АВГУСТовската дружинка преполови една годинка!

• 10 630
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Честити месечинки на Ники на didka25, на Николета  на мама vanina82, Цветан  на мама Viana и на Пресиана на мама juliana!

Kabiv , какви са тези подстригвания...вечер след баня, аз му подреждам космите един по един, за да прикриваме плешивинката. smile3506  

Ако знаете вчера какъв разговор проведо е една мама на августинче...говорим си за захранването и тя ми казва: Моята дъщеря е много капризна и не иска пюрета, а яде само супа и то когато аз съм я приготвила. #Shocked

# 61
  • София
И аз имам кошница, но вече му е малка.  Grinning
Ще се побъркам, имаме една съседка, която по цял ден дрънка на пиано. Тя нещо не е много наред и при цялото й старание, НЕ МОЖЕ ДА СВИРИ!  #2gunfire #2gunfire
От два дни е хванала някаква нова УЖАСНА мелодия и ако знаете какви неща ми се иска да й направя  Twisted Evil

# 62
  • През девет земи в десета
Danidimitrova,ще трябва да си изтриеш част от личните съобщения,кутията ти е пълна и не мога да ти пратя линка за термометъра.Много сте сладки на снимчицата PeaceА така ако искаш кликваш с десния бутон на мишката върху него и пoсле избираш Properties.Излиза [URL]адрес.Преписваш си го и после го слагаш в подписа като го затваряш в тага като снимките Wink

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 16:47 от pigi

# 63
  • у дома
Честити месечинки на ВСИЧКИ  Hug  bouquet

аз днес само попрочитам от време на време, но не успявам да пиша ooooh! след малко ще дойде бабата, а аз отивам на кола маска Blush

elen@, купих столче от Данет, ето
това. ето и Ния в него ЦЪК    Mr. Green
Kabiv, аз правя следното упражнение преди хранене - слагам едно парче плат върху самто столче, Ния сяда, вдигам й ръкавите до лактите, слагам върху крачетата й една кърпа и два лигавника тях не върху крачетата (горния е само за тази цел, лекьосване и мацане. него изплаквам след всяко ядене). хапваме, с този лигавник я избърсвам, махам го и я измивам муцката  Mr. Green това е  Laughing

ох, пиша с два пръста  Laughing спирам, че Ния напира и тя. после пак ще се включа  Mr. Green

# 64
и  ние сме с два лигавника от няколко дена, това е единствения начин дрешките ни да останат що годе чисти, освен ако не успее да си вкара ръчичката в храната и тогава става мазало. thumbsup

# 65
  • София
  Честити месечинки на Ники на didka25, на Николета  на мама vanina82, Цветан  на мама Viana и на Пресиана на мама juliana!
   Малко се позагубих, но поне успявам да ви изчета.
   Да се похваля Ники от вчера си има едно зъбче  newsm47
   Така че тя се поуспокои малко и вече не се буди толкова на често, но пък Ваня ми разказва играта. Отскоро Ваня обаче се пробва да пълзи и да се вдига на четири крака  Simple Smile като започва много смешно да се клатушка и след малко или забива глава или отскача само веднъж напред  Simple Smile
    От утре вече съм си обещала да ги захранвам да видим дали ще стане, мисля да почвам с оризова...
    Да споделя нещо друго. На Цариградско преди Окръжна в посока от Младост ще се строй нов МОЛ, който ще е три пъти по-голям от сегашния и един от най-големите на Балканския полуостров  Simple Smile
    За консултациите ние бяхме въпреки карантината, но нашата педиатърка приема в събота и именно заради карантината нямаше жива душа. Само каза че ваксини не може да слага, но на нас тъкмо ни се падаше месеца без ваксинация. За следващия път ще е взимането на кръв и урина. Само не разбрах, още преди да се отиде ли трябва да сме взели урина за изслеване. За мен няма да е проблем да го направя защото след сън си се изпишкваме в едно легенче така или иначе, но ми стана странно с другите предложения които са дадени каква е гаранцията че реално урината ще е стерилна?

# 66
  • София
Мале, наистина е голям студ навън! Дано само не се разболея пак! А Ивчо беше даже потен под дъждобрана. Сигурно и това не е хубаво newsm78
Айла, честито зъбче на Ники! Hug
Кабив, ние сме с лигавник с ръкави - няма никакви проблеми.  Peace
AndyB, това с плешивото много ми хареса Joy За храненето - нямам думи.  Shocked Скоро разбрах от една мама с юнско бебе, че много му се усладило хляб с пастет и изяло няколко срединки на филии от франзела #Crazy Ми, гледало баща си как яде и явно искало да пробва.  ooooh! Как им хрумват такива неща, не знам! То аз избягвам да ям пастет, като знам от какво го правят...
elen@, и ние нямаме още столче за кола, но май ще я караме седнал в скута на мама - не иска хич да седи сам Confused А това със съседката ме уби.  hahaha
Бубче, благодаря за инфото! Аз ще звънна на педито така или иначе да питам дали има смисъл да се ходи въобще, че п-ките на са ми от любимите места.

# 67
Аз миналата седмица се обадих на педиатърката за да запиша 4ас за консултация, тъй като на предната не знаех как ще ми е графика, и тя ми даде час за следващата седмица.Няма проблеми за карантината си мисля аз. НО от друга страна нашето педи не е в поликлиника , а в отделен частен кабинет, и там няма такова струпване на хора. аи нали за това си имаме индивидуален час за консултация Peace.На мен за изследванията ми каза, 4е ще ми даде направления като идем, и аз в размките на месеца трябва да ида ( като съм готова със събирането на урината) в лаборатория и да я занесем и съответно да ни взсемат кръв на място и да направят изследванията Peace.А за ваксините newsm78- на нас сега ще  ни слагат хепатитната Sick.
Стол4е за хранене все още избирам. ПОлзваме кошницата, но ве4е и умалява.Сестра ми щеше да ми дава тяхното9 племенника порасна), но миналата седмица им разбили тавана и са взели вси4ко ,което може да се изнесе #2gunfire.Ама- здраве да е . Ще си купим.НО не мисля да инвестирам големи суми за стол4е Naughty.Наистина 4есто го използвам и основно аз возя Дари сама в колата, и определено ми е необходимо.
Анди, като каза за супите на твоята  августовска приятелка се сетих да ви питам - как мога да дам супа Thinking.В смисъл - не искам да е в шише, а ми се струва 4е ще падне уливане с лъжицата Crazy.Все пак е те4ност, и не е няколко лъжи4ки.Зълва ми ми е изпратила няколко готови супи4ки от Франция и искам скоро да й ги дам( те са за след 4 месец и са много из4истени като съставки).ДАвайте идеи Hug

# 68
# 69
Привет дружина!
Много сте писали едва ви изчетох...
Блу благодаря за темата!  bouquetМного е сладка малката в столчето и в банята!
Благодаря и за линка с аватарите!  bouquet

Честито на всички бебоци bouquet Почерпките са супер!

Aila честито ви зъбче!
nana77 на мен в ДСК след 1ч чакане в опит да внеса по с/ка на приятел ми зададоха абсурдния въпрос Защо ги давате тези пари на момчето? и аз ми щото ми е симпатичен що не може ли?
No comment! #2gunfireКакво стана с цицината?

gecumka браво за работата!Успех и за напред!
Ние сме още без столче,но май ще се наложи да взема някакво.
Аз все още не съм правила планове за работа,поживиьом увидим!
Velmar супа с биберон ми се вижда гадно,пробвай с лъжица и по голям лигавник! Peace
А да ви кажа Ники на Кабив е станал голям хубавец че и с нова прическа беше,ние уж сме дама а бяхме с по малко коса Rolling EyesЩе кача снимки да ни видите!
Нашия батко още има слуз в единия дроб и продължаваме лечението Sad

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 19:04 от MamaMargo

# 70
Само аз ли ще си остана със стария аватар newsm78.Моля ви , дайте пак линковете  Praynig-може да ми дойде музата за промяна и да се обзаведа с нещо ново Wink

# 71
  • Бургас
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ     bigdance2

Ние вече имаме столче, което обаче все още не ползваме  Rolling Eyes Не е скъпо 86лв. от Хиполенд- ето го http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72983&photo=235

Мисля да съм година - година и половина в майчинство, а след това на ясла! Предпочитам частна, но тук има много малко и доколкото знам са след 2 години  newsm78
Ние вече дадохме урина и кръв! С контейнерчето много лесно се събира, а и ми се вижда на- стерилния начин!

Имам един въпрос- пюре от череши откога може да се дава  Thinking Взела съм едно, но май ще изчака още месец- два  Heart Eyes

# 72
Честити месечинки на днешните малки сладури, честито новородено на роднината на дидка25, честито зъбче на мадамата на Айла, дано скоро се озъби и сестричката.
Честити аватари и никове на мамите
Честити нови придобивки
Добре дошли на новите мами от предходните теми

Най-сетне и аз да пропиша, ама тя емелле така ме насмете, че смей ли човек да се скатай. Първо да си напиша за ника, че в предходните теми за това е идело реч. Ами какво да ви кажа то МАДОНА най се връзва с мен, поради няколко причини:
1-ва: Казвам се Мария, което аз го свързвам с мадона (библейски)
2-ра: Миналата година, точно когато се регистрирах някъде по това време беше на мода песента на певачката, дето играе с лилавото боди.
3-та: Приятелките ми, с които заедно се регистрирахме и изкарахме бременността се бяха нарекли на едни други певици и викам нека сме тандем тогаз.
4-та: Шегувах се, че пола на детето ми е закодирано в ника ми: маДОНА (от донна-жена) и МАДОна (от една мъжка част – мъж)
5-та: Освен първото ми име и презимето и фамилията ми започват с Д и Н.
И не на последно място терминът ми беше 16 август, когато е рожденният ден на певицата Мадона.
То просто името било за мен си.

Леле Кайли, тоз момък голям акробат бре. Браво на вас. Спинки, не се ядосвай за Хипото, не си заслужава, какво стана посети ли Премама? Дрийсмче, тез ли са мамите дето ти правиха проблеми в работа – бременните августинки? Да считам ли, че аз съм ти музата, хихи А варненските мами наблягаме на реалните разходки и затова често ни няма във виртуалното пространство. Ако не се видя и ден с тях и ми липсват ужасно. Хайде мацки гответе се за мощно петъчно избухване нейде из кръчмите нашенски.
Ех, от старата тема разбрах, че моята кукла си има още една готина съименичка – Елиона , наздраве, запази едно място на твоя бар, моля.
Леле сташно било това с кредитите, не мога да повярвам на очите си. От 5000 да стигне 11000. Чудо, което само в България може да се случи явно.
Бубче, ей сега вече ще се стопиш неимоверно много, то не беше изпити, сесии, а сега и малката се разщъка. Нана77, как е Калоян, обади ли се на педиатъра? Елена, доста неприятно това със съседката, освен тапи за уши и саморазправа друго не ми хрумва.
Велмар, с някоя по-дълбока лъжица трябва да стане.
Да ви питам тези пластмасови лигавници на Чико май бяха с извито отдолу вършат ли работа. Скоро ще почвам да захранвам и аз та като ви чувам как се мацате да съм подготвена. Айла, ще те следя за захранването, че и аз с оризова ще почвам. То други мами май не останаха незахранили?
- този лигавник?
Леле колко съм изписала, ужас, ама това е заради дългото ми отсъствие. Ша ма прощавате. Обърквацийке, Лорексче, Валка, Дани777, Пепър и още много много мами къде сте..... А пък каква чистка е почнала във форума, леле доста теми и мнения изтрити така като гледам  Sick

Последна редакция: пн, 05 фев 2007, 19:07 от Мадона

# 73
  • София
http://www.imagechef.com/ ето, velmar! Hug
GJK , и аз гледах пюретата от череши, но не помня на коя фирма бяха Blush А скоро видях тема за такива от манго - били едни то най-подходящите за захранване Rolling Eyes Някоя от вас давала ли е? А това контейнерче за урина какво е?

# 74
Elwing , колектор се нарича също така и е една джаджа дето се залепва за дудката на момиченцата, знам че съществуват за момичета и за момчета, ама мъжките не ги знам.

Общи условия

Активация на акаунт