АВГУСТовската дружинка преполови една годинка!

• 10 630
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Elwing представлява една торбичка с отвор за пишката и се залепя плътно около нея! Аз го съблякох гол, залепих я и изчаках 10-на минути и беше пълна вече  Laughing Нетрябва да се чака да се препълни, защото се отлепя /това педито ме предупреди/ !

# 76
Честито на всички с повод за това през последните дни ,Да са здрави и много щастливи   bouquet

# 77
Привет и от нас!
Честити месечинки на Ники на didka25, Цветан  на мама Viana и на Пресиана на мама juliana!
Благодаря на всички който ни поздравиха! GrinningСега се почерпете ,пък после и аз ще попиша Wink

# 78
  • София
Здравейте пак!
Току що се връщаме от партито по случай половингодишнината на Ники на Дидка25 Laughing Тя ще пусне сигурно снимки.
Не съм се обаждала на педито, защото цицината спадна, а и не виждам признаци за сътресение. Ще го наблюдавам и през следващите часове.
Велмар - супите също като пюретата се пасират, няма друг начин. И после с лъжицата. Разбира се, когато е времето да се дават супи дечковците вече ядат сухари, та в супата се слага 1 сухар и после се пасира. Но ти и сега я пасирай и давай с лъжицата Hug

# 79
Здравейте и от нас......
Ние цял ден бяхме на разходка до вилата...Беше много приятно.......
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА АВГУСТОВСКИТЕ БЕБОЦИ !!

nana77 на мен в ДСК след 1ч чакане в опит да внеса по с/ка на приятел ми зададоха абсурдния въпрос Защо ги давате тези пари на момчето? и аз ми щото ми е симпатичен що не може ли?
No comment! #2gunfireКакво стана с цицината?

мАМА мАРГО ПАК МЕ РАЗСМЯ hahaha Joy
Айла-Честито ви зъбче tooth

# 80
  • у дома
Ето ме и мен отново  Hug Чисто нова   Mr. Green
Утре или най-късно в сряда с Ния трябва да ходя до КАТ  Crazy Просто от сега настръхвам, като се сетя какви са тълпи там  ooooh! Но няма начин, трябва да отида, а Ния няма на кой да оставя.
elli78 леле как не ги е срам, вие сте върнали повече от 100% отгоре на заема  #Cussing out #2gunfire didka25, да са живи и здрави братовчедката и нейното момченце  Hug Elwing и аз на този етап имам намерение да гледам Ния година и половина – две  Peace nana77, ужас  #Crazy Дано му спадне цицината бързо и да няма проблеми  Praynig marulka_s, дай рецептата за кренвиршките  Praynig  Peace juliana, благодаря за инфото за плодовете и от мен  Hug Kabiv, забравих да споделя още нещо при храненето, задължително имам две мокри кърпички под ръка  Peace Когато пъхне пръсти в бурканчето, веднага ги избърсвам  Mr. Green elen@, съчувствам ти. При нас съседите продължават с летните ремонти и то не са бормашини денем, не е чудо  ooooh! Aila, честито зъбче   bouquet

аз сега мисля да сваря картофи и моркови и да ги пасирам. Кажете ми трябва ли да сложа малко сол? Или?  newsm78

# 81
  • Бургас
blueeye® аз не слагам сол, но пък слагам малко краве масло при пасирането!

# 82
Такааааааааа. Аз пак съм на линия. Отско4их до нас, ве4ерях( много добре ми се е полу4ил винения кебап  chef), изкъпах бебка и я сложих да спинка. И понеже ми е притеснено да се 4упя така от работа, се завърнах бързо и сега пак съм тук.ЛЕлееее- ама аз наистина работя за бензин и паркинг Crazy
Блу, и аз не слагам сол или други подправки( веднъж сложих листенце магданоз).
Тия прословути супи нямат нужда от пасиране- МНого хомогенна смес са- като нектар,та за това се 4удя. Ина4е тази , на която се замислям да дам еморков и тиква.Това е - нищо друго няма. Ама сигурно защото е по-рядка от пюре и за това й викат супа newsm78
Elwing , и аз 4етох темата за мангото и одеве във Фантастико доста му се 4удих Thinking.Имаше и в комбинация с банан.Но - мисля да се въздържа за сега.Достатъ4но неща яде ДАри ( като направих списък ми се струват даже доста, но в края на краищата комбинациите от тях не внасят голямо разнообразие.
Мадона, такива лигавници има и на други марки( в смисъл- поевтини Wink).НО - на мен не ми се виждат особено уда4ни, защото веднага си представям каква ще бъде картинката при нас- Дари вдига долната 4аст, с насъбраната храна и докато се усетя си я изсипва във врата ooooh!.Като цяло не мога да се опла4а от храненето й. МОже и лигавник да не ползвам и 4есто го пропускам, защото на нея й е по-интересно да го разглежда и пипа.Абе- за сега не сме имали по4ти никакви мазаници.

# 83
Aila, честито зъбче  ! Дано и на другата мадама и излезе лесно зъбчето.

Тони си взе дрямката докато сучеше и сега се е ококорил и рита,пищи и се смее на спалнята до баща си. Сигурно пак ще заспи след 11,00. Все пак ще се пробвам да го приспя.
Сипвам винце за сега.

# 84
  • София
 Я вижте на какво попаднах отново, предполагам че повечето сте го гледали, но аз всеки път се смея особено на бебето в началото  Wink Скоро обсъждахме колко бързо се развива новата младеж  Simple Smile  http://www.vbox7.com/play:41719461

# 85
  • варненка от София
Ха добър вечер и от нас.
Малката цвърчи в другата стая и изобщо не дава вид, че ще спи скоро.
Да се включа по темата с лигавниците. Нашият лигавник е с ръкави и не се цапат ръкавите на дрешките, утре ще я заснема шушата, за да имам нагледен материал.

Аз май нещо не разбрах по темата с мангото - става дума за готови пюрета или не? И ако са готови пюрета на коя фирма е това?

Блу имаше тема в готварския, ето тук рецептата за кренвиршките http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=75393.0

Днес останах неприятно изненадана от декемврийската сметка за парното 250 лв.  #2gunfire Да не казвам, че над 22 градуса не е скочила температурата вкъщи, при условие, че радиаторите са на 5. Направо ще ги взривим тея от Топлофикация.

Айла, честито ви зъбче.  Mr. Green

MamaMargo дано скоро се оправи бабткото, че много е неприятно да има болни дечица.

Аз да се оплача, че днес клицнах леко пръстчето на шушата докато й рязах ноктите, потече кръв малко и аз се шашнах и метнах нокторезачката и се отказах от заниманието. А то милото ми мишленце спинкаше и дори и не трепна. Почистих пръстчето с кислородна вода, но ми стана много мъчно и после си поплаках. Сега му няма нищо на пръстчето, ама аз си се шашнах доволно Cry.

# 86
Готовите пюрета от манго са на семпер и хелоу Peace
Марулка, щом не се е събудила Стефана4ето, зна4и наистина не е усетила нищи4ко и само на теб ти е изглеждало толкова "кърваво и страшно".Лелее- ама ние май наистина пла4ем за щяло и нещяло що се отнася за мъни4ките ни де4ица....

# 87
  • София
Ха, velmar, и аз бях харесала този аватар, ама нали съм мъжка мама, не става розово Laughing Вървим ние все заедно Party
marulka_s , и на мен ми се е случвало да му пусна кръвчица по този начин, но беше новороден тогава и се уплаших още повече. Той беше буден, но не реагира Rolling Eyes
Аз днес след дълго чудене взех каша на Хумана, ябълкова. Някой ползвал ли ги е? Хубаво ли се разтварят? Не знам от какъв зор точно тая избрах, на ме досрамя че вися 10мин в магазина и взех последното, което гледах Embarassed
Aila , бебето наистина ми взе акъла Mr. Green

# 88
Ха, velmar, и аз бях харесала този аватар, ама нали съм мъжка мама, не става розово Laughing Вървим ние все заедно Party
Аз днес след дълго чудене взех каша на Хумана, ябълкова. Някой ползвал ли ги е? Хубаво ли се разтварят? Не знам от какъв зор точно тая избрах, на ме досрамя че вися 10мин в магазина и взех последното, което гледах Embarassed
Elwing ( ох не мога да свикна с новия ти ник Crazy), на мне не ми е нещо готин шрифта Crossing Arms, та само това обяснение се помести добре  и зву4и малко като любовно обяснение Wink
За ябълковата на ХУмана- много добър избор PeaceНе съжалявай въобще.Аз я взех и я давам от 4-5 дни- много я харесва( и аз Blush).Избрах я след дъъъъъъъълго 4етене за най-харесваните каши.
ПРеди малко като си ходих до вкъщи и минах пре магазина и взех отново на ХУмана бисквитена.( беше на промоция).Тя е с лгутен и също е в 4елния слисък на най-любимите каши.Ще из4акам за глутена, но - да си я имам Wink
ами - като съм тръгнала да казвам за кашите- от моите проу4вания ( и из4итане на абсолютно целия подфорум за захранването CrazyМИсля сега да взема бананова мле4на - отново на ХУмана и ориз и царевица на Фризокрем( смао 4е мле4на- за нея отзиви няма особено ,щото хората взимарт безмле4ната).Ами -това е  Grinning

# 89
здравейте отново Stop
Kaili с удоволствие ще пийна чаша вино Grinningто след такъв уморителен ден имам нужда от разтоварване.
marulka_s сега слушах за сметките за парното,че много хора се оплакват нещо са надписали #Cussing out
Аз веднъж правих пюре и сложих във водата докато вряхя картофите малко сол и захар.После обаче не ползвам водата а разреждам с кърма.
Aila честито зъбче.
  Много ми харесва новата промяна с аватарите,ще взема и аз да пробвам Elwingблагодарности на доброто другарче Grinning
     Лека засега! Hug

Общи условия

Активация на акаунт