те. Това е Valeria, която още не знае че съм я цопнала тук, но като се наспи ще разбере....

# 316
http://good-times.webshots.com/photo/2281624350099772635GQExzm
пускам последните си работи от петък, които отлежаваха на работното място през почивните дни

# 317
emi_jamie поредната ти страхотна рамка  Peace Само дето ми изглежда по-скоро есенна,отколкото зимна;)

# 318
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anipometkova/detail?.dir=a2a5re2&a … 2.jpg&.src=ph
Хайде и аз да се отчета! Възмутена съм просто от себе си - нямам снимков материал нов, нямам вдъхновение - въобще - криво ми е Sad . Само това можах да измисля и сега като го гледам - пак не съм го доизмислила ....  Cry

# 319
  • Откъм Варната
ОХ творите ли, творите, аз аз само се гледам и се възхищавам  bouquet, нещо нямам време напоследък за фотошоп

# 320
  • Карлово
Еми, Бумеранг, Диво коте-всичко ми харесва!

# 321
Някой прави ли валентинки вече?
Ето една от мен - http://pg.photos.yahoo.com/ph/anipometkova/detail?.dir=a2a5re2&a … 2.jpg&.src=ph.
Друг е въпроса дали ще се използва по предназначение....  Mr. Green Mr. Green

# 322
  • на село
Момичета имам проблем и разчитам на помощта ви  Praynig-

от вчера не мога да си сваля нито една картинка, от който и да е сайт,
когато дам увеличение на снимката и после искам да я запомня ми дава възможност единствено като bmp файл, въпреки че самата снимка е да речем в jpg или в png да е -пак ми дава само bmp, такова нещо не ми се е случвало до сега,
 а освен вас в момента няма кой друг да попитам.

# 323
  • Разпиляна във въображението
Една среднощна:

# 324
wild cat, аз бих направила цветята и крайните линии в един цвят- може би цветенцата по- тъмни и линиите по- светли. идеята ти е много сладка

# 325
wild cat, аз бих направила цветята и крайните линии в един цвят- може би цветенцата по- тъмни и линиите по- светли. идеята ти е много сладка
За валентинката ли говориш или за първата?  newsm78

# 326
  • София
Страхотни сте!
Мириел много  сладко се е получило!
Малена, ти отдавна си ми вдъхновение, даже може да се каже че основно заради твоите рамки се запалих , а сега като гледам всички много бързо напредват.Много ми харесват и нещата на Мишолина и на Мимс, и на Нели, и да не изброявам.
Ето нещо от мен, макар че е просто сглобено и изрязано, още нищо не знам за четки, маски, текста също не съм го разучила, но все пак ето с какво си играх днес:

# 327
  • София
EliG  много е красиво последното  Peace Много нежно стои   Hug
Kariluis рамката в "sage-течението" е страхотна Hug
emi_jemie  Hug
boomerang и аз ще започна да оставям моите "да отлежават"  Wink Hug
... другите си знаете  Wink

Аз последните 2-3 дни нямах време за нищо, защото пак се разправях с разни майстори, но преди малко си отидоха последните /надявам се/ и от утре съм на линия  Mr. Green

# 328
Аз днес не бях на работа, и реших да разчистя малко стари снимки - ето една драматична история:

Ели, много хубава къдравелка си имаш, и рамката е сладуранска. Може малко да оправиш очите на Мишето, малко изглеждат червени от светкавицата (ама може и моя от екрана да е).

Нелиса, не знам от какво може да е това! Рестарт...

# 329
Моми4ета много красиви неща сте натворили  bouquet

Бумеранг аз пак да попитам 4е не разбрах - на последните ти 2 рамки има6 едни красиви бели о4ертания с елементи които рамкират обекта. Те 4етки ли са?

Общи условия

Активация на акаунт