Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 201
  • 812
  •   1
Отговори
# 405
Точно се чудех ,закщо струва 37 ст и отстъпката е 37 ст. - т.е не ми струва нищо. Видимо не съм чела добре Simple Smile

# 406
Подарявам
Скрит текст:

# 407
Подарявам :компот от манго, кроасан че, кокосов йогурт и седмичните:пърленки, вода 4+1, мъжки обувки.
Скрит текст:
. Кокосовият йогурт, го видях, чак на касата и много ме дормързя да вляза и да взема. Но си купих малко плодово кокосовое млекце за проба.

# 408
  • София
И аз подарявам купона подарък:

Имам и купони за мъжки обувки (-10 лв) и якета за момичета (-6 лв).

# 409
  • София
Изтеглят от продажба :

# 410
Канех им се да ги взимам. Но, това е интересно. Значи тези бисквити на Лидъл и тези на Била са от един производител.

# 411
Сиропът за кафе хубав ли беше? Някой пробвал ли е и сос от провансалски билки, какво представлява?

# 412
Олеее -любимите ми бисквити.Мин.седмица изядохме 2 опаковки....

# 413
Канех им се да ги взимам. Но, това е интересно. Значи тези бисквити на Лидъл и тези на Била са от един производител.

Точно това влизах да напиша, че видях снимката във фейса.
Производителя е същия, само сменят визията на опаковката за различните магазини.

# 414
  • София
Е, те изтеглят само една партида, ще пуснат друга. И ние много обичаме лимоновите.

# 415
  • Sofia
Любимите ми бисквити, няма да им ги върна. Тези лимоновите не са налични постоянно.

# 416
При вас има ли ги тези палачинки? Про нас,на бул.България,Пловдив, ги няма😢
Скрит текст:

# 417
  • shumen
При нас не ги видях.
Аз ходих и взех зелен фасул,пица,банички,шоколади,тетрадки и на касата оставих 25 лева.

# 418
  • Буркина Фасо
палачинките не ни харесаха.

# 419
Днес уцелих пак намалени неща от пекарната.
Много обичам за закуска бейгъл запечен с масълце. А те пуснали точно любимия ми- с вкус на лук и поръска.
От нещата от нехранителните от понеделник имаше по 2-3 броя на рафт. Много постно, много.
Моля ако някой види ей това магнитно нещо, може ли да ми го вземе и да ми го изпрати, ще съм безкрайно благодарна! Обиколих всички магазини в града. Нямаше го. Свършило. Според мен хич са го нямали
Скрит текст:
Магнитно е и струва 3.50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт