АВГУСТовската дружинка преполови една годинка!

• 10 630
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
  • по света
Благодаря на мамите сетили се за нас!   bouquet
Ние сме бомба вече,ядем пюрета каши,а от два дни и пасирам круша и банан сурови и ги хареса много  WinkДнес я измерих на дължина 69 сантиметра и над осем кг,но трябва да я притегля точно.
Е, да почерпя виртуално

и това
http://cocktail.hit.bg/images/img_019s.jpg

# 46
  • Някъде там...
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОЛОВИНГОДИШНИ БЕБОЦИ   bouquet

Ей нямам нерви вече . Вики от вчера е ужас, само мрънколясва и не иска да спи. Вчера е спал точно 1 час през деня, а вечерта като легна в 20 ч. се събуждаше през 30 мин. докато аз не си легнах, поне не помня да се е будил от 1.30 до 9. И до 9.30 пя и като усети , че съм будна и почва да мрънка Sad И изпи си млякото и от там само мрънкане, реване и в 11.30 заспа Hug Та сега още спи. Поне успях да му измия шишетата и аз да с еоправя, че иначе не мога да ида до WC даже. Постоянно иска да съм до него, да му пея, да се права на маймуна...свалих много детски песни, та малко се кротва с тях. Сега го чакам да се събуди да яде моркови с картоф и да излизаме.

Айде до после Grinning

# 47
  • София

Подарък за порасналата Пресиана за нейната половин годинка Heart Eyes
juliana,аз отдавна се чудя дали вече мога да давам сурови плодове,доколкото помня(ако още ми стига акъла Embarassed)ти си медицинско лице,та да те питам,мога ли вече да давам сурови плодове и какви?
Ей,ама сега докато си наваксам двуседмичното отсъствие зор ще видите с мен Mr. Green Twisted Evil

# 48
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА НИКИ НА didka25 И НА ПРЕСИАНА НА juliana!

newsm51  smile3525  newsm51

Ей, пак сте сложили софрите със сладки изкушения.  Laughing Моя дребньо спи вече цели 2 часа. Ако знаех, че ще спи толкова и аз щях да полегна, че едва гледам. Тази нощ бяхме по спокойни, но в 12 през нощта като надухме сирената изядохме 120 мл. АМ за отрицателно време. Май нощното кърмене ще го заместя с АМ - поне няма да се буди на всеки час.
Мислях да питанм туй-онуй ама после.  Laughing
Събудихме се - отивам да папаме пюре!  Heart Eyes

# 49
  • варненка от София
Хайде привет и от нас.
Поздрави на месечинковците днес, да са весели щастливи и да радват мама и тати много.
Ние утре се гласим да ходим на изследвания, купила съм пликчета за урина и утре след тоалета сутринта ще й лепна едно пликче на дудката да чакам урина и после ще я водя да я боцкат.
Иначе при нас хепатитната ваксина ще е март месец, защото още не сме приключили с ДТК-то, този месец го пропуснахме.

Днес дадох за първи път карфиол, не се прие с овации, по скоро с цупене и рев, но след кратки размисли реши, че ще си го хапне. Сега спи изморена от борбата с лъжицата и цицата  Mr. Green

Вчера и нас ни беше сполетят снежец, но вече няма и следа от него и е пекнало едно слънце, та ще я водя момата на гости при гаджето.

Иначе и аз не се глася да започвам работа преди 2-те години, работя от вкъщи като падне някое преводче.

nana77  много неприятно е това със заемите. Ние сме към същата банка, но сме изключително доволни. Имаме 3 потребителски заема за срок от 8 години и до сега всичко е било без проблем. Нямаме проблем и с разплащателните сметки. Иначе вноските си ги теглят всеки месец от заплатата на мъжлето и така нямаме ядове с лихви и срокови. Но за Транскарт и аз мога да се включа, че са големи гадове, още си ги мъкнем заемите към тях  #Cussing out Ако някой знае за безлихвени и безвъзмездни заеми да свирка  Whistling

Велмарче, хайде дано е успешен първия опит с винения кебап, пък после да почерпиш.

Аз мога да предложа кренвиршки за закуска или за обяд, както дойде: ето ги тук
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773&photo=23

# 50
  • София
Честити месечинки на Ники на didka25, на Николета  на мама vanina82, Цветан  на мама Viana и на Пресиана на мама juliana!

didka25, да е живо и здраво бебчето. Ние също чакаме ново попълнение и то всеки момент! Мин.седмица ходихме да купуваме легло, корито, дрешки и т.н. и беше много приятно. Върнах се седем месеца назад, когато пазарувахме за нероден Петко baby_neutral
Elwinq, аз мисля да гледам детето си до 2 години. Моята заплата е по-висока, но смятам, че ще се справим и без нея. Веднъж или два пъти (понякога и три) се става майка. Тези мигове с бебчо никой не може да ги заплати.
А за консултацията, ние сме на 7.02 и трябва да занеса и урина. Купих специално контейнерче, но не знам дали ще се справя. Ако някой го е правил да сподели  Praynig
velmar, браво за кулинарните ти опити   chef
Снощи тъкмо се зарадвах, че заваля сняг и си мислех, че ще натрупа и спря. Тази зима нямаше никакъв. Надявам се поне веднъж да понатрупа.
И накрая, и гумата на колата ми е спукана и акумулатора  е развален   #Cussing out
Ами това е от нас! Пожелавам ви лек ден!  Hug

marulka_s , дай рецептата, изглеждат много вкусни.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 13:29 от elen@

# 51
само се разписвам в новата темичка(благодарности към Блу!  bouquet Peace)... честито на месечинковците! ...и да се отчета, че сме почти здрави вече!

# 52
  • София
Хайде и аз да се разпиша в темичката.
Блу  Heart Eyes
Щях нещо да питам, ама забравих, така че ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ   bouquet

# 53
  • по света
Бубче,благодаря!Можеш да даваш банан,круша,ябълка със сигурност вчера и дадох да смуче и мандарина.

# 54
моми4ета, сега се връщаме от разходка. Навън е ку4и студ #CrazyЗАмръзнаха ми костите, мозъка....Духа  студен вятър Sickайде -отивам да се размразявам.

# 55
Честито на всички месецинковци!
Тази информация е специално за мъжките мами http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=999559  Mr. Green 
Момичета, имам едно специално питане. Има ли някакъв тарикатлък да спасим ръкавите на бебо от омазване в пюрето? Сиреч, ръкавели за еднократна или многократна употреба виждали ли сте някъде да се продават или да се наемам да си ги шия сама? Под "ръкавели" имам предвид ония подвижните ръкави дето едно време са си ги слагали счетоводителите за да не си цапат ризите.

# 56
  • София
Искам да ви питам какви столчета за кола сте купили или ще купите?
В магазините има много голям избор и аз много се чудя, newsm78 а ще трябва тази седмица да я свърша тая работа.

# 57
Здравейте и от нас!
Най-накрая и аз да се разпиша по в началото на темата. Blueeye, благодаря ти специално за обърнатото внимание. Аз все още навлизам в нещата и се опитвам да запомня кой-кой е, но мисля, че скоро ще съм от по-активните. Elen@ , ако може да ти дам съвет относно взимането на урина. Поне аз така направих с първото ми дете. Купих си гърне с дръжки отпред, та да може бебо да се държи за тях, тъй като още не можеше да седи много добре и като се събуди от сън го слагаш и готово. После сипваш в контейнерчето което си купила и носиш. Успех  Laughing

# 58
И ние се прибрахме от разходка. В Пловдив има слънчице,макар че подухва и вятър времето става за разходка. Сложих на Тони и дъждобрана да му пази завет за всеки случай,а мама си ходи с шапка на главата. Сега спи в количката в коридора и го чакам да се събуди за папане.

Kabiv не съм виждала такива ръкавели. Но как си омазвате ръкавите? newsm78 Ние само понякога си омазваме ръката като я муши в устата и то само ако не внимавам.Иначе се храним сравнително чисто ,поне засега. Wink Пу-пу така да продължава.

# 59
Искам да ви питам какви столчета за кола сте купили или ще купите?
Моето е на Bertoni (кошница до 9 кила). Сега го ползвам и за хранене на Ники. В колата се монтира много лесно. Има сваляща се тапицерийка, която може лесно да се пере; има и сенник. Недостатък - вече му е късо.
Цитат на: Kaili link=topic=162586.msg3160850#msg3160850
Kabiv не съм виждала такива ръкавели. Но как си омазвате ръкавите? newsm78 Ние само понякога си омазваме ръката като я муши в устата и то само ако не внимавам.Иначе се храним сравнително чисто ,поне засега. Wink Пу-пу така да продължава.
ми моя човек е много любопитен и бърка в пюрето за да види какво е това  Laughing всеки път си омазва ръкавите  Embarassed

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 16:35 от Kabiv

Общи условия

Активация на акаунт