Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 267
  • 812
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Вчера снимах без проблеми в Лидл. Може би не са ме видяли.

# 271
Защо е забранено да се снима? Аз съм снимала един кашкавал да пратя на приятелка, че ме питаше как изглежда.

# 272
Подарявям
Скрит текст:

Ако още е наличен, ще помоля за купона за луканката. Искам да я пробвам. Благодаря

# 273
  • In transit
Никога не са ми правили проблем или забележка, когато съм снимала табела или продукт. Редовно го правя, като си забравя очилата и ми трябва да прочета какво пише на опаковката.
А със снимката съм доказвала, колко е цената по етикет, защото са се случвали разлики между етикет и това, което излиза на касата.

# 274
Tара, да, възможно е цената на електронния етикет да се смени. На мен ми се е случвало с едни багети с чесън от пекарната, излизаха много намалени. Снимах етикета с цена, защото някой преди това беше писал тук как цената се е променила, докато стигне на касата, после е била по-висока...На касата касиерът започна да ми се смее как не било възможно цената да е тази (нищо че имах снимка). Дори предложи да отидем до пекарната заедно да видим етикета- вече цената беше по-висока.🤪 Добре че имах снимката, пуснах оплакване през приложението (най-вече заради абсурдното поведение на служителя) и се оказа, че е имало бъг в системата по това време...

# 275
Изпращат ли ви купони за 5 лв. за всеки затворен магазин?
"Моят" избран е затворен в момента, но нямам купон.

# 276
Аз имам бонус купон за 5 лв. И два купона за 1 ст., които са пристигнали след последната ми покупка.😆

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 16:25 от dolce miele

# 277
  • Буркина Фасо
Tара, да, възможно е цената на електронния етикет да се смени. На мен ми се е случвало с едни багети с чесън от пекарната, излизаха много намалени. Снимах етикета с цена, защото някой преди това беше писал тук как цената се е променила, докато стигне на касата, после е била по-висока...На касата касиерът започна да ми се смее как не било възможно цената да е тази (нищо че имах снимка). Дори предложи да отидем до пекарната заедно да видим етикета- вече цената беше по-висока.🤪 Добре че имах снимката, пуснах оплакване през приложението (най-вече заради абсурдното поведение на служителя) и се оказа, че е имало бъг в системата по това време...
и обратното е възможно. съвсем наскоро жената пред мен (на касата) попита дали поничките са на 40 ст. (или нещо подобно), но касиера и каза, че вече са на 27 ст.  т.е. докато е отишла до касата цената е била намалена още.
съответно аз се върнах отново в магазина и си накупих куп понички на цена 24-27 ст.  всъщност обрах всичко останало - около 20-на бройки от различни видове.
и да снимаш няма гаранция, че след проверка цената ще е същата.

# 278
Да, обаче от още по-намалена цена обикновено клиентите не се оплакват.😜 Моето оплакване всъщност беше свързано с поведението на служителя- ако не се беше държал снизходително-подигравателно и не беше казал, че ще ми подари багетите, ако наистина са намалени, нямаше да напиша оплакване...🙂 Ако се беше държал професионално и беше казал, че вероятно е имало бъг в системата, щях да си купя багетите и на по-високата цена. Ама да предлага да ми ги подари и да се хваща с мен на бас...🙄

# 279
Аз имам купон за 5лв, дори днес го ползвах.

Ох, явно наистина ще снимам другия път, ако има нещо извън брошура и купони.
А относно цената, ако на каса е по-ниска, няма проблем, но по-висока ли е, си е заблуда на потребителя.

И съм напълно съгласна с Долче. Отношението с една ехидна усмивка в моя случай ме издразни повече, отколкото няколкото лева отгоре.

# 280
  • Буркина Фасо
пак:  клиентката знаеше по-високата цена. касиера също. но на монитора и касиера и клиентката останаха очаровани от новата цена. даже касиера попита за това и поиска да му оставят и на него 4-5 бройки.
случват се такива промени и в едната, и в другата посока.  и то за отрицателно време.
не обвинявам и не оправдавам магазина.

# 281
И съм напълно съгласна с Долче. Отношението с една ехидна усмивка в моя случай ме издразни повече, отколкото няколкото лева отгоре.
Ами, дразнещо е да те правят на луд, когато грешката не е била твоя...
Често се възползвам от намалението на пекарната и купувам непредвидени закуски. Доста неща са хубави и стават за ядене и в следващите дни. Вкъщи има кой да ги изяде, макар аз да не ям хляб и закуски- никога не отказват. Е, да се върна повторно в магазина мога, но не точно заради намалени понички...

# 282
Подарявам
Скрит текст:

# 283
  • Стара Загора
От няколко дни заглеждам тези замразени кроасанчета, сега с купона мисля да взема, опитвали ли сте ги?

Аз пък изобщо не ги харесах.
Другите (от които има с масло, шоколад и сладко) са много по-добри.

# 284
  • Буркина Фасо
Цитат
съответно аз се върнах отново в магазина и си накупих куп понички на цена 24-27 ст.  всъщност обрах всичко останало - около 20-на бройки
Тоест, чутовната икономия от 13 или 16 стотинки за поничка е била причина да отидеш и да натовариш в кошницата всичко налично? От нещо, което преди това не си имал намерение да купуваш? Винаги съм се чудила тези смешни намаления за кого са предназначени, просто ми се струва невероятно, чак и да излезеш на каса и после да се занимаваш с оставяне на съхранение на покупките, да губиш още време, и за какво? Уж два лева спестени, но ако гледаме реално, по-скоро излишно похарчени пет лева за нещо, което по принцип не си искал.
не съм имал намерение да ги купувам защото не си заслужават парите от +1 лв. (според мен) на нормална цена.
при положение, че са на 27 ст.  рязко ми се отваря апетита Smiley
пп.  аз не съм отишъл на пазар за поничките. те са непредвидена добавка.

Общи условия

Активация на акаунт