АВГУСТовската дружинка преполови една годинка!

• 10 630
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Блу четох, че не е хубаво да се дава сол на детето до навършване на 1 годинка заради бъбреците. Защото все още не могат да преработват добре солта и ще се натоварят много. Бебоците така или иначе не знаят какво е сол и захар, има време да ги научат Hug
Хайде лека нощ от мен, отивам да се гушна до татито Wink

# 91
  • София
velmar , и аз още не съм свикнала, ама  Crazy
а с кашите как съм уцелила без да знам Mr. Green
elli78 , доброто другарче е Дриймс, а и Елиона!  Hug Heart Eyes Благодарим още веднъж! Как хубаво се обновихме! Heart Eyes

# 92
Ха здравейте отново от нас!
Партито ни мина чудесно, въпреки че Ники беше малко кисел и мрънкаше. Направихме снимки на бебоците, утре ще кача в албумчето.
Ние се почерпихме с майчетата и тортичка си хапнахме Laughing
Хайде лека нощ, че съм доста изморена. До скоро!

# 93
  • Sofia
Цял ден не мога да вляза във форума #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ей, всички сте сменили аватарите.... Laughing Laughing
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!
Дани777к, душко, къде се изгуби? Айде включи се, че да не те мисля. Обърквация, ти съвсем ни заряза.
Кабив, аз обличам едно горнище на пижама, но обратно - с гърба на гърдите, но не я закопчавам отзад, плюс лигавник. Пижамата я слагам, защото от време на време Димана  си бръка в устата, от което е много доволна. Така че, прежали една дрешка и я слагай отгоре, иваче тези пюрета от морков много цапат.
А, и да се похваля, Димана вече яде по половин бурканче на обяд.

# 94
Мацки, мерси за инфото за лигавниците, аз все още сондирам мнения, че да знам кво ме чака, нал сте по-напред.
Страшно клипче, не бях го гледала.  Joy
По новините казваха нещо за парното във Варна, много сметка много нещо, като имаш предвид че декември беше толкова топло, нещо не са им верни сметките на тез. Ще чакам снимка с лигавника на шушката. И аз изпитвам панически страх от рязане на нокти. Същата работа сътворих и аз, когато куклата беше на 2 месеца и може би щях да припадна от вида на кръвта й, пък милото ми се смееше насреща. Направо си мисля, че нямат рецептори за болка в началото.
Хай наздраве сега. На бяло вино съм днес.

# 95
Докато се ровичкам тук там то станало време да почерпя LaughingПораствам с още една годинка Embarassedта ще сервирам тортичка,пък за закуска дано ви дойде добре Grinning

Сутринта ще забъркам и кафенце!

# 96
Ей ЕЛи Hug bdbaloni Желая ти да си много щастлива и оби4ана  bouquet
Твоята торти4ка ще ми дойде мнооооооого добре на прегладнялото корем4е, така 4е се по4ерпя веднага за твое здраве, шък нищо 4е е среднощно Wink

# 97
Еййййй мило, аз уж се глася да съм първа в честитката, а то какво станало ....ти даже тортата си сложила на масата  Mr. Green

newsm18 newsm18 newsm18Честит Рожден Ден!!! newsm18 newsm18 newsm18

Да си жива и здрава,
все така усмихната и добричка!
Двамата ти мъже да те носят на ръце,
да те обожават и обичкат цял живот!!!
Мноооооого много целувчици  love001 

# 98
Здравейте момичета,
Ели 78 , Честит рожден ден!   bouquetДа си жива и здрава и много обичана!
Честито и на всички останали празнуващи днес!
Страшно много сте изписали днес, а аз не можах да вляза изобщо във форума. Сменили сте си аватарите, а някои и никовете.
Блу, благодаря за красивата темичка.
Днес като се разхождах по Пиротска видях една реклама на матраци и ми се стори че мацката е Дани777, доколкото си я спомням от снимките от срещата. Изглеждаше наистина страхотно, полегнала на един матрак. А всъщност тя нещо се е загубила, не забелязах да е писала.
Elwing, аз също работя в БАН в Института по обща и неорганична химия и смятам да си ползвам майчинството до края. Първия път с дъщеря ми се върнах по рано 6 месеца за да се подготвя за защитата и много съжалявах , че се отделих от детето и за това сега няма да правя тази грешка. Аз видях пюре с манго на сунвал и се чудех дали да го взема, но ще изчака, още малко. Аз за сега давам само по малко за да ги опитва, иначе си се кърмим.
Марулка и аз много се шашкам като режа ноктите на бебето. Много ми харесаха твоите кремвиршки, хайде давай рецептата. Забелязах, че си страхотна кулинарка. Много харесах твоята солена торта, а декорацията беше страхотна, имаш невероятна фантазия. А за сметките за парното не ми се мисли и на нас ни е дошла една умопомрачителна, не ми се мисли.
Дриймс, много ми хареса снимката на Толга, как се събужда. Злати като се събуди, започва с ръчичка да върти тези дървени преградки и те скърцат ужасно, а той се забавлява.
Pepper също не пише, щях да я питам за пюрето от манго.

# 99
  • варненка от София

ЧРД на elli78 с пожелание за много успехи, здраве, радост и късмет!

# 100
  • гр.София
Честит Рожден ден, elli78!
Всичко,което си пожелаеш,да се сбъдне!
Мислех днес да пазя малко диета,пък ей на-с торта започвам деня.Преди да ми дойде цикъла( кърмя,а вече за 4-ти път го чакам!) освен,че ме хващат бесовете и се изпокарвам със всички вкъщи, ами ме обзема и яка лакомия-ям като невидяла!

Успешен ден на всички Flowers Four Leaf Clover

# 101
  • София
Честит рожден ден на Ели78! Бъди обичана, ценена и много щастлива жена и майка!  bouquet Heart Eyes
Честито и на месечковците! Да са здравички и весели!
После пак ще пиша, че мрънкаме.
П.П. Аз така и не се научих как се слагат снимки, ама като ми обяснявате не го разбрах, защото не знам какво е таг Embarassed

# 102
  • София
Честит рожден ден на Ели78! Да си много обичана, щастлива и здрава!

Днес спахме до 8 ч., което направо си е чудо. Събуди се в 6 часа, но с малко гушкане успях да го приспя пак и да поспим още 2 часа. Сега обаче вече ръмжи за кашата, така че отивам. По-късно ще се възползвам от кафенцето. Laughing

Ох, върнах се ,защото отворих новините да си чета и окото регистрира първо тази новина http://darik.net/view_article.php?article_id=117458

Ей, не знам защо толкова се противят срещу смъртното наказание. Този български народ не е за демокрация #2gunfire Да счупиш двете ръчички на 6-месечно бебе...Нямам думи, толкова съм бясна #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 103
  • гр.София
Elwing, като ти се появи полето за отговор,над него са наредени квадратчета с различни опции.Горният ред започва с едно удебелено B- с тази опция ти написах името дебело.
Долната редичка започва с картинка в рамка( задръж стрелката/мишка/ръчичка върху нея-ще видиш надпис " вмъкни изображение").Кликни в/у нея и ще се появят 2 тага-ляв и десен (img и скоби) Вътре трябва да изпишеш адреса на харесана от теб картинка, а накрая-да затвориш тага( да излезеш с курсора от него и да продължиш да си пишеш на кирилица нататък).
 Ако ти обяснявам разбираемо,питай още.   

# 104
  • София
Сега ще пусна един билборд:

Айла,по една такава за мадамите след 17 години и полвина Mr. GreenДа са много здрави,усмихнати и весели,а мама и тати да са все по-горди стях Heart Eyes

Чесити рожден ден,Ели  bouquetНа теб ти пожелавам двамата ти мъже винаги да те карат да се чувстваш като най-красивата и перфектна жена и най-успялата и всеотдайна майка! Hug

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 09:38 от bubcheto15

Общи условия

Активация на акаунт