Лидл 181 - Февруарска романтична

• 78 199
  • 812
  •   1
Отговори
# 435
Червените портокали изглеждат така.
Възможно е да не са доузрели, поне да е равномерен цвета, а това е само на места. Значи няма да купувам повече Blush

# 436
  • София
tim, този мениджър няма как да се инжектира и той вътре да огледа. Щом си купил/а, значи отвън са били ОК - то толкова вижда и той.
Абсурдно е някой да инжектира цитруси с каквото и да е.

Италианският течен перилен Формил с марсилски сапун, пълнител, 2.2 литра наличен ли е при вас? Вече цяла седмица и в 2 магазина не го виждам 🤨

# 437
  • In transit
tim*, точно така си изглеждат червените портокали. Някои са съвсем жълти вътре, други шарени, като показания от теб, трети са тъмно червени целите. С нищо не са инжектирани. Много са вкусни!

# 438
  • софия
Червените портокали изглеждат така.
Възможно е да не са доузрели, поне да е равномерен цвета, а това е само на места. Значи няма да купувам повече Blush
Цветът и равномерността му при червените портокали зависи от сорта и степента на узряване.

# 439
Аз вчера взех от черното грозде, и доста ми хареса. Не е много сладко, но е приятно.

Аз да попитам - има ли в лидл някакъв крем, в който да има урея?

# 440
Тези специално са ужасно сухи и безвкусни.
Трябва да се претоплят, най-добре в микровълнова, тогава не са сухи.

# 441
Тези специално са ужасно сухи и безвкусни.
Трябва да се претоплят, най-добре в микровълнова, тогава не са сухи.
А вкусни стават ли?

# 442
😁Е не са като домашни палачинки, така както сухата паста не е домашна торта, просто е друг вид сладкиш. Аз вземах два пъти за пикник, удобни са ми защото са индивидуално опаковани. Вътре пълнежът е като нутела. Не бих взела за ежедневни закуски.

# 443
Купих сосове от азиатската седмица -Тикка масала и Тандури в бурканчета .Имате ли опит с тях и как се приготвят ? Маринова ли се с тях или се изливат върху полуготово задушено пиле ?
Изливат се върху полуготовото задушено пиле
Скрит текст:
и само се оставя за няколко минути да се загрее и да се омешат вкусовете. Може и зеленчуци да добавиш ако искаш към пилето: първо да запържиш лук, после добавяш чушки малко да омекнат с пилешкото. Отделно може да направиш обикновен ориз за гарнитура. Към тандури соса може и варен нахут от консервичка или сварена леща и да омешаш със сосчето и месото.
Да не кажете, че не сте били предупредени:
Скрит текст:
На мен ми изглежда, че просто са изрязали средата на хляба за да събират лайкове.
Така става, когато хляба е топъл. Средата е паднала вътре в машината.

# 444
  • софия
Да не кажете, че не сте били предупредени:
Скрит текст:
На мен ми изглежда, че просто са изрязали средата на хляба за да събират лайкове.
Така става, когато хляба е топъл. Средата е паднала вътре в машината.
Жената си го е написана "току що изкаран топъл хляб", а и всеки има подобен личен опит. Понякога забравяме, обаче.

# 445
Какъв е този купон подарък? Нещо празнуват ли Лидл?
Иначе са ми избрали домакинска тел с купон. И газирана вода от "моята". Доволна съм, защото точно това ми трябва Grinning Ако някой иска купон за пушена сьомга-подарявам. С 20% отстъпка е.

# 446
Аз днес се отчитам с кашкавал 2+1 ( на Йотови като големите пити и се надявам  да е хубав ...и е на вакумирани парченца ,което ми е плюс ,че питата ми идва много и трябва да замразявам плловината). Взех си намалена на 1.99 мелничка с подправка за риба ( имаше и за дивеч и спайси още на Сточна гара) , някакви пуешка лунка слайс също на  3 лв от 6 ( до 29.02 годна) , още една торбичка пазарска ( много са ми удобни за чантата ) и едни ножове - розов и шарен ( не ми трябват ,но цвета ме изкефи Wink ).

# 447
Севда, погледнах при нас за магнитен хващач ,но нямаше.
И на на мен ми трябва , даже не знаех ,че има такова чудо.

# 448
  • София
За какво се ползва този магнитен хващач?

# 449
Мъжът ми работи със ситни елементи и му трябва

Общи условия

Активация на акаунт