АВГУСТовската дружинка преполови една годинка!

• 10 630
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
добро утро на всички ранобудни и не толкова ранобудни мами и бебешори  Heart Eyes
мерси за кафето, добре ще ми дойде.
При нас е пекнало страхотно слънце така, че днес най-вероятно ще има дълга, дълга разходка. до после че вече малката се протяга и отваря очички.

# 31
Здравейте мами Party
И моят бръмбар взе да става рано SickКога ли ще се наспя като хората newsm78Ама иначе сутринта сефтоса леглото и се обърна от корем по гръб newsm32сега вече няма спиране Laughing
Като стана дума заДСК и аз съм ги намразила.Ние теглихме 5000лв.за апартамента а трябваше да върнем 11000.Голямя лихва ooooh!голямо нещо.Сега ги върнахме,моят мъж тегли от друга банка с която работят и там лихвата е 8,5% та така се отърървах от още 10г.плащане на ДСК.
   Честито на празнуващите малчовци

# 32
Добро утро и от нас!
Благодаря ви за пожеланията за съпруга ми. Днес продължаваме с празниците удома Grinning
Нашият мини рожденник ни събуди рано, явно знае че има празник Laughing
Да ви почерпя за нашата половин годинка от тортата на Ники:

и по едно кафенце

Да ви е сладко Grinning

Празничното ни настроение се приповдигна още повече като ни се обадиха сутринта и ни казаха, че първата братовчедка на мъжа ми е родила тази сутрин момченце! Да им е живо и здраво! Толкова се развълнувах, всичко от деня на раждането на Ники изплува в съзнанието ми, а той днес вече е на половин годинка. Наистина времето лети неусетно!

ЧЕСТИТИ месечинки и на Николета  на мама vanina82 и на Пресиана на мама juliana!!!
Хубав ден на всички!

# 33
  • София
Добро утро!
Честито на празнуващите месечковци!  bouquet Да са здравички, палави и умни! Heart Eyes Дидка25, тортата е страхотна! Чакаме снимки, ако празнувате! Peace Честито и братовчедче на Ники! Да е живо и здраво!  Hug Ние също чакаме до края на месеца Ивчо да се обзаведе с първи братовчед. Laughing
blanc, може би наистина трябва да го направя, да не се чудят хората и току-виж - залипсвам на някого Joy
elli78 , честито ви легло! Да направите 1 сестричка на Наско там! Laughing
 nadinko , искам и за слънцеееееееее. Не че вчерашния студ ми попречи да направим към 2ч разходка,  Embarassed ама вкъщи изкуквах.
Я да ви питам две неща:
1. има ли някоя мама, която като мен има намерение да си остане 2г. вкъщи? Не го правя, защото сме много богати, просто нямам паричен стимул - заплатата ми е малко над 200лв то така, като работя в БАН Tired
2. мина ли някое бебче на консултацията с последната хепатитна ваксина и боцкането за кръв? Потече ли? как звучи   Crazy Защото при Ивчо така и не тръгна миналия път, което според доста хора, било и защото е бил малък, т.е. - сега се надявам да няма проблем. Много ме е страх да не стане така - дето го надупчиха милия и накрая от главата му взеха. Sick Но сега има повече коса и не знам как ще стане. Rolling Eyes Моля, ако някой мине преди нас, да сподели! Praynig

# 34
ДОбро утро и от нас! HugЧестито на днесшните месе4инковци, и по-специално на НИки Heart Eyes( Ей- много специален този НИки от малък бе Wink).. Него го свързвам с моето раждане, тъй като когато ме  приеха в болницата, Дидка беше ве4е там , изпълнила мисията на живота си и дойде да ме види.МНого мило ми стана и сега като се сетя също много мили спомени нахлуват.Ей - след 2 дни и моята бебка ще празнува Party
.Аз се разписвам набързо, защото и готвя между другото( винен кебап-   chef -отново дебют, така 4е стискайте палци да се полу4и).Следобед пак ще съм на работа извънредно- сменихме се с една колежка, така 4е- пак бава4ката ще прави компания на Дария.Тя сега е поседнала и си придърпва игра4ките. Ама - май й се доспива, и ще ходя да я приспивам.ПОсле пак ще пиша.Чао за сега!

# 35
Честити месечинки на Ники на didka25, на Николета  на мама vanina82, Цветан  на мама Viana и на Пресиана на мама juliana!Да са много здрави,весели и палави! newsm51

Дидка мерси за тортичката и кафето. Добре ще ми се отразят. Тони току що заспа и аз успях да седна да пиша.От сутринта само ви чета и не ми остава възможност да пиша. Тони тази вечер имаше само едно събуждане в 5,30 и след това стана в 7,30. Оставих го в леглото, а той почна да се върти във всички посоки. Ето и снимков материал. Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=77698&photo=151
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=77698&photo=152

После ще кача още снимки в албумчето.
Днес съм решила да избирам снимки на Тони за вадене и да видим дали ще уплаша таткото. Laughing Имаме толкова много снимки на компютъра,а много малко на хартия. А ми се иска да си намаля някоя която да си нося в портфейла.

Нана наистина е гадно това с ДСК.Аз веднъж питах там че ми трябваше потребителски кредит,при това малка сума, а те ме отчаяха.Искаха поръчители и един куп други услович които ми пречеха. Изтеглих после от друга банка,без поръчител и за много кратко време. Тъкмо бяхме почнали и ние да се замисляме да теглим жилищен кредит,но май ми минава куража. Ще помислим още малко.

Ставам да пусна пералнята и да измисля какво да готвя за довечера. newsm78 Тук пече слънце,така че мисля следобед да излезем на разходка.
Лек ден на всички! Hug

# 36
Ехо,пак съм аз Laughing
докато зверчето спинка да се поровичкам(личното ми време).
ElwingЗа сега и аз мисля да карам до край майчинството.Не че и ние нямаме нужда от мъни  Money обаче на тая работа не мога да се върна,не е подходяща за майка с малко дете.Ако намеря нещо подходящо тогава ще започна работа и дано успея,че иначе зле Sick
KailiИ Наско така си тикаше краката през решетките,та сега сложих обиколник,че ме е страх да не си нарани крачетата и браво за спането Peace

# 37
  • гр.София
didka-все едно направо на моята маса си ми сервирала Joy( имам същата мушама)  ylinfantМного здраве и късмет на новороденото! И ние чакаме първи ( и единствен, че си нямаме и в двете роди) братовчед в края на април, засега стискам силно палци!

# 38
Добро утроооо!!!
                          Честито на месечинковците днес!!!
   Блу, тенкс за новата темичка и за много веселото оформление! Много си добра!!!
   Теди, много ти е готино името! аз мойте не можах да ги произнеса  Mr. Green А в кой отдел на БАН работиш???
Отивам да храня половингодишното ми бебче, малко сън и хайдееееееее навънка

# 39
  • София
Ей,ама и аз си откраднах едно аватарче LaughingМного ма кефат Mr. Green
Прекрасната ми дъщеря току що докопа таблата върху бях наредила купички с мляко с гриз и освен,че се търкаляха из цялата кухня успя и да се захрани малко CrazyВече и за секунда не мога да я оставя,особено като е в проходилката Rolling Eyes
Анди,туризъм уча,мацка,ако има желаещи да помагат,че 4 курсови имам да пиша Twisted Evil
Дидка,да ти е жив и здрав големия мъж и много да се гордееш с него Heart Eyes
Кабив,и Ники ще почне да седи скоро,нали е по-мъничък от мацките в квартала PeaceАма важното е да си го пазим,че други мъже нямаме наоколо Mr. Green
Elwing,на нас хепатитната ще ни я слагат на 15.02,но кръв вече ни взимаха като бяхме на 3 месеца.Тогава я боцнаха на пръстчето и със стискане и остъргване събираше лаборантката капка по капка.И при всяко остъргване пръскаше и Ина и аз определено бяхме в кръв.Беше порядъчно гадно,но не чак толкова като твойто изживяване.Дано този път всичко да е наред Praynig
Ина така се е разпяла,че вече 100% няма спящи в блока LaughingАз продължавам да се мъча с даването на някакви течности и сега се залавям с тази задача.Целувки от нас и до после Heart Eyes

# 40
elli78 аз нямам обиколник и не мисля да слагам,защото той се върти само като си играе, а аз го наблюдавам.

Elwing и аз смятам да стоя 2 години в къщи.Заплатата ми е малко по-голяма,но няма кой да ми гледа детето,а и не искам да го оставям на грижите на други хора ,пък били те и бабите. Още повече сега като уча е най-добрия вариант. Тъкмо дотогава ще съм се изучила и ще използвам платените отпуски,които са се събрали за последния семестър.

Спирам че се събудихме.

# 41
Аз отново съм тук  Grinning
Благодаря за поздравленията!
Ники събира сили за купона следобед. Grinning После ще качвам и снимки.
Elwing аз мисля да си остана да гледам Ники поне до годинка - годинка и половина, а после ще видим как ще се справяме, че и ние имаме ипотечен кредит. Но ако всичко е наред, може и до двете годинки да си го гледам Grinning
По въпроса с ваксините, ние сега в петък на 9-ти ще ходим на консултация и ще ни бият последната Пентаксим, малко ги забавихме, ама нищо. Противохепатитната ще ни остане за следващия път. В петък ще ни пуснат и изследванията за кръв и урина, та ще вземат кръв на Ники и после ще кажа как е минало. Дано да няма проблеми, че си представям как ще плаче милото Cry
Хайде после ще разказвам как е минало партито Laughing

# 42
  • София
Току що регистрирахме ново падане - този път от шезлонга, който бях сложила на дивана Sad За 20 секунди го оставих, за да отида до кухнята и точно бях стигнала вратата се чу ТУП. Той настрана на ламината, лошо ми стана.
Сега му излезе голяма цицина на главата. Дали да звъня на педито?!?! newsm78 Cry

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 12:18 от nana77

# 43
  • София
Привет отново!
Да кажа, че и аз имам спомен като Велмар от Шейново - бяха ме приели за секциото, а Дидка25 вече беше щастлива и усмихната мама, дойде да ме види и ми подейства ободряващо, че бях доста уплашена, Васиа видя колко реки изплаках Embarassed
bamboocha , в Института по микробиология съм.
Kaili , elli78 ,как ги правят тия работи мъниците? #Crazy Ивчо го мързи да се врътка толкова.  ooooh! Което за сега май е добре - мога спокойно да го оставя, без риск от инциденти, ама докога с този мързел Crossing Arms Явно ще е като мен - била съм тюфлек - нито съм се въртяла, нито съм пълзяла, но пък съм проходила на 9м, което Драганов би оплюл Mr. Green
Нашата ваксина е на 7.02, за първи път е толкова рано, обикновено към 20ти и май ще сме от първите.  Sick Не ми се мисли за взимането на кръв Rolling Eyes А всъщност - има ли консултации? Нали заради грипната епидемия ги отмениха newsm78

# 44
  • София
Elwing,все още не е вдигната забраната от ХЕИ,моята педиатърка каза,че щом я вдигнат ще ми звънне.Надяват се до края на седмицата да пуснат консултациите.Но задължително се обади преди да отидеш,защото може да ти я изместат заради натрупалите се от забранените дни неизвършени консултации Peace

Общи условия

Активация на акаунт