💛 Януарски мами са щастливи - гушкат бебчета красиви 💛 Тема 1

• 29 668
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Аз не съм слагала рота на голямото дете, на малкото също нямам намерение да слагам. Чувала съм страшни истории за реакции от ваксината.

# 436
Аз не съм слагала рота на голямото дете, на малкото също нямам намерение да слагам. Чувала съм страшни истории за реакции от ваксината.

То, честно казано, страшни исттории има за всяка ваксина.

# 437
  • София
Аз много се чудя за ротавирусната и все още чета да се информирам. На каката не съм слагала такава, но пък и тя е на 11 години. Да чукна на дърво само настинки сме лекували с нея, антибиотик не знае какво е. Сега обаче положението е различно с тези вирусчета. Първите ваксини ще ги слагаме края на месеца, та още имам време да обмисля.

# 438
И аз се чудя за ротавирусната.. търся мнения
Някой ще дава ли Туя с ваксините? Нашият хомеопат ни я предписа, че парира страничните ефекти от ваксината

# 439

То, честно казано, страшни исттории има за всяка ваксина.
Да, със сигурност, просто аз съм с особено мнение за незадължителните ваксини по принцип.

elicaD при кой хомеопат ходите? В търсене съм на добър класически в София

# 440
Какво е това Туя и преди или след ваксинация се пие? И нашата е хомеопат,но нищо не ми каза, само че ако няма висока Т същия ден ще си бие ваксините . А тази на баткото миналата ни казваше цяла седмица да го държим вкъщи, да няма никакви контакти и тн.

# 441
Аз давах туя и още едни гранулки ...ето ги

Давах ги три дни преди и три дни след ваксината...два пъти по 5 гранулки разтворени в малко вода...личната и ги беше изписала...също така слагах и кулпач на мястото на боцнатото режех я на две...сменях я през 6 часа в деня на ваксинацията и на следващият...на нас ни сложиха само шествалентната...за пневмококи другия месец,защото ние сме по дребнички и така прецени личната...утре трябва да и дадем ротавирусната

# 442
Ще я питам, благодаря.
Мами, споделяйте нещо, гледам, че много вече не пишат в темата. Беше много хубаво като бяхме по - активни ( не че сега имаме време,но някои съвсем изчезнаха). Кога се записвахме тук с + тест, кога станаха на месец , два бебоците Grinning

# 443
На Демира и сложиха първата ваксина след изписването ,мисля че беше 8 валентна. На мястото от обоцкването сложих лепенка вечерта я смених и не е имало нито температура нито имаше някакъв проблем. Дадоха и през устата и ротавирусната и всичко беше наред. 🙂

# 444
и аз щях да давам туя с каката но така и не дадох никога 😀

# 445
И на нас изписаха Туя и Силика, заедно с Кулпач и Панадол. Към края на месеца ще ги слагаме ваксините.
Аз да питам как се справяте с умората? Как се чувствате? Simple Smile)

Давах ги три дни преди и три дни след ваксината...два пъти по 5 гранулки разтворени в малко вода...личната и ги беше изписала...също така слагах и кулпач на мястото на боцнатото режех я на две...сменях я през 6 часа в деня на ваксинацията и на следващият...на нас ни сложиха само шествалентната...за пневмококи другия месец,защото ние сме по дребнички и така прецени личната...утре трябва да и дадем ротавирусната

# 446

А тази Туя как я приемате и колко дни?
И всичко преди или след храна?

# 447
На 19.01 и моята дъщеря е на ваксина. Мисля да сложа и ротавирусната. С ваксините е страшно, без тях също.. 🤷‍♀️

Да се оплача малко - както си спеше по 5-6 часа през нощта това дете и пропускаше сама едно хранене изведнъж започна от 3 дни да се буди на всеки 3 часа вечер. Освен това след ядене й отнема доста време да заспи. И денем е доста по-нервна, прави дремки само по 30-40 минути. (Освен когато е навън в количката, тогава спи по 2-3 часа) Често си пъха целия юмрук в устата и смуче интензивно и иска да яде на по-малко от 3 часа през деня. При вас имало ли е такива промени в поведението и за колко време отмина този период?

# 448
Да, това са кризите на растежа. Около две седмици

# 449
На 19.01 и моята дъщеря е на ваксина. Мисля да сложа и ротавирусната. С ваксините е страшно, без тях също.. 🤷‍♀️

Да се оплача малко - както си спеше по 5-6 часа през нощта това дете и пропускаше сама едно хранене изведнъж започна от 3 дни да се буди на всеки 3 часа вечер. Освен това след ядене й отнема доста време да заспи. И денем е доста по-нервна, прави дремки само по 30-40 минути. (Освен когато е навън в количката, тогава спи по 2-3 часа) Често си пъха целия юмрук в устата и смуче интензивно и иска да яде на по-малко от 3 часа през деня. При вас имало ли е такива промени в поведението и за колко време отмина този период?

Колко мл е храненето?

Общи условия

Активация на акаунт