💛 Януарски мами са щастливи - гушкат бебчета красиви 💛 Тема 1

• 29 628
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
И моето момченце си лапа ръцете , вече повече от месец. Сега е на 3 месеца.

# 601
Ние скоро станахме на 2м, но от седмица преди това, дали не и повече постоянно си смуче юмруците, понякога така силно се едно не е яла...доста често взе да го прави..🙄

# 602
И нашата си лапа юмручето ,гледам да не и позволявам. Нещото което не знам до колко и дали е нормално  е че постоянно се плези а в такъв момент не иска залагалка и не е гладна (защото чух и такива коментари)

# 603
  • София
И нашия хубостник си опознава ръцете. Знам, че е хубаво и не трябва да им се забранява, защото по този начин се учат на "двупосочното" усещане.

# 604
И ние си смучем пръстите и се мъчим да си нспъхаме юмрука в устата...а как текат лиги....постоянно е олигавена и мокра...чак се чудя нормално ли е още от сега толкова лиги
Ние спим на една страна ,като от време на време се обръща сама по гръб на ниска възглавница...някой има ли представа защо започна да си забива лицето във възглавничката и да го търка и се ядосва и все едно се мъчи да се преобърне ли и аз незнам...постоянно го прави...

# 605
Наде, и при нас го има това със забиване на личицето. Направо отзад си надига главата и го забива и пак пуска и след малко пак така, един такъв ядосан, сякаш иска нещо да направи, наема се.
Аз да питам като дадохте вкъщи ротавирусната, изкарвахте ли навън бебоците?

# 606
Момичета, някоя иска ли час при ФУрлакис за 28-ми? Ще изчакам до утре преди да го освободя, та казвайте, ако на някой му трябва.

# 607
Как са със спането вашите бебета? Моя не е в скок на растежа вече,но сякаш през този период си развали спането. Сега заспива сам веднъж на ден, другите пъти иска гушнат или в количката. Плюс това както го оставя в леглото и се оцъкля. Интервалите на сън и бодърстване хич не ни се получават. Понякога стои буден 2-2.6 часа, а се опитвам да го успя , гледам да го спазвам ,но не става....

# 608
Моята е кралицата на кратките дремки. Прави по 6-7-8 по 40/50мин. Опитвам да я слагам по-рано, тз, да я изморявам повече тз, да я оставя малко по-дълго будна пак тз. Иначе нощем хапва и заспива към 22:00 и спи до към 6-7. Четох, че до 5м възраст кратките дремки са окей тъй че не се притеснявам. Имаме уж ритуал, уж го спазвам. Повече от час и половина и й се доспива. Дори в количката не иска да спи по-дълго време. Опитвам се да се научава да заспива сама- понякога успява, но пак си се буди след 40-50мин

# 609
Аз не се мъча да правя никакви режими ...в къщи през деня не спи...прави някакви дрямки по 10-15 минути предимно на гърдата заспива...опитам ли да я преместя се кокори веднага...в количката спи и по 3 часа...вечер поне спи

# 610
  • София
Сам си направи режима...яде, будува час, час и малко и доспива час, час и половина до хапването ( понякога си прави по-дълга дрямка и не го будя). Вечер спи по 5 часа горе долу като снощи за първи път направи 7 часа непробуден сън...чак ме притесни, но си е време да разрежда. Като цяло следвам детето, с каката всичко беше под строй контрол и не мисля да си го причинявам сега.

# 611
А как се справяте с любопитните бебоци? Има ли дори малко шум докато го кърмя се върти да чуе от къде идва.. Очаквах това да започне на по късен етап 😅

# 612
А как се справяте с любопитните бебоци? Има ли дори малко шум докато го кърмя се върти да чуе от къде идва.. Очаквах това да започне на по късен етап 😅
Точно това питах вчера в темата за кърмене ....от седмица е така....едно нормално хранене нямаме...започва да суче и точно след 2 минути си завърта главата,поглежда ме изплюва гърдата и започва да ми се смее ...да гука...и повече немога да я накарам да засуче...ако успея все пак да я накарам дръпне 2 гълтока и пак същото ...и на тъмно пробвах пак ме търси с поглед

# 613
Точно това питах вчера в темата за кърмене ....от седмица е така....едно нормално хранене нямаме...започва да суче и точно след 2 минути си завърта главата,поглежда ме изплюва гърдата и започва да ми се смее ...да гука...и повече немога да я накарам да засуче...ако успея все пак да я накарам дръпне 2 гълтока и пак същото ...и на тъмно пробвах пак ме търси с поглед
Точно същото е... Единственото ни нормално кърмене е това в 4 през ноща... 😅 Сподели ако намериш решение

# 614
Точно същото е... Единственото ни нормално кърмене е това в 4 през ноща... 😅 Сподели ако намериш решение
И аз успявам само вечер докато спи...от шише не иска,от гърда не иска ...направо е чудо ...моля и се...а тя се хили насреща ми 🤣

Общи условия

Активация на акаунт