Хотелите във Велинград - 15 тема

• 49 644
  • 458
  •   1
Отговори
# 105
Да, в основната сграда са. Само стаите под Аквапарка са извън ресторант и басейни.

# 106
Някой с пресни впечатления от Вела Хилс? Относно храна, чистота и температура на басейните. Четох мнения във букинг, предимно положителни са, но има и някои обезпокоителни относно ресторанта. Благодаря предварително. 🙂

# 107
  • Пловдив
Моите впечатления са от преди две години.
Просторни и чисти стаи.
Храната беше добре. Обилна закуска на блок маса и вечеря на свободна консумация, без забележки.
Но спато е малко, сравнено с други хотели.

# 108
Аз съм с много добри впечатления от Вела хилс, включително и от спа частта. Може би само в обедното меню готвачът не си беше дал особен зор за качество и вкус на храната.

# 109
Благодаря ви момичета, ами май към тях се ориентираме. Ще почиваме края на ноември 10 дни, надяваме се да е по-спокойно тогава, ще дам информация как е положението като се върнем. Ресторанти в близост прилични, ако има също. Въпреки, че ще сме без кола и е на сериозен баир сякаш хотела, плюс че сигурно ще е доста хладничко и вероятно ще си вечеряме в хотела. И дали ви е направило впечатление менюто на ресторанта има ли някакви постни манджички, избор от различни риби? Че мъжа ми ще пости. 🙂

# 110
В ниската част на площадчето до хотел България е ресторант Скабрин - скромно ресторантче, в което готвят много вкусно. Но за без кола може би ще е далечко от Вела хилс.

# 111
Свети Спас е наблизо, но бяхме с кола и не помня дали ходихме пеша или с колата. Имаше много хубаво обедно меню.

# 112
  • София
Благодаря ви момичета, ами май към тях се ориентираме. Ще почиваме края на ноември 10 дни, надяваме се да е по-спокойно тогава, ще дам информация как е положението като се върнем. Ресторанти в близост прилични, ако има също. Въпреки, че ще сме без кола и е на сериозен баир сякаш хотела, плюс че сигурно ще е доста хладничко и вероятно ще си вечеряме в хотела. И дали ви е направило впечатление менюто на ресторанта има ли някакви постни манджички, избор от различни риби? Че мъжа ми ще пости. 🙂

Пробвайте ресторанта на хотел "Камена", който е съвсем близо до вас. Миналата година почивахме там и определено ресторанта си заслужава. Обедното меню също. Цените бяха повече от добри , а качеството на храната  прилично (виенски шницел, от месо, с пържени картофи, огромна порция за 12 лв. ). Дано  да са запазили нивото.

# 113

Пробвайте ресторанта на хотел "Камена", който е съвсем близо до вас. Миналата година почивахме там и определено ресторанта си заслужава. Обедното меню също. Цените бяха повече от добри , а качеството на храната  прилично (виенски шницел, от месо, с пържени картофи, огромна порция за 12 лв. ). Дано  да са запазили нивото.
А като цяло от хотел Камена какви са ви впечатленията? Стаи, чистота, тишина, спа зона?

# 114
  • София
Камена е бивша почивна база на Мин. на  Здравеопазването , сега се ползва свободно и по НОИ за рехабилитация, мисля от началото на април до есента, не съм сигурна до кой месец. Пиша това , защото кабинетите за рехабилитация са добри и можете да запазите стая или апартамент сободно и с направление от ЛЛ да си направите там физиотерапия. Ние бяхме там мин. година февруари и после през априлската ваканция на децата по горната схема . Базата е тип соц., но добре подържана, препоръчвам да си вземете апартамент, двойните стаи са малки, разликата в цената ще видите на сайта на хотела. За спа-то, има малък вътрешен басейн с много топла вода, който се пълни всяка сутрин, малка парна баня и сауна и доста голям външен басейн, в който температурата е приятна за плуване. За ресторанта вече писах, петък и събота има доста хора , в ресторанта има DJ и е голям купон.

# 115
Камена е бивша почивна база на МЗ , сега се ползва свободно и по НОИ за рехабилитация, мисля от началото на април до есента, не съм сигурна до кой месец. Пиша това , защото кабинетите за рехабилитация са добри и можете да запазите стая или апартамент сободно и с направление от ЛЛ да си направите там физиотерапия. Ние бяхме там мин. година февруари и после през априлската ваканция на децата по горната схема . Базата е тип соц., но добре подържана, препоръчвам да си вземете апартамент, двойните стаи са малки, разликата в цената ще видите на сайта на хотела. За спа-то, има малък вътрешен басейн с много топла вода, който се пълни всяка сутрин, малка парна баня и сауна и доста голям външен басейн, в който температурата е приятна за плуване. За ресторанта вече писах, петък и събота има доста хора , в ресторанта им DJ и е голям купон.
Много благодаря, точно лечебната част ме интересуваше повече. И последен въпрос - през зимата достатъчно топло ли е в хотела - стаи, коридори, при басейна? Понеже съм била на места, където може да замръзнеш мокър и по коридорите.

# 116
  • София
Топло е през зимата, първия път бяхме средата на февруари и навън беше -10 градуса, вътре беше топло. Понеже сградата е раздвижена и коридорите и стълбите  са огромни може да е малко хладно, но ние не сме имали дискомфорт. Само на външния басейн беше студено, но то беше заради температурата на водата, която за мен не беше достатъчно топла.

# 117
Здравейте!🙂
Планирам кратка почивка по случай рождения си ден, който е през зимата. Засега съм се насочила към Гранд хотел Велинград или Макси, като не изключвам и други варианти. Ще бъдем семейно, като детето ни е голямо /15 г./. Държа да има външен топъл басейн. В Гранд хотела ми харесва това, че има обособена СПА зона за възрастни. Не съм срещала негативни отзиви за него.
Тъй като имам време, засега не бързам с резервацията, ще изчакам и евентуални намаления на черен петък. Едно уточнение  - ще ползваме делничен пакет /от неделя/, за да избегнем навалицата през уикенда.
Предварително благодаря за всякакви мнения и препоръки!😊

# 118
Здравейте, бихте ли ми дали мнение относно хотели предлагащи масажи? Гледах, четох и май се ориентирахме към хотел Елбрус/ако правилно го изписвам/.. Какво ви е мнението за там, хигиена, храна...ще бъдем двамата с мъжа ми и бебе на 1.8 месеца 😄

# 119
  • София
За Елбрус, бяхме в апартамент с дете на 11, чисто и удобно беше, в банята обаче има само вана няма отделен душ, за къпането на бебето имам предвид. Храната е вкусна , разнообразна и обилна, има столчета за бебета. Останах много приятно очарована от храната понеже цялото семейство сме доста претенциозни и обикновено навсякъде намираме кусури,но не и тук. Има бебешки басейн на ръка разстояние от този за големи. От масажа също останахме много доволни. Взех си пакет с процедура масаж,лице и някаква детоксикация в едно легенче в друг сектор от медицинските кабинети. Единствен минус за мен беше че не се отопляваха коридорите и стаите , края на септември не беше комфортно по мокър халат да се ходи до спа център ,басейн т.н помежду. Камериерките са супер любезни и отзивчиви,ако имате нужда от нещо съм сигурна че ще помогнат. Като цяло останахме много доволни.

Общи условия

Активация на акаунт