💛 Януарски мами са щастливи - гушкат бебчета красиви 💛 Тема 1

• 29 598
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Каква е разликата между премиум кеър и актив бейби? Не съм ги сравнявала, но сега видях, че актив бейби са изгодни в емаг, но трябва да се вземат 2 кашона, за да се активира ваучер. В Софармаси актив бейби също са на хубава цена.

# 646
  • София
Ние използваме Huggies памперси и мокри кърпи (има с 99% вода) и съм много доволна.

# 647
Каква е разликата между премиум кеър и актив бейби? Не съм ги сравнявала, но сега видях, че актив бейби са изгодни в емаг, но трябва да се вземат 2 кашона, за да се активира ваучер. В Софармаси актив бейби също са на хубава цена.
Нямам абсолютно никаква представа, откакто се е родила Преси абсолютно нищо друго не съм пробвала, защото ме е страх да не се подсече или изрине

# 648
Ето какво намерих за разликата

# 649
На мен само пуфис ми издържат цяла нощ, 11-12 часа при положение, че пие два пъти мляко.

# 650
През нощта не сменяш памперса ли? Пуфис ни подариха от болницата, но ги бях забравила и в последния момент ги изразходих не можах да разбера хубави ли са, но аз сменям на всяко ядене долу-горе или ако нещо забележа повече да се е изходил.

# 651
Да, рядко сменям през нощта. С вечерния памперс мажа с тампон Линимен на Мустела, който е със зехтин, пази от подсичане и овлажнява,и до сутринта си кара с един памперс. Само пуфис съм забелязала, че като се напълни и става твърд, всички други стоят като накиснати. И с баткото само тях харесвах, а съм пробвала всички марки.

# 652
Момичета имам нужда от помощ... Бебчо не е акал от 3 дни а педиатърката каза че не е протеснително... Но мен все пак доста ме притеснява какво мога да предприема? Само на кърма е ако има значение

# 653
Не е ок. Може сироп лактулоза.

# 654
Момичета имам нужда от помощ... Бебчо не е акал от 3 дни а педиатърката каза че не е протеснително... Но мен все пак доста ме притеснява какво мога да предприема? Само на кърма е ако има значение
За бебета, които са само на кърма е нормално дори по 7 дни да не акат. Хапвай ти повече круши, сливи, маслини. Не бързай да се намесваш с друго.

# 655
Здравейте мами, и моето момче е с памперси пуфис , нощно време не сменям и издържа с него до сутринта, рядко е пропуснал малко.

# 656
За памперсите - аз ползвах с баткото памперс премиум кеър (първо пелени, после гащички) и само от тях не се подсичаше, а пробвах всичко на пазара, та даже и някакви супер био натурални сестра ми изпрати от Австрия. Сега направо заложих пак на памперс.

# 657
Кристалче премиум кеър 3ка има в емаг 200 бр за 77 лв
https://www.emag.bg/peleni-pampers-premium-care-xxl-razmer-3-6-1 … 898/pd/D23656MBM/
Ако ги вземеш с кърпички и от тях има намалени или нещо друго на памперс взимаш още минус 10 лв

https://www.emag.bg/mokri-kyrpichki-pampers-sensitive-6-paketa-x … tm_medium=android
Актив бейби не ми допаднаха едни такива по найлонови са...
На мен ми писна постоянно да ровя из интернет да търся премиум кеър на промоции и пробвах различни марки...пуфис на мен въобще не ми допадна ...много са дебели...
И накрая минах на литъл Ейнджъл...въобще не отстъпват на премиум кеър...по тънки са и са доста еластични и ми излиза по 22-25 Ст памперса
https://pampiland.bg/produkt/little-angels-3-392br-4-9kg/
Аз също не сменям памперс през ноща,ако малката не се събуди...когато започне на примърдва и давам да суче заспала...нито премиум кеър нито литъл Ейнджъл са ми пропуснали...
Кърпички бебо има в озон на минус 11 процента
https://www.ozone.bg/product/bebo-vlazhni-karpichki-za-novoroden … 64-br-bez-aromat/
Аз използвам ето тези кърпички...купувам ги от магазин за турски стоки 100бр за 2лв..нямат миризма
https://galen.bg/papilion-mokri-karpi-beybi-senzitiv-kapak-h-100
За намаляне на кърма по време на цикъл незнам...на мен все още не ми е идвало...но пък доста пъти се Борих с лактационни кризи...кърмаческа стачки...и начинът да стимулация е кърмене,кърмене и пак кърмене...много е важно нощното кърмене...може и да се дърпа с помпа след кърмене за стимулиране и добавки...за мен бирената мая е най добрата добавка за стимулация...пробвах много неща..
Момичета моята бебка след по малко от седмица ще стане на 4 месеца и вече започна  да качва доста по малко...по около 200 гр за 10 дни...преди ги качваше за 6-7 дни...четох,че у е нормално да започват по малко да качват...видимо щастлива е...пробвах да дохранвам бе иска...а дори след нея доизцеждам понякога
Това че с помпата нищо не излиза не означава,че нямаш кърма...аз никога не съм успявала с помпа повече от 60-70 мл да изцедя и това е от двете гърди...а при пробно кърмене бебка е изцоквала по 140...все още сме си само на кърма...а имам позната с помпа неможеше и 10мл да изцеди ,а си кърми момченцето до 11 месеца

# 658
Здравейте момичета Simple Smile как давате газ бимби,  по колко и кога?

Ние ползваме премиум кеър, взимам ги внос от Турция. 136бр. За 52лв. Кашона. Мокри кърпи взимам от бейби крема 120бр. За 3лв. От Билла. Започвате ли да мажете дребосъците със слънце защитно ако да какво ползвате и кой фактор Hug

# 659
Аз давам гсз бимби 5х 4 капки преди всяко ядене. Слънцезащита още не ползвам, просто гледам дс не я пече

Общи условия

Активация на акаунт