Лидл 181 - Февруарска романтична

• 77 150
  • 812
  •   1
Отговори
# 690
  • Mostly in my mind
В новия Лидъл на Пещерско шосе има ли от конджак нудълите? Разочарована съм от нашия обновен филиал- страшно малко неща имаше от азиатската седмица. В сряда по обяд...🤪
Дали утре ще заредят с още продукти?🤔
Кои са тези нудъли? Споко,от понеделник е пак азиатска седмица.
Японската майонеза май не са я пускали досега. Или?

# 691
  • София
Не знаех, че в Лидл има конджак нудъли! На каква цена са? Може ли снимка, че не ги откривам в брошурата.

# 692
Никога не съм опитвала конджак нудли. Дали са вкусни?

# 693
Аз ги харесвам

# 694
Те нямат вкус, не са вкусни. С каквото ги направиш, такъв вкус ще имат.

# 695
Аз съм на кето диета и открих конджак нудли, правя си ги 2 пъти вечер и съм супер доволна,но ги има рядко поне аз не ги намерих лесно. Правя ги със сметанов сос, бекон, чери домати. Имат вкус на каквото ги направите, цената е 3 лева, но единия път ги взех намалени на 2 поради скъсана опаковка.

# 696
  • София
Здравейте, не пазарувам редовно от Лидл и затова имам нужда от вашата помощ.

Харесвам един кашкавал, който те го предлагат и е в разфасовки по 2 кг - цяла пита.
Имате ли представа дали в момента го има, тъй като не е от постояния асортимент?

# 697
Рядко го пускат кашкавала от 2кг- може би 2-3 пъти годишно. Аз и още 2-3 дами от тук се запасяваме с него, когато го има- режа парчета и в камерата. Сливенско производство е.

# 698
Рядко го пускат кашкавала от 2кг- може би 2-3 пъти годишно. Аз и още 2-3 дами от тук се запасяваме с него, когато го има- режа парчета и в камерата. Сливенско производство е.
С колко пити се запасявате ?
Вкъщи кашкавал върви по 2-4 кг/месец. Трябва един фризер само за него, ако ще е за запас Simple Smile

Скрит текст:
Не знам на кой производител е този, но от Сливенска ферма взимам кашкавал на Гърдеви. Уникален е.

# 699
Йотови е този. Взимам 2-3 пити за фризера и още 1-2 текущо за хапване.

# 700
желе с брашно.

# 701
Взимали ли сте преди от тия дръвчета, стават ли?
Ми дръвче. За какво да става?
Laughing Smiley Sweat Smile
желе с брашно.
Ще ти записвам бисерите да знаеш, с глас се хиля..Blue Heart

Някой намира ли разлика между малкия и големия буркан л-ца на р.стряха- едросмляна , която ще е на промоция , /освен в грамажа имам предвид Satisfied /

# 702
Аз много харесвам лютеницата , голямата разфасовка като че ли е по-рядка (ама може само на мен така да ми се струва)

# 703
  • София
Не съм намирал разлика между двете разфасовки лютеница РС.
Пити кашкавал Йотови трябва да има и по 1 килограм.

# 704
Дали тези тавички са с качествено покритие?
https://www.lidl.bg/p/forma-za-pecene/p10015461?pageId=10040124& … urrent_Sales_Week

Общи условия

Активация на акаунт